Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Armband till Fitbit Versa i storlek Large

Fitbit Versa Armband L

  Art.nr: 1009189
  • För Fitbit Versa-familjen
  • För handleder med 18-22 cm omkrets
  • Tåligt material
  • Fitbit original

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sätt din egna personliga touch på din Fitbit Versa med ett sportigt och snyggt armband. Det här armbandet är designat för att passa din aktiva vardag och passar perfekt för även för de svettigaste träningspass. 

Flexibelt och tåligt material

Armbandet är tillverkat i ett material som är mjukt, flexibelt och fläckbeständigt och som dessutom tål vatten. Du behöver alltså inte oroa dig för att det ska bli förstört av regn eller svett, du kan till och med ha på det när du simmar.

Storleken Large passar dig med en handledsomkrets på 18-22 cm

Armband till Fitbit versa
Fitbit Versa armband
1009189 1009189 Fitbit Fitbit Versa Armband L FB166ABBKL Sätt din egna personliga touch på din Fitbit Versa med ett sportigt och snyggt armband. Det här armbandet är designat för att passa din aktiva vardag och passar perfekt för även för de svettigaste träningspass.  Flexibelt och tåligt material Armbandet är tillverkat i ett material som är mjukt, flexibelt och fläckbeständigt och som dessutom tål vatten. Du behöver alltså inte oroa dig för att det ska bli förstört av regn eller svett, du kan till och med ha på det när du simmar.Storleken Large passar dig med en handledsomkrets på 18-22 cm Träningsutrustning & Tillbehör 5 1 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Sport & Träning
  3. Träningsutrustning & Tillbehör