Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hälsopaket med aktivitetsarmband och smart våg

Beurer Bodyshape BF710 + AS81

  Art.nr: 239169
 • Armband med stegräknare och sömnregistrering
 • Våg som mäter vikt, BMI, fettprocent, benmängd och muskelmassa
 • Synka med mobilen via Bluetooth
 • Vattentåligt armband
 • 8 användarprofiler (vågen)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kom igång och bli aktiv! Beurer Bodyshape AS81 aktivitetsarmband och Beurer Bodyshape BF710 smarta personvåg hjälper dig på vägen till dina mål och att ge dig de resultat du önskar. Aktivitetsbandet räknar din dagliga aktivitet och vågen visar resultatet av ditt arbete. Båda produkterna har Bluetooth för att synkas med din smartphone och den tillhörande appen där du får full koll på dina prestationer och framgångar.

Varje steg räknas

AS 81 hänger med dig varje dag, i vått och torrt och räknar din steg, mäter hur långt du rört dig, hur många kalorier du förbrukat och hur länge du rört på dig. Aktivitetsmätaren är med dig hela dagen och AS 81 slutar inte för dagen bara för att du gör det  - utan registrerar även hur du sover.
När det är dags att vakna, väcker AS 81 dig med ett stillsamt vibrationslarm som gör att du vaknar utan att störa sovande familjemedlemmar.
Skulle du ta en löparrunda och överraskas av regn kan du vara lugn, AS 81 har IPX4-klassning vilket gör den stänksäker.

Konstruktion

AS 81 har en OLED-display som visar all aktuell information om din dagliga aktivitet, och självklart kan du även se tiden så den även fungerar som ett armbandsur.
En knapp gör att du kan bläddra bland olika data och funktioner.
Armbandet drivs av ett uppladdningsbart litiumjon-batteri och du har alltid koll på batterinivån i displayen. 
Bluetooth gör att du kan para armbandet med din mobiltelefon.

En smart våg

Med ett aktivitetsarmband får du en överblick över din aktuella situation - med en smart personvåg får du en överblick över din progress och ett tydligt resultat av ditt kämpande. Beurer BF 710 är en våg som förutom din vikt även mäter fettprocent, muskelmassa, bentäthet och BMI. Det ger dig en mycket bättre helhetsbild av din kropp och fysik än bara antal kilo.

Vågen har en snygg och trendig design med en ovansida av tåligt säkerhetsglas. Displayen visar stora och tydliga digitala siffor.

8 användarprofiler

Du behöver inte hålla vågen bara för dig själv. BF 710 kan hantera åtta olika profiler så hela familjen kan spara sina personliga inställningar och data, som ålder, längd och aktivitetsnivå, och se hur deras värden påverkas av en viss typ av livsstil.
Med profiligenkänning kommer BF 710 automatiskt rekognosera vem som ställer sig på vågen.

Beurer BodyShape mobilapp

Beurers BodyShape-system är perfekt sammansatt – äntligen kan du forma kroppen, äta nyttigt och samtidigt nå din målvikt. Den kostnadsfria appen BodyShape från Beurer ger den motivation och uppmuntran som krävs.
Din aktivitet från armbandet och resultaten från vågen synkas till din mobil via Bluetooth, och i appen kan du se översikt och statistik över dina framgångar, sätta upp mål och se hur dina val påverkar ditt resultat.

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • 24 st
 • AAA/LR03 1,5V
 • Alkaliska batterier

49:-

Beurer Beurer Bodyshape BF710 + AS81 676.39 Kom igång och bli aktiv! Beurer Bodyshape AS81 aktivitetsarmband och Beurer Bodyshape BF710 smarta personvåg hjälper dig på vägen till dina mål och att ge dig de resultat du önskar. Aktivitetsbandet räknar din dagliga aktivitet och vågen visar resultatet av ditt arbete. Båda produkterna har Bluetooth för att synkas med din smartphone och den tillhörande appen där du får full koll på dina prestationer och framgångar. Varje steg räknas AS 81 hänger med dig varje dag, i vått och torrt och räknar din steg, mäter hur långt du rört dig, hur många kalorier du förbrukat och hur länge du rört på dig. Aktivitetsmätaren är med dig hela dagen och AS 81 slutar inte för dagen bara för att du gör det  - utan registrerar även hur du sover.När det är dags att vakna, väcker AS 81 dig med ett stillsamt vibrationslarm som gör att du vaknar utan att störa sovande familjemedlemmar.Skulle du ta en löparrunda och överraskas av regn kan du vara lugn, AS 81 har IPX4-klassning vilket gör den stänksäker. Konstruktion AS 81 har en OLED-display som visar all aktuell information om din dagliga aktivitet, och självklart kan du även se tiden så den även fungerar som ett armbandsur.En knapp gör att du kan bläddra bland olika data och funktioner.Armbandet drivs av ett uppladdningsbart litiumjon-batteri och du har alltid koll på batterinivån i displayen. Bluetooth gör att du kan para armbandet med din mobiltelefon. En smart våg Med ett aktivitetsarmband får du en överblick över din aktuella situation - med en smart personvåg får du en överblick över din progress och ett tydligt resultat av ditt kämpande. Beurer BF 710 är en våg som förutom din vikt även mäter fettprocent, muskelmassa, bentäthet och BMI. Det ger dig en mycket bättre helhetsbild av din kropp och fysik än bara antal kilo. Vågen har en snygg och trendig design med en ovansida av tåligt säkerhetsglas. Displayen visar stora och tydliga digitala siffor. 8 användarprofiler Du behöver inte hålla vågen bara för dig själv. BF 710 kan hantera åtta olika profiler så hela familjen kan spara sina personliga inställningar och data, som ålder, längd och aktivitetsnivå, och se hur deras värden påverkas av en viss typ av livsstil.Med profiligenkänning kommer BF 710 automatiskt rekognosera vem som ställer sig på vågen. Beurer BodyShape mobilapp Beurers BodyShape-system är perfekt sammansatt – äntligen kan du forma kroppen, äta nyttigt och samtidigt nå din målvikt. Den kostnadsfria appen BodyShape från Beurer ger den motivation och uppmuntran som krävs.Din aktivitet från armbandet och resultaten från vågen synkas till din mobil via Bluetooth, och i appen kan du se översikt och statistik över dina framgångar, sätta upp mål och se hur dina val påverkar ditt resultat. Personvåg 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Träning och hälsa
 3. Personvåg