Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vit personvåg med LCD-display och 5mm härdat glas

Andersson BYS 1.1

  Art.nr: 174236
 • 5 mm härdat glas
 • Vit stilren design
 • LCD-display
 • Sensorsystem
 • Automatisk avstängning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson BYS 1.1

En elegant, stilren och enkel personvåg i 5 mm härdat glas som är väldigt användarvänlig. Överdelen är vågen är präglad med ett snyggt och stilrent motiv vilket gör att du kan placera den var du vill. Designen på personvågen kan likväl matcha i ditt badrum som sängkammare. Personvågen blir heller inte en extra arbetsbörda för dig att ta med eftersom den endast vägen 1,4 kg vilket gör den enkel och smidig att bära med.

Andersson BYS 1.1 har ett intervall från 5kg upp till 150kg och etapper om 100 gram. Viktenheter kan visas i både Kg, lb och st.

Sensorsystem
Personvågen har ett sensorsystem som hjälper till och underlättar för att du ska få den perfekta indikatorn och mätintervall för din vikt just nu. På så sätt kan du snabbt och smidigt få en överblick hur mycket du gått ner i vikt via LCD-displayen på ovansidan av vågen. Sensorsystemet tillsammans med den höga precisionen fördelar din kroppsvikt utöver plattan och ser till att du kan mäta av din vikt korrekt utan missvisande gram eller kilo.

Automatisk avstängning
Personvågen drivs av ett batteri. Dock varar livstiden för detta batteri längre än vad man skulle kunna tro. Det på grund av att personvågen har en automatisk avstängningsfunktion som ser till att stängas av efter du kollat din vikt. För att få igång vågen har den också en rörelseaktivering som reagerar snabbt när du pekat eller vidrört vågen med foten. Vågen har även en överlastningsindikator som ser till att vågen inte går sönder om den belastas fel där du kanske har en fel position på vågen.

I förpackningen
Våg
Bruksanvisning
1 st batteri (CR2032)

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • 4 st
 • CR2032 3 V
 • Lång livslängd

29:-

Andersson Andersson BYS 1.1 Andersson BYS 1.1 En elegant, stilren och enkel personvåg i 5 mm härdat glas som är väldigt användarvänlig. Överdelen är vågen är präglad med ett snyggt och stilrent motiv vilket gör att du kan placera den var du vill. Designen på personvågen kan likväl matcha i ditt badrum som sängkammare. Personvågen blir heller inte en extra arbetsbörda för dig att ta med eftersom den endast vägen 1,4 kg vilket gör den enkel och smidig att bära med. Andersson BYS 1.1 har ett intervall från 5kg upp till 150kg och etapper om 100 gram. Viktenheter kan visas i både Kg, lb och st. Sensorsystem Personvågen har ett sensorsystem som hjälper till och underlättar för att du ska få den perfekta indikatorn och mätintervall för din vikt just nu. På så sätt kan du snabbt och smidigt få en överblick hur mycket du gått ner i vikt via LCD-displayen på ovansidan av vågen. Sensorsystemet tillsammans med den höga precisionen fördelar din kroppsvikt utöver plattan och ser till att du kan mäta av din vikt korrekt utan missvisande gram eller kilo. Automatisk avstängning Personvågen drivs av ett batteri. Dock varar livstiden för detta batteri längre än vad man skulle kunna tro. Det på grund av att personvågen har en automatisk avstängningsfunktion som ser till att stängas av efter du kollat din vikt. För att få igång vågen har den också en rörelseaktivering som reagerar snabbt när du pekat eller vidrört vågen med foten. Vågen har även en överlastningsindikator som ser till att vågen inte går sönder om den belastas fel där du kanske har en fel position på vågen. I förpackningen Våg Bruksanvisning 1 st batteri (CR2032) Personvåg 3,2 6 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Träning och hälsa
 3. Personvåg