Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elegant personvåg med säkerhetsglas och hög precision

Andersson Personvåg BYS 2.3

  Art.nr: 1004284
  • Mäter vikt, fettprocent och vätska
  • Elegant yta av härdat glas
  • 150 kg maxkapacitet
  • BMI-funktion för 12 användare
  • Stor display & automatisk start
299:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson BYS 2.3 är en smart personvåg som förutom vikten även kan räkna ut BMI och vätskenivåer för hela familjen. Du kan spara upp till 12 profiler som vågen själv identifierar vid nästa vägning. Den stora displayen är gör det lättläst och tydligt, även om det är mörkt i rummet. Vågen har en snygg och tunn design och en elegant yta av härdat glas.

Räkna ut din BMI

BMI står för Body Mass Index och är ett sätt att räkna ut om din vikt är hälsosam i förhållande till din längd, ålder och kön. Skalan går från 18-40 (men man kan ha BMI både under och över detta också), och normalviktig anses vara mellan 18,5-25. Vid profilvägning på BYS 2.3 kommer förutom din vikt även ditt aktuella BMI visas i displayen.

12 användarprofiler med autoigenkänning

Via SET-knappen samt upp- och nedpilarna på vågen kan man spara 12 profiler där man anger längd, ålder och kön. Det gör att hela familjen kan använda vågen och följa sin viktutveckling och framgång. 

Nästa gång du väger dig kommer vågen känna av vilken av profilerna du är och därav kunna räkna ut ditt aktuella BMI baserat på dina inställningar.

Enheter

Din vikt anges antingen i kilo (kg) eller pund (lb) med 100 grams noggrannhet. Maxkapacitet är 150 kg / 330 lb. För att kunna räkna ut BMI anges även din längd i centimeter (cm) eller tum/inch (").