Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionellt stylingpaket i 3 delar

Andersson Pro styling paket

  Art.nr: 194300
Professionellt stylingpaket innehållande hårfön, plattång och locktångSpara hundralappar på detta paket!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • SiKth 2014-01-21
  Produkttestare

  Bra pris, men inga superprylar.

  Priset på vad hela paketet kostar är vad en av dessa kostar i snitt. Har aldrig använt Andersson tidigare när det gäller hårdvård. Har tidigare haft Philips och OBH Nordica.

  Vad gäller hårtorken är den mycket tyngre än mina tidigare. Jag man blir trött i armen efter ett par minuter. Jag har aldrig upplevt detta tidigare med andra hårtorkar. Men den blåser bra och blir varm som den ska. Den är lite plastig.

  Plattången fungerade inte när jag fick hem den. Stoppade i kontakten och det sprakade i den när jag rörde vid sladden. Låters om ett fel någonstans så jag låter bli att koppla in den igen.

  Jag använder inte locktång så ofta men denna fungerar väldigt bra. Den blev varm fort och var överraskande bra.

  Slutsatsen blir att det är inga kvalité saker, dom andas inte lyx direkt. Detta visar kanske plattången också. Om den hade fungerat hade det varit helt okej saker får pengarna dock. Vi pratar ca 150Kr per sak. Vad kan man vänta sig.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson professionellt stylingpaket

Ett komplett paket för dig som skall fixa håret inför festen, bröllopet eller dejten. Med detta paket till ett fördelaktigt pris och produkter av hög kvalité får du möjligheten att platta, locka, torka, föna och styla ditt hår precis som du vill ha det. 

Komplettera ditt köp

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Andersson Andersson Pro styling paket Andersson professionellt stylingpaket Ett komplett paket för dig som skall fixa håret inför festen, bröllopet eller dejten. Med detta paket till ett fördelaktigt pris och produkter av hög kvalité får du möjligheten att platta, locka, torka, föna och styla ditt hår precis som du vill ha det.  Hårtork 2 1 399 SEK 399 NewCondition SoldOut
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Hårtork