Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentätt aktivitetsarmband med 20 dagars batteritid

Xiaomi Mi Band 4

  Art.nr: 1009394
  • 0,95" AMOLED-färgskärm
  • 24 timmars aktivitetsmätning
  • 20 dagars batteritid
  • 77 förinstallerade teman
  • Stöd för både iOS och Android

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den uppdaterade versionen av Xiaomi Mi Band kommer med en 0,95 tums AMOLED-färgskärm med imponerande upplösning. Se all information vid aktivitet, eller använd den som klocka. En sak som är säker är att du tydligt kommer att se vad som står på skärmen. Aktivitetsarmbandet är vattentätt, håller koll på din puls 24 timmar om dygnet och analyserar din sömn, samtidigt som den så klart informerar om dagens uppgifter eller vem som kontaktar dig. 

Förinstallerat i armbandet hittar du hela 77 olika teman. Hitta det tema som passar dig, eller variera beroende på aktivitet. 

I videoklippet nedan kan du se en unboxing av Xiaomi Mi Band 4.

Din personliga tränare på handleden

Xiaomi Mi Band 4 är din nya personliga tränare. Oavsett vilken typ av träningsform du föredrar, så kan du få hjälp att hitta till nästa nivå. Aktivitetsarmbandet är vattentätt ned till 50 meter, har en slitstark 2.5D-skärm och är utrustat med sex olika träningslägen - perfekt för all form av aktivitet. Du ansluter enkelt armbandet till din telefon via Mi Fit-appen (kompatibel med både iOS och Android) som loggar och analyserar din träning.

Lättillgänglig och direkt assistans

Bandet visar vem som ringer eller skickar meddelanden till dig, påminner dig om dagens uppgifter och analyserar din puls och sömn. Med 24 timmars pulsövervakning kan du få en klar bild över hur din dag har sett ut, ur ett annorlunda perspektiv.

Den detaljerade sömnanalyseringen kan hjälpa dig att få ut det mesta av dina dagar. Bandet kan dessutom hjälpa dig att komma upp på morgonen, med den inbyggda alarmfunktionen.

1009394 Xiaomi Xiaomi Mi Band 4 MGW4052GL Den uppdaterade versionen av Xiaomi Mi Band kommer med en 0,95 tums AMOLED-färgskärm med imponerande upplösning. Se all information vid aktivitet, eller använd den som klocka. En sak som är säker är att du tydligt kommer att se vad som står på skärmen. Aktivitetsarmbandet är vattentätt, håller koll på din puls 24 timmar om dygnet och analyserar din sömn, samtidigt som den så klart informerar om dagens uppgifter eller vem som kontaktar dig. Förinstallerat i armbandet hittar du hela 77 olika teman. Hitta det tema som passar dig, eller variera beroende på aktivitet. I videoklippet nedan kan du se en unboxing av Xiaomi Mi Band 4. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Din personliga tränare på handleden Xiaomi Mi Band 4 är din nya personliga tränare. Oavsett vilken typ av träningsform du föredrar, så kan du få hjälp att hitta till nästa nivå. Aktivitetsarmbandet är vattentätt ned till 50 meter, har en slitstark 2.5D-skärm och är utrustat med sex olika träningslägen - perfekt för all form av aktivitet. Du ansluter enkelt armbandet till din telefon via Mi Fit-appen (kompatibel med både iOS och Android) som loggar och analyserar din träning. Lättillgänglig och direkt assistans Bandet visar vem som ringer eller skickar meddelanden till dig, påminner dig om dagens uppgifter och analyserar din puls och sömn. Med 24 timmars pulsövervakning kan du få en klar bild över hur din dag har sett ut, ur ett annorlunda perspektiv. Den detaljerade sömnanalyseringen kan hjälpa dig att få ut det mesta av dina dagar. Bandet kan dessutom hjälpa dig att komma upp på morgonen, med den inbyggda alarmfunktionen. Aktivitetsarmband 4,4 113 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Sport & Träning
  3. Aktivitetsarmband