Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart personvåg med WiFi, Bluetooth och hög noggrannhet

Fitbit Aria 2 Wi-Fi Smart Scale Black

  Art.nr: 248417
 • Stödjer WiFi 802.11bgn & Bluetooth
 • Mer exakt och modern
 • Stödjer flera användare
 • BMI, kroppsfett och vikt
 • Maxvikt 158 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fitbit Aria 2, en Wi-Fi smartvåg som du enkelt installerar via din smartphones Bluetooth. Aria 2 hjälper dig att mäta och förstå din kroppssammansättning såsom vikt, kroppsfett i procent, muskelmassa och BMI. Genom att synkronisera din data från Aria 2 med Fitbit-appen samlar du all statistik på ett ställe. På så sätt blir det enklare för dig att se dina framsteg och resultat. 

Förenklad användning, mer exakt och elegant design

Fitbit Aria 2 har nu blivit mer exakt, enklare att använda och fått ett förbättrat gränssnitt för att du snabbare ska kunna komma igång med din hälsoresa:

 • Noggrannhet: Din vikt och kroppssammansättning mäts nu mer exakt. Du läser av dina framsteg i Fitbit-appen och ser ifall du bygger muskler, bränner fett och uppnår dina långsiktiga resultat.
 • Snabb och smidig installation: Använd din telefons Bluetooth-anslutning för snabb och enkel installation. Statistiken synkroniseras automatiskt till Fitbit-appen.
 • Förbättrad och modern design: Med en slående elegant profil och en ljus skärm för att visa din statistik innehåller det uppdaterade gränssnittet nu personliga ikoner och hälsningar för att öka din motivation.
 • Stödjer flera användare: Aria 2 känner igen upp till åtta olika användare, men du behöver inte oroa dig för att familjemedlemmar eller vänner ska se din statistik - all din data förblir privat.

Få en helhetsbild av din hälsa

En av de största fördelarna med att mäta din vikt med Aria 2 är att den fungerar smidigt ihop med alla Fitbit-enheter samt Fitbit-appen. Du får en överblick av din träning, sömn, puls, kost, vikt och utveckling över tid. Om du vill kan du även logga ditt matintag och använda kalori-coachningen för att i realtid se hur många kalorier du bränner samt konsumerar. Du kan också jämföra ditt matintag och fysiska aktivitet mot din viktutveckling för att hålla dig på banan mot dina mål.

 • Maxvikt 158 kg
 • Trådlös Wi-Fi 802.11b/g/n/2.4 GHz
 • Drivs med 3st AA-batterier (batterier medföljer)

Vågen får ej användas av personer som har pacemaker eller är gravida samt att den ej är avsedd för barn under 13 år.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

248417 Fitbit Fitbit Aria 2 Wi-Fi Smart Scale Black FB202BK-EU Fitbit Aria 2, en Wi-Fi smartvåg som du enkelt installerar via din smartphones Bluetooth. Aria 2 hjälper dig att mäta och förstå din kroppssammansättning såsom vikt, kroppsfett i procent, muskelmassa och BMI. Genom att synkronisera din data från Aria 2 med Fitbit-appen samlar du all statistik på ett ställe. På så sätt blir det enklare för dig att se dina framsteg och resultat.  Förenklad användning, mer exakt och elegant design Fitbit Aria 2 har nu blivit mer exakt, enklare att använda och fått ett förbättrat gränssnitt för att du snabbare ska kunna komma igång med din hälsoresa: Noggrannhet: Din vikt och kroppssammansättning mäts nu mer exakt. Du läser av dina framsteg i Fitbit-appen och ser ifall du bygger muskler, bränner fett och uppnår dina långsiktiga resultat.Snabb och smidig installation: Använd din telefons Bluetooth-anslutning för snabb och enkel installation. Statistiken synkroniseras automatiskt till Fitbit-appen.Förbättrad och modern design: Med en slående elegant profil och en ljus skärm för att visa din statistik innehåller det uppdaterade gränssnittet nu personliga ikoner och hälsningar för att öka din motivation.Stödjer flera användare: Aria 2 känner igen upp till åtta olika användare, men du behöver inte oroa dig för att familjemedlemmar eller vänner ska se din statistik - all din data förblir privat. Få en helhetsbild av din hälsa En av de största fördelarna med att mäta din vikt med Aria 2 är att den fungerar smidigt ihop med alla Fitbit-enheter samt Fitbit-appen. Du får en överblick av din träning, sömn, puls, kost, vikt och utveckling över tid. Om du vill kan du även logga ditt matintag och använda kalori-coachningen för att i realtid se hur många kalorier du bränner samt konsumerar. Du kan också jämföra ditt matintag och fysiska aktivitet mot din viktutveckling för att hålla dig på banan mot dina mål. Maxvikt 158 kgTrådlös Wi-Fi 802.11b/g/n/2.4 GHzDrivs med 3st AA-batterier (batterier medföljer) Vågen får ej användas av personer som har pacemaker eller är gravida samt att den ej är avsedd för barn under 13 år. Personvåg 3,4 4 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Sport & Träning
 3. Personvåg