Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Plattång från GAMA med flytande plattor

GA.MA IHT Regular

  Art.nr: 177821
 • IHT teknologi
 • Keramiska plattor
 • Temperatur: 140-230°C
 • Digital temperaturreglering
 • Minnesfunktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • 2013-02-14

  ETT RIKTIGT BRA KÖP!

  Jag har tjock frissigt och vågigt hår som är väldigt svårt att hantera. Men men denna plattång kan jag snabbt och enkelt fixa till mitt hår som jag vill ha det. Håret kan bli lite statiskt men hårspray fixar det!
  Det är absolut ett otroligt kap och den är bara dyrare på andra ställen än på netonnet. Jag är väldigt nöjd med produkten och får nu rakt och "användbart" hår. Nu älskar jag mitt hår (då jag använt plattången förstås ;P )

  REKOMMENDERAS!!!!!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • strandad 2012-11-28

  Smidig och snabb plattång

  Plattången gör verkligen håret rakt och fint. Den är lättanvänd med sin smidiga formfaktor och det är enkelt att ställa in temperaturen via knappar + och -. Temperaturen visas i displayen och det finns även minne för inställd temperatur. Den går snabbt upp i temperatur och har hög effekt på plattorna.

  Min förra plattång var exakt denna modell och den slutade fungera utan någon förklarlig anledning. Jag hoppas att det bara var ett måndagsexemplar och att den nya fungerar lång tid framöver. Att jag valde samma tång igen visar hur mycket jag gillade användbarheten och resultatet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uppvärmningstid 0sekunder
Roterande sladdfäste Ja
Autoavstängning Nej
Sladdlängd 3,0meter
Temperatur (max) 230°C
Keramisk beläggning Ja
Ställbar temperatur Ja
Övriga funktioner Digital display, Tourmaline, keramiska plattor
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt 250 gram
Övrigt
Färg Röd
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

GAMA IHT Slim - Plattång från GAMA med flytande plattor

Plattång med IHT teknologi som betyder "Instant Heat Technology" vilket innebär samtidig uppvärmning av plattorna på en gång. Digital temperaturkontroll från 140°C upp till 230°C.

IHT teknologin gör att vid start så når plattången önskad tempratur på nolltid och vid användning så återuppvärms plattorna direkt utan att du behöver vänta vilket ger ett perfekt resultat varje gång.

Minnesfunktion

GAMA IHT Slim har en minnesfunktion så att den från gång till gång kommer ihåg vilka inställningar du har gjort.

Keramiska plattor

GAMA IHT Slim är utrustad med keramiska flytande plattor med tourmaline så att du får en jämn värmefördelning.

Tourmaline ger minskad friktion, ökad glans, skonsam styling samt motverkar statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Vid upphettning avges negativa joner som gör håret mjukt och glansigt. Förutom att det minskar slitaget på håret, krävs också mindre mängd stylingprodukter för att uppnå ett blankt och jämnt resultat.

Komplettera ditt köp

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

GA.MA GA.MA IHT Regular R2305 GAMA IHT Slim - Plattång från GAMA med flytande plattorPlattång med IHT teknologi som betyder "Instant Heat Technology" vilket innebär samtidig uppvärmning av plattorna på en gång. Digital temperaturkontroll från 140°C upp till 230°C.IHT teknologin gör att vid start så når plattången önskad tempratur på nolltid och vid användning så återuppvärms plattorna direkt utan att du behöver vänta vilket ger ett perfekt resultat varje gång.MinnesfunktionGAMA IHT Slim har en minnesfunktion så att den från gång till gång kommer ihåg vilka inställningar du har gjort.Keramiska plattorGAMA IHT Slim är utrustad med keramiska flytande plattor med tourmaline så att du får en jämn värmefördelning.Tourmaline ger minskad friktion, ökad glans, skonsam styling samt motverkar statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Vid upphettning avges negativa joner som gör håret mjukt och glansigt. Förutom att det minskar slitaget på håret, krävs också mindre mängd stylingprodukter för att uppnå ett blankt och jämnt resultat. Plattång 5 2 590 SEK 590 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång