Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv, gyllene plattång för alla hårtyper

GHD Classic Gold

  Art.nr: 167297
 • Skonsamma, keramiska plattor
 • 15 sekunders uppvärming
 • Plattar, vågar eller lockar håret
 • Jämn värmehållning
 • Roterande sladdfäste
1 349:-

Delbetala från 112:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Glamour 2013-08-21

  Bästa köpet!!!

  Absolut den bästa plattången av alla.. Värms upp snabbt, håret blir perfekt, lagom storlek, snabb leverans och jätte bra pris på den...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mo11y 2013-04-17

  Fantastisk plattång

  Detta är en mycket bra plattång, sliter inte på håret och ger en snygg finish. Fungerar även utmärkt till att göra fina lockar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • emeliieep90 2012-09-06

  Supernöjd!

  Toppen bra plattång till ett bra pris! Jag är helnöjd och använder den dagligen!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

ghd Classic Gold - Glammig plattång från ghd med snabb uppvärming

Med skimrande gulddetaljer och förfinad design så är ghd V Gold Classic en lyxig tillskott för dig som vill ha det bästa resultatet. Med gyllene, keramiska plattor som utan motstånd glider fram genom håret ger alla hårtyper precis den skonsamma behandling de förtjänar. De mjuka linjerna hjälper dig forma de mest perfekta vågorna och lockarna med ett skinande resultat i klass med de fina hårsalongerna.

Snabb uppvärmning och stabil värmehållning

ghd V Gold Classic har en snabb uppvärmning på endast 15 sekunder och värmer under användning upp sig till måltemperaturen 5 gånger per sekund för att försäkra dig om ett perfekt, jämnt resultat.

Den säkerhet och flexibilitet du och ditt hår förtjänar

ghd V Gold Classic har en sladd som är 2,6 meter lång. Det gör att du aldrig behöver irriteras över onödigt korta arbetsrum. Det roterande sladdfästet hjälper dig att undvika att sladden virar ihop sig och stramar emot när du arbetar med ditt hår. 

Alla känner vi till känslan av oro när man lämnat hemmet och inte minns om man drog ut sladden eller inte. Lugn. ghd V Gold Classic har automatisk avstängning 30 minuter.

GHD GHD Classic Gold GHD Classic GOLD ghd Classic Gold - Glammig plattång från ghd med snabb uppvärming Med skimrande gulddetaljer och förfinad design så är ghd V Gold Classic en lyxig tillskott för dig som vill ha det bästa resultatet. Med gyllene, keramiska plattor som utan motstånd glider fram genom håret ger alla hårtyper precis den skonsamma behandling de förtjänar. De mjuka linjerna hjälper dig forma de mest perfekta vågorna och lockarna med ett skinande resultat i klass med de fina hårsalongerna. Snabb uppvärmning och stabil värmehållning ghd V Gold Classic har en snabb uppvärmning på endast 15 sekunder och värmer under användning upp sig till måltemperaturen 5 gånger per sekund för att försäkra dig om ett perfekt, jämnt resultat. Den säkerhet och flexibilitet du och ditt hår förtjänar ghd V Gold Classic har en sladd som är 2,6 meter lång. Det gör att du aldrig behöver irriteras över onödigt korta arbetsrum. Det roterande sladdfästet hjälper dig att undvika att sladden virar ihop sig och stramar emot när du arbetar med ditt hår.  Alla känner vi till känslan av oro när man lämnat hemmet och inte minns om man drog ut sladden eller inte. Lugn. ghd V Gold Classic har automatisk avstängning 30 minuter. Plattång 5 3 1349 SEK 1349 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång