Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

GHD Gold Max plattång för tjockt hår

GHD Max Model

  Art.nr: 174698
 • Elegant design
 • Automatisk avstägning
 • Sladdlängd: 2.6 m
 • Maxtemperatur: 190°C
 • Svala kanter

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • Rosen91 2014-05-12

  Fantastisk produkt!

  Bästa plattången jag någonsin har haft! Köp den om du har tjockt och lockigt hår!!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Nilla123 2013-11-18

  Proffsprodukt

  Lättanvänd och smart! Den känner själv av vilken värmenivå så det behöver man inte tänka på. Dessutom perfekt till tjockare hår som blir stylat på nolltid! :)

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uppvärmningstid 15sekunder
Roterande sladdfäste Ja
Autoavstängning Ja
Sladdlängd 2,6meter
Temperatur (max) 190°C
Keramisk beläggning Ja
Ställbar temperatur Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Stylingskydd
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

ghd Gold Max - plattång för tjockt hår

Att ha tjockt hår anser många vara en välsignelse men att styling kan vara knepigt och en riktig kamp. Med ghd Gold Max lyckas du varje gång med ett pefekt resultat. De större plattorna slätar omedelbart de hårdaste och längsta lockarna.

De nya keramiska plattorna som är guldfärgade är inte bara fina att se på utan ger även ditt hår den kvalitét du förväntar dig av en plattång från ghd. Plattången har en mängd nyheter. Den har fått mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, nya förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare chassi på plattången.

En innovativ digital kontroll tillsammans med avancerade keramiska plattor som ger det absolut bästa inom antistatisk glans förbättrar dina stylingchanser. GHD gold max är dessutom utrustad med automatisk avstängning efter 30 minuter för bästa säkerhet.
 

Universal spänning

Plattången kan tas med och användas utomlands då den har universell volt vilket betyder att du inte behöver en omvandlare när du reser till länder med annat än 240volt.

GHD GHD Max Model ghd Gold Max - plattång för tjockt hår Att ha tjockt hår anser många vara en välsignelse men att styling kan vara knepigt och en riktig kamp. Med ghd Gold Max lyckas du varje gång med ett pefekt resultat. De större plattorna slätar omedelbart de hårdaste och längsta lockarna. De nya keramiska plattorna som är guldfärgade är inte bara fina att se på utan ger även ditt hår den kvalitét du förväntar dig av en plattång från ghd. Plattången har en mängd nyheter. Den har fått mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, nya förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare chassi på plattången. En innovativ digital kontroll tillsammans med avancerade keramiska plattor som ger det absolut bästa inom antistatisk glans förbättrar dina stylingchanser. GHD gold max är dessutom utrustad med automatisk avstängning efter 30 minuter för bästa säkerhet.   Universal spänning Plattången kan tas med och användas utomlands då den har universell volt vilket betyder att du inte behöver en omvandlare när du reser till länder med annat än 240volt. Plattång 5 2 1469,0000 new Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång