Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårfön med jonisering och två medföljande munstycken

Andersson HAD 2.0

  Art.nr: 176905
 • Jonisk funktion
 • 2 munstycken medföljer
 • Effekt 2000 W
 • 2 hastigheter
 • 3 värmeinställningar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Alwilda 2014-11-04

  Knapparnas placering är katastrofal

  Prisvärdheten på den här hårtorken skulle vara utmärkt om det inte vore för knapparnas placering. För mig är det helt omöjligt att torka håret utan att av misstag komma åt reglagen hela tiden, vansinnigt irriterande! Knapparna är vinklade reglage och sitter så tätt och precis där man håller i hårtorken, så varje gång jag rör hårtorken så ändras värmen eller hastigheten när mina fingrar kommer åt kanten på knapparna. I övrigt tycker jag att hårtorken är i bra kvalitet till det priset och med bra funktioner. Tyvärr lär den driva mig till vansinne inom kort, och det känns ju inte som något man gärna betalar för. Det hade kanske varit bra om någon hade provtorkat håret med den innan den släpptes ut på marknaden ...

  Eller
  Avbryt
 • Tish 2014-09-21

  Bra hårfön!

  Lite tyngre hårfön än många andra, men inte så att man stör sig på det. Det är dock mer tryck i denna än i många dyrare hårfönar som jag haft tidigare. Är väldigt nöjd med mitt köp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MJ64 2014-08-17

  Hårfön

  Mycket bra hårfön, prisvärd och en mycket lång sladd som jag ville ha. Precis som en frisör hårfön.
  Finns olika lägen om man så önskar när det gäller reglering av termostaten varmt och kallt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Shoppingtjejen 2013-11-28

  Andersson HAD 2.0

  Bra hårtork, förvisso stor men det visste jag om när jag köpte den! Det är bra nivåer på värmen och olika blåshastigheter, funkar utmärkt. De medföljande munstyckena är bra, även om jag till vardags använder fönen utan extra munstycke!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 2000,0 Watt
Antal hastigheter 2st
Kalluft Ja
Jonisering Ja
Värmelägen 3 st
Roterande sladdfäste Nej
Sladdlängd 3,0meter
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 250,0 mm
Höjd 280,0 mm
Djup -
Vikt 630,0 kg
Övrigt
Färg Svart/röd
Medföljande tillbehör Diffusermunstycke, fönmunstycke, manual
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson HAD 2.0

Stilren svart hårfön från Andersson med funktion som motverkar statiskt och frissigt hår. Med Andersson HAD 2.0 och dess 3 meter långa sladd kan du göra flera saker samtidigt som du fönar håret. 

Andersson HAD 2.0 AC hårfön har en effekt på 2000 W samt att du kan välja mellan 3 värmefunktioner och 2 hastigheter för att uppnå önskad frisyr. Med de två munstyckena som medföljer kan du enkelt forma din frisyr precis som du vill ha den. Ett munstycke för maximal koncentration för att få ditt hår rakt och glansigt och ett volymmunstycke för att ge ditt hår full volym ända från hårrötterna.

Komplettera ditt köp

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Andersson Andersson HAD 2.0 Andersson HAD 2.0 Stilren svart hårfön från Andersson med funktion som motverkar statiskt och frissigt hår. Med Andersson HAD 2.0 och dess 3 meter långa sladd kan du göra flera saker samtidigt som du fönar håret.  Andersson HAD 2.0 AC hårfön har en effekt på 2000 W samt att du kan välja mellan 3 värmefunktioner och 2 hastigheter för att uppnå önskad frisyr. Med de två munstyckena som medföljer kan du enkelt forma din frisyr precis som du vill ha den. Ett munstycke för maximal koncentration för att få ditt hår rakt och glansigt och ett volymmunstycke för att ge ditt hår full volym ända från hårrötterna. Hårtork 4,2 4 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Hårtork