Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Plattång i limited edition metallicfärg

GHD V Pink Diamond Styler

  Art.nr: 193656
 • Limited Edition: Rosa Metallic
 • Roterande sladdfäste
 • Automatisk avstängning
 • Svala kanter
 • Snabb uppvärming

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Recensioner

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uppvärmningstid 15sekunder
Roterande sladdfäste Ja
Autoavstängning Ja
Sladdlängd 2,7meter
Temperatur (max) 190°C
Keramisk beläggning Ja
Ställbar temperatur Nej
Övriga funktioner -
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Metallic Rosa
Medföljande tillbehör Skyddshylsa
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

GHD - V Pink Diamond Styler

GHD plattång i trendig rosa metallicfärg. Med plattången får du även en matchande paddelborste så att du både kan styla och borsta ditt hår med stil.

Plattången har skinande svarta plattor som enkelt och smidigt glider igenom ditt hår och plattar alla typer av hår och längder på ett kick. Plattorna är även rundade på kanterna så att du kan skapa perfekta lockar och vågigt hår.

Oavsett hur du vill styla får du ett pefekt skinande resultat med en otroligt professionell finish. Mycket snabb uppvärmning (c:a 15 sekunder) med keramiska plattor som också är skonsamma mot håret för minimalt slitage. Plattången låter dig veta när den är uppvärmd och redo att användas genom 3st pip.

Skulle du glömma stänga av din plattång för att du har lite bråttom är det inga problem eftersom den har automatisk avstängning efter 30 minuter. Plattången är även utrustad med ett chassi som inte leder värme bra vilket innebär att du inte bränner dig på den.

Tack vare att stylern värms upp 5 ggr/sekund så har du alltid samma värme när du stylar håret. Det gör att du får ett perfekt resultat och en jämn värmefördelning.

Egenskaper

 • Färg: Sprudlande rosa
 • Paddelborste i matchande färg medföljer
 • Plattor: 9 cm x 2 cm
 • Automatisk avstängning
 • Universal spänning: 110-240V / 150 W
 • Sladd: 2,7 m
 • Maxtemperatur: 190°C
 • 2 års garanti

Komplettera ditt köp

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

GHD GHD V Pink Diamond Styler GHD - V Pink Diamond Styler GHD plattång i trendig rosa metallicfärg. Med plattången får du även en matchande paddelborste så att du både kan styla och borsta ditt hår med stil. Plattången har skinande svarta plattor som enkelt och smidigt glider igenom ditt hår och plattar alla typer av hår och längder på ett kick. Plattorna är även rundade på kanterna så att du kan skapa perfekta lockar och vågigt hår. Oavsett hur du vill styla får du ett pefekt skinande resultat med en otroligt professionell finish. Mycket snabb uppvärmning (c:a 15 sekunder) med keramiska plattor som också är skonsamma mot håret för minimalt slitage. Plattången låter dig veta när den är uppvärmd och redo att användas genom 3st pip. Skulle du glömma stänga av din plattång för att du har lite bråttom är det inga problem eftersom den har automatisk avstängning efter 30 minuter. Plattången är även utrustad med ett chassi som inte leder värme bra vilket innebär att du inte bränner dig på den. Tack vare att stylern värms upp 5 ggr/sekund så har du alltid samma värme när du stylar håret. Det gör att du får ett perfekt resultat och en jämn värmefördelning. Egenskaper Färg: Sprudlande rosa Paddelborste i matchande färg medföljer Plattor: 9 cm x 2 cm Automatisk avstängning Universal spänning: 110-240V / 150 W Sladd: 2,7 m Maxtemperatur: 190°C 2 års garanti Plattång 1690,0000 new Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång