Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentät träningsklocka med många program!

Garmin Forerunner 310 XT HR

  Art.nr: 155654
  • Enkla och avancerade träningsprogram
  • Vattentät ner till 50 m
  • Dela dina rutter via Garmin Connect
  • Trådlös överföring till din dator
  • GPS-navigation

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Äntligen en GPS anpassad för träning i alla former. Vare sig du springer, cyklar eller simmar kan du använda dig av Forerunner® 310XT för att få en bra överblick på ditt träningspass samt spara dina rutter och statistik direkt trådlöst till din dator.

Den är vattentät ner till 50 meter så du behöver inte oroa dig för att enheten tar skada. Med upp till hela 20 timmars batteritid klarar den av många och långa träningspass på en och samma laddning.

Ladda upp och analysera din träning - Garmin Connect
Ladda upp din träningsstatistik till Garmin Connect och ha möjlighet att analysera din prestation och dina rutter via t.ex. satellit-karta. Du kan även dela med dig av dina träningsprogram till alla andra eller dra nytta av deras rutter och program.

Automatisk synkronisering
Med ANT+ kan tillbehör så som pulsmätare, effektmätare, kadens- och fotsensor trådlöst kommunicera med Forerunner 310XT. Det smidigaste med detta är att du kan välja att den automatiskt ska överföra din träningsstatistik och rutter när du är i närheten av din dator, glöm kablar och allt trassel.

Din bästa träningskompis
Oavsett om du svettas på ett gym eller springer eller cyklar i skogen, är Forerunner® 310XT en spännande och givande bekantskap. Med Forerunner® 310XT har du möjlighet att hålla koll på varje avverkad meter. Har man en gång tränat med en Garmin GPS finns det ingen återvändo – denna super-enkla produkten ger nya, fantastiska dimensioner i träningen.

Håll koll på dina resultat
Med Forerunner® 310XT kan du hålla reda på alla aspekter av din träning, tex logga dina träningstider med distans, medelhastighet och varvtider. Tillsammans med en digital pulsmätare kan Forerunner® 310XT berätta för dig konstant, hur mycket du anstränger dig, så du kan övervaka och förbättra din kondition.

Hittar både dit och hem
Forerunner® 310XT fungerar alltid som en ren GPS-navigator och visar dig vägen till en bestämd destination eller hjälper dig tillbaka till din utgångspunkt.

Multisport-funktion
Multisport-funktionen på Forerunner® 310XT ger dig möjlighet att välja mellan ett antal fördefinierade inställningar för olika motionsformer, så du bara får exakt den informationen du behöver, till ditt aktuella träningspass.
 

Garmin Garmin Forerunner 310 XT HR Äntligen en GPS anpassad för träning i alla former. Vare sig du springer, cyklar eller simmar kan du använda dig av Forerunner® 310XT för att få en bra överblick på ditt träningspass samt spara dina rutter och statistik direkt trådlöst till din dator.Den är vattentät ner till 50 meter så du behöver inte oroa dig för att enheten tar skada. Med upp till hela 20 timmars batteritid klarar den av många och långa träningspass på en och samma laddning.Ladda upp och analysera din träning - Garmin ConnectLadda upp din träningsstatistik till Garmin Connect och ha möjlighet att analysera din prestation och dina rutter via t.ex. satellit-karta. Du kan även dela med dig av dina träningsprogram till alla andra eller dra nytta av deras rutter och program.Automatisk synkroniseringMed ANT+ kan tillbehör så som pulsmätare, effektmätare, kadens- och fotsensor trådlöst kommunicera med Forerunner 310XT. Det smidigaste med detta är att du kan välja att den automatiskt ska överföra din träningsstatistik och rutter när du är i närheten av din dator, glöm kablar och allt trassel.Din bästa träningskompisOavsett om du svettas på ett gym eller springer eller cyklar i skogen, är Forerunner® 310XT en spännande och givande bekantskap. Med Forerunner® 310XT har du möjlighet att hålla koll på varje avverkad meter. Har man en gång tränat med en Garmin GPS finns det ingen återvändo – denna super-enkla produkten ger nya, fantastiska dimensioner i träningen.Håll koll på dina resultatMed Forerunner® 310XT kan du hålla reda på alla aspekter av din träning, tex logga dina träningstider med distans, medelhastighet och varvtider. Tillsammans med en digital pulsmätare kan Forerunner® 310XT berätta för dig konstant, hur mycket du anstränger dig, så du kan övervaka och förbättra din kondition.Hittar både dit och hemForerunner® 310XT fungerar alltid som en ren GPS-navigator och visar dig vägen till en bestämd destination eller hjälper dig tillbaka till din utgångspunkt.Multisport-funktionMultisport-funktionen på Forerunner® 310XT ger dig möjlighet att välja mellan ett antal fördefinierade inställningar för olika motionsformer, så du bara får exakt den informationen du behöver, till ditt aktuella träningspass.  Träning och pulsklocka 4 14 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Träning och hälsa
  3. Träning och pulsklocka