Jawbone UP24 Pink Large - Ha full koll på ditt vardagsliv med UP24
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ha full koll på ditt vardagsliv med UP24

Jawbone UP24 Pink Large

  Art.nr: 207350
  • Håll koll på dina matvanor, din sömn och din träning/förbränning
  • Få en bra översikt på vardagslivet
  • Vattentålig och stötsäker
  • Väger endast 22g
  • Larmfunktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jawbone UP24 Large

Med Jawbone UP24 håller du enkelt koll på steg, distans, kalorier samt mäter din sömn. Jawbone UP24 bärs enkelt på armen, precis som ett armband, och är dessutom snyggt och modernt. Du får en bra bild av dina dagliga aktiviteter och hur aktiv du varit. Du kan sätta upp aktivitetsmål och se om du når dem under dagen. På natten mäter Jawbone UP24 hur du sover och känner skillnad på ytlig och djup sömn och presenterar detta i UP-appen tillsammans med övrig data. All data synkas automatiskt till appen via Bluetooth.

Analyserar din sömn

Sovläget på UP24 håller koll på de små rörelser du gör under sömnen. Med hjälp av dem kan du sedan se hur du sovit, när och hur mycket djupsömn du fått och hur många gånger du vaknat. Med tiden kommer du kunna upptäcka mönster som påverkar hur du mår.

UP24 låter dig till och med ställa in smarta larm, som väcker dig när du är som mest mottaglig och har störst utsikter att känna dig utvilad. Den gör det dessutom tyst, med en lätt vibration, så en eventuell partner som inte stiger upp samtidigt som du kommer kunna sova vidare ostörd.

Rörelsesensor

Den inbyggda rörelsesensorn känner av alla rörelser och loggar all aktivitet du företar dig under dagen, så du behöver inte längre gissa. En timer hjälper dig även att registrera specifika träningstillfällen, om du ger dig ut på cykeltur, promenad eller tar ett yogapass.

UP24 kan även ställas in att varna dig när du varit inaktiv under längre perioder, som en påminnelse om att lämna datorn en stund och ta en promenad runt kontoret.

Scanna streckkoder

Ta en bild av din lunch, scanna in streckoder, bläddra genom UP:s databas över ingredienser för att hålla koll på vad du stoppar i dig. Vare sig du väljer att hålla detaljerad koll på ditt näringsintag eller bara dokumentera måltiderna i bild så erbjuder UP ett roligt och enkelt sätt att göra det.

Jawbone U24P har designats för att smälta in i människors vardag. Det är en genomtänkt kombination och ingenjörskonst och design, skräddarsydd för att passa de liv vi lever.

UP24 är både flexibelt och stryktåligt. Ibland behöver det glida in obemärkt under ärmarna, ibland forma sig efter dina aktiviteter.

Kompatibel med fler appar

Utöka din UP24-upplevelse genom att lägga till data från andra appar. Du kan till exempel fylla på med löprundorna från RunKepper eller hålla koll på vikten med Withings. Det finns många fler kompatibla appar och räkna med att den växer.

Large: 18 - 20 cm