Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart löparklocka med GPS och pulsmätning

Garmin Forerunner 235 Black/Red

  Art.nr: 232640
  • GPS och pulsmätning
  • Optisk sensor
  • Mäter kaloriintag och sömn
  • Användarvänlig
  • Lättförståeliga diagram, grafer och kartor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Forerunner 235 är löparklockan som både ger dig GPS och pulsmätning direkt på din handled. Klockan är utrustad med en optisk sensor som mäter pulsen vid handleden dygnet runt, så att du kan springa utan rem. Pulszon och antal slag per minut mäts i realtid med den färgglada mätaren, så att du alltid har full koll när du tränar. Forerunner 235 håller även reda på sträcka, tempo, tid med mera. Klockan är perfekt för dig som vill ha full kontroll över allt ifrån träning till kaloriintag och sömn.

Löpning

Med en inbyggd accelerometer registreras sträcka och tempodata när du använder den på ett inomhusspår eller löpband, utan att det behövs någon separat foot pod. När du har sprungit klart fungerar den dessutom som aktivitetsmätare, och räknar dina steg och kalorier under dagen.

Den påminner dig också om att det är dags att röra på sig när du suttit ner i mer än en timme. Forerunner 235 är kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter och hittar din position snabbt och exakt, även om du springer djupt inne i skogen eller i närheten av höga byggnader.

Användarvänlig

Tack vare kortfattade, lättförståeliga diagram, grafer, kartor med mera kan du visa aktiviteter, hålla reda på dina framsteg och trådlöst överföra och dela relevanta data. Detta gör du direkt med hjälp av det anslutna Garmin Connect-nätverket.

Du kan tävla mot dina vänner och familjemedlemmar i steg- och löpningsutmaningar varje vecka, och jämföra dina resultat i realtid med hjälp av LiveTrack-funktionen. Du kan också använda appens trådlösa anslutningslänkar för att få aktuella väderförhållanden, prognoser och smartaviseringar direkt på din kompatibla Garmin-enhet.

Garmin Face-It

Med Face-It kan du anpassa din urtavla med vilket foto som helst från bildbiblioteket i din mobila enhet. Hämta den kostnadsfria appen, välj en bild, lägg till aktuell tid och använd som din urtavla. Oavsett om det är en fantastisk vy från din senaste vandring eller en bild på din hundvalp kan du enkelt göra din klocka personlig och unik med Face-It.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

232640 Garmin Garmin Forerunner 235 Black/Red 010-03717-71 Garmin Forerunner 235 är löparklockan som både ger dig GPS och pulsmätning direkt på din handled. Klockan är utrustad med en optisk sensor som mäter pulsen vid handleden dygnet runt, så att du kan springa utan rem. Pulszon och antal slag per minut mäts i realtid med den färgglada mätaren, så att du alltid har full koll när du tränar. Forerunner 235 håller även reda på sträcka, tempo, tid med mera. Klockan är perfekt för dig som vill ha full kontroll över allt ifrån träning till kaloriintag och sömn. Löpning Med en inbyggd accelerometer registreras sträcka och tempodata när du använder den på ett inomhusspår eller löpband, utan att det behövs någon separat foot pod. När du har sprungit klart fungerar den dessutom som aktivitetsmätare, och räknar dina steg och kalorier under dagen.Den påminner dig också om att det är dags att röra på sig när du suttit ner i mer än en timme. Forerunner 235 är kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter och hittar din position snabbt och exakt, även om du springer djupt inne i skogen eller i närheten av höga byggnader. Användarvänlig Tack vare kortfattade, lättförståeliga diagram, grafer, kartor med mera kan du visa aktiviteter, hålla reda på dina framsteg och trådlöst överföra och dela relevanta data. Detta gör du direkt med hjälp av det anslutna Garmin Connect-nätverket.Du kan tävla mot dina vänner och familjemedlemmar i steg- och löpningsutmaningar varje vecka, och jämföra dina resultat i realtid med hjälp av LiveTrack-funktionen. Du kan också använda appens trådlösa anslutningslänkar för att få aktuella väderförhållanden, prognoser och smartaviseringar direkt på din kompatibla Garmin-enhet. Garmin Face-It Med Face-It kan du anpassa din urtavla med vilket foto som helst från bildbiblioteket i din mobila enhet. Hämta den kostnadsfria appen, välj en bild, lägg till aktuell tid och använd som din urtavla. Oavsett om det är en fantastisk vy från din senaste vandring eller en bild på din hundvalp kan du enkelt göra din klocka personlig och unik med Face-It. Pulsklocka 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Sport & Träning
  3. Pulsklocka