Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartwatch med GPS och inbyggda sportappar

Garmin Vívoactive HR Black

  Art.nr: 231448
 • Högupplöst färgpekskärm
 • GPS-funktion
 • Inbyggda sportappar
 • Pulsmätning
 • För alla dina aktiviteter
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Vívoactive HR är en kvalitativ smartwatch med GPS och en högupplöst färgpekskärm som även är läsbar i solljus. Du får även tillgång till inbyggda sportappar vilket inkluderar GPS-aktiverad löpning, cykling, simning med mera – ingen telefonanslutning krävs. Den stora skärmen tillsammans med de många smidiga funktionerna gör att det blir enkelt att följa din träning. Du kan även anpassa urtavlan så att den blir mer personlig, samt lägga till widgets och appar från Connect IQ. Vívoactive HR har upp till 8 dagars batteritid i klock-/aktivitetsläget eller upp till 13 timmar med GPS.

Pulsmätning

Med teknik för pulsmätning slipper du pulsbandet och kan mäta pulsen direkt vid handleden. Med hjälp av pulsdata ger vívoactive HR information om förbrända kalorier och mäter intensiteten i din träning, så att du kan känna dig stolt då du ansträngt dig.

Med den inbyggda accelerometern och GPS:en i vívoactive HR kan du springa både inomhus och utomhus. Du kan ställa in vibrationssignaler för puls, tempo, löp-/gångintervall med mera.

För alla dina aktiviteter

Spring, cykla, simma, spela golf, åk skidor med mera med vívoactive HR. De GPS-aktiverade sportapparna håller koll på din statistik medan smartaviseringar gör att du kan hålla dig ansluten. vívoactive HR håller koll under dagen genom att räkna antal steg och trappor, samt övervakar sömn och beräknar intensiva minuter. Med automatisk aktivitetsidentifiering registrerar vívoactive HR dina aktiviteter till och med när du glömt trycka på startknappen. Du behöver inte bekymra dig för om klockan kan hålla jämna steg med dig. Det laddningsbara batteriet räcker i upp till 8 dagar i klock-/aktivitetsläget eller i upp till 13 timmar med GPS.

Hoppa i

Hoppa i bassängen och se detaljerad statistik som exempelvis: total distans och intervalldistans, tempo, antal simtag, simtagstyp med mera. Simappen beräknar din effektivitet, bland annat tiden och hur många simtag det krävs för att simma en bassänglängd. Med intervallräkning kan du smidigt pausa och sedan återuppta träningen.

Garmin Face-It

Med Face-It kan du anpassa din urtavla med vilket foto som helst från bildbiblioteket i din mobila enhet. Hämta den kostnadsfria appen, välj en bild, lägg till aktuell tid och använd som din urtavla. Oavsett om det är en fantastisk vy från din senaste vandring eller en bild på din hundvalp kan du enkelt göra din klocka personlig och unik med Face-It.

Titta även på

(5 st)
 • Boett i rostfritt stål
 • Handledsbaserad pulsmätning
 • Aktivitetsmätare med VO2 Max-uträkning

2 790:-

Titta även på

(5 st)
 • Boett i rostfritt stål
 • Handledsbaserad pulsmätning
 • Aktivitetsmätare med VO2 Max-uträkning

2 790:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Garmin Garmin Vívoactive HR Black 010-01605-00 Garmin Vívoactive HR är en kvalitativ smartwatch med GPS och en högupplöst färgpekskärm som även är läsbar i solljus. Du får även tillgång till inbyggda sportappar vilket inkluderar GPS-aktiverad löpning, cykling, simning med mera – ingen telefonanslutning krävs. Den stora skärmen tillsammans med de många smidiga funktionerna gör att det blir enkelt att följa din träning. Du kan även anpassa urtavlan så att den blir mer personlig, samt lägga till widgets och appar från Connect IQ. Vívoactive HR har upp till 8 dagars batteritid i klock-/aktivitetsläget eller upp till 13 timmar med GPS. Pulsmätning Med teknik för pulsmätning slipper du pulsbandet och kan mäta pulsen direkt vid handleden. Med hjälp av pulsdata ger vívoactive HR information om förbrända kalorier och mäter intensiteten i din träning, så att du kan känna dig stolt då du ansträngt dig.Med den inbyggda accelerometern och GPS:en i vívoactive HR kan du springa både inomhus och utomhus. Du kan ställa in vibrationssignaler för puls, tempo, löp-/gångintervall med mera. För alla dina aktiviteter Spring, cykla, simma, spela golf, åk skidor med mera med vívoactive HR. De GPS-aktiverade sportapparna håller koll på din statistik medan smartaviseringar gör att du kan hålla dig ansluten. vívoactive HR håller koll under dagen genom att räkna antal steg och trappor, samt övervakar sömn och beräknar intensiva minuter. Med automatisk aktivitetsidentifiering registrerar vívoactive HR dina aktiviteter till och med när du glömt trycka på startknappen. Du behöver inte bekymra dig för om klockan kan hålla jämna steg med dig. Det laddningsbara batteriet räcker i upp till 8 dagar i klock-/aktivitetsläget eller i upp till 13 timmar med GPS. Hoppa i Hoppa i bassängen och se detaljerad statistik som exempelvis: total distans och intervalldistans, tempo, antal simtag, simtagstyp med mera. Simappen beräknar din effektivitet, bland annat tiden och hur många simtag det krävs för att simma en bassänglängd. Med intervallräkning kan du smidigt pausa och sedan återuppta träningen. Garmin Face-It Med Face-It kan du anpassa din urtavla med vilket foto som helst från bildbiblioteket i din mobila enhet. Hämta den kostnadsfria appen, välj en bild, lägg till aktuell tid och använd som din urtavla. Oavsett om det är en fantastisk vy från din senaste vandring eller en bild på din hundvalp kan du enkelt göra din klocka personlig och unik med Face-It. Pulsklocka 4,5 8 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Sport & Träning
 3. Pulsklocka