Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv plattång för alla hårtyper

GHD Eclipse styler

  Art.nr: 193658
 • Snabb uppvärming
 • Indikation för värme
 • Roterande sladdfäste
 • Svala kanter
 • Patenterad teknologi: Tri-zone

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • EmmaE 2015-12-14

  Bra och skonsam

  Plattar håret bra och känns skonsammare för håret än många andra. Resultatet blir fint.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • plattis 2014-03-03

  GHD Eclipse

  Plattången kan endast värmas till 185 grader vilket inte är tillräckligt till alla typer av hår. Dock skonsamt men resultatet sitter inte i till dag2.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uppvärmningstid 20sekunder
Roterande sladdfäste Ja
Autoavstängning Ja
Sladdlängd -
Temperatur (max) 185°C
Keramisk beläggning Ja
Ställbar temperatur Nej
Övriga funktioner TriZone-teknologi
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Skyddshylsa
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

GHD Eclipse - Revolutionerar sättet du stylar ditt hår

Den senaste plattången från GHD vilket är den största nyheten som hänt hårstyling sedan 2001. Den har digital teknik med 6 stycken sensorer i plattorna vilket gör avläsningen av temperaturen i plattorna exakt. Designen på Eclipse gör det även möjligt att styla större ytor åt gången vilket besparar dig tid och ger mindre slitage på ditt hår.

Tri-Zoneteknologi

Den unika och banbrytande teknologin Tri-Zone i varje värmeplatta använder sig av utav 6 stycken snabbtänkande sensorer för att säkerställa att plattången int etappar värme unde rstylingen och upprätthåller en konstant temperatur varje gång stylern förs genom håret. 

Aerogel-isolering

Mellan värmeplattorna och yttersidorna finns en "Aerogel" som både kapslar in värmen omkring värmeplattorna och håller yttersidan sval så att du kan hantera hela plattången utan att bränna dig upp till 45 minuters användning

Konstant och snabb värme

Eclipse värmer upp sig till en arbetstemperatur på 185°C vilket är en optimal stylingtemperatur, på bara 20 sekunder, och tack vare de sex snabba sensorerna ser den till att upprätthålla en konstant värme vilket är en av nycklarna till de bästa resultaten.

Klarar alla hårtyper

GHD Eclipse är designad för att vara det ultimata stylingredskapet till professionella frisörer och stylister. Den klarar alla typer av hår, både tjockt, krusigt, lockigt och krulligt. Dessutom kan du styla större sektioner åt gången för ett snabbare och skonsammare resultat. 

Komplettera ditt köp

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

GHD GHD Eclipse styler Eclipse GHD Eclipse - Revolutionerar sättet du stylar ditt hår Den senaste plattången från GHD vilket är den största nyheten som hänt hårstyling sedan 2001. Den har digital teknik med 6 stycken sensorer i plattorna vilket gör avläsningen av temperaturen i plattorna exakt. Designen på Eclipse gör det även möjligt att styla större ytor åt gången vilket besparar dig tid och ger mindre slitage på ditt hår. Tri-Zoneteknologi Den unika och banbrytande teknologin Tri-Zone i varje värmeplatta använder sig av utav 6 stycken snabbtänkande sensorer för att säkerställa att plattången int etappar värme unde rstylingen och upprätthåller en konstant temperatur varje gång stylern förs genom håret.  Aerogel-isolering Mellan värmeplattorna och yttersidorna finns en "Aerogel" som både kapslar in värmen omkring värmeplattorna och håller yttersidan sval så att du kan hantera hela plattången utan att bränna dig upp till 45 minuters användning Konstant och snabb värme Eclipse värmer upp sig till en arbetstemperatur på 185°C vilket är en optimal stylingtemperatur, på bara 20 sekunder, och tack vare de sex snabba sensorerna ser den till att upprätthålla en konstant värme vilket är en av nycklarna till de bästa resultaten. Klarar alla hårtyper GHD Eclipse är designad för att vara det ultimata stylingredskapet till professionella frisörer och stylister. Den klarar alla typer av hår, både tjockt, krusigt, lockigt och krulligt. Dessutom kan du styla större sektioner åt gången för ett snabbare och skonsammare resultat.  Plattång 2,5 2 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång