Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Keramisk platt- och locktång med snabb uppvärmning

OBH Nordica B.A.T Straight & Curl 3099

  Art.nr: 155220
 • Stylingtemperatur 120 - 230°C
 • Automatisk avstängning
 • Uppvärmningstid 30 sek
 • Sladdlängd på 2,8 m
 • Värmetålig väska medföljer
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(30 st)

 • Josefine09 2016-09-24

  mycket positiv!!

  Den blir snabbt varm och plattar håret väldigt bra, är mycket nöjd. håret håller sig platt oxå längre än min gamla plattång.
  Det bästa är att den stängs av efter en stund om man inte använder den!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Johanna2 2016-09-19

  Bästa locktången

  Denna så prisvärda platt och locktång gör verkligen sitt jobb. Den är extremt lättarbetad samt att den håller temperaturen väldigt bra. Jag med extremt lockigt hår vill har kontrollerat svall och det får jag med denna, absolut den bästa!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • AnnaLuisa 2016-09-23

   Jättebra plattång! Bra pris och plattar jättebra. Dock saknar jag att det inte syns när den har värmts upp. Annars är den verkligen bra!

 • Pinkwii 2016-08-14

  Bästa plattången!

  Blir snabbt varm och har lång sladd. Enkel att använda och är lätt och smidig. Lätt att platta och göra lockar med. Smart med allt-i-ett-produkt.
  Bra med justerbar värme.
  Köp om du är ute efter en bra enkel plattång som även gör fina lockar!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ele22 2016-04-25

  Plus

  Använt denna nu i ett par månader. Upplevde i början att den "drar" mycket i håret, men har insett att man slipper det om man låter den bli ordentligt varm först. Svårt att veta när den har uppnått rätt temp då det inte finns nån indikator.

  Men nu när jag lärt mig hur tången funkar och "beter" sig så är jag supernöjd! Håret blir väldigt rakt snabbt, även med lägre temp. Skyddsplattan man får med är KANON, och även bra med extra lång sladd. Har inte testat att locka håret så kan inte utvärdera den funktionen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bullseye77 2016-01-28

  Jätte nöjd

  Frugan fick den i julklapp och är supernöjd med den. Rekommenderar den varmt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uppvärmningstid 30sekunder
Roterande sladdfäste Ja
Autoavstängning Ja
Sladdlängd 2,8meter
Temperatur (max) 230°C
Keramisk beläggning Ja
Ställbar temperatur Ja
Övriga funktioner Flytande plattor
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Värmetålig förvaringsväska
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning

Produktbeskrivning

OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099 är en plattång designad för att skapa rakt eller lockigt hår med perfekt resultat. Den inställbara temperaturen mellan 120-230°C, samt med snabb uppvärmning på ca 30 sek gör den mycket smidig att använda. Högresistent keramisk beläggning med tourmaline för bästa resultat. Exklusiv värmetålig väska medföljer.

Använda tången som plattång

Lägg hårslingan mellan plattorna och tryck ihop. Dra sedan apparaten neråt mot topparna i en jämn rörelse. För bästa resultat, börja nära hårbotten och arbeta utåt topparna.

Använda tången som locktång

Fördela håret jämnt, kläm ihop plattorna och dra sedan tången neråt mot topparna i en jämn rörelse. Om du vill ha skruvlockar, rulla upp mindre hår. Ju mindre hår du tar desto mindre och spänstigare lockar uppnås. För att få hållbara lockar, för försiktigt ut tången ur locken och vänta med att kamma eller borsta håret tills det svalnat.

Keramisk beläggning med tourmaline

Plattången är även utrustad med högresistent nano-keramisk beläggning med tourmaline för minskad friktion, ökad glans, skonsam behandling samt motverkar statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Vid upphettning avger negativa joner som gör håret mjukt och glansigt. Tourmaline minskar även friktionen när du drar plattången genom håret. Förutom att det minskar slitaget på håret, krävs också mindre mängd stylingprodukter för att uppnå ett blankt och jämnt resultat.

Automatisk avstängning

OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099 har en säkerhetsfunktion som gör att den automatiskt stängs av efter ca 1 timme.


Titta även på

OBH Nordica B.A.T KERATIN TOUCH 3009
(0 st)
 • Tre gånger så snabb uppvärmning
 • Fem temperaturval
 • Keratinbehandlade flytande plattor

899:-

OBH Nordica OBH Nordica B.A.T Straight & Curl 3099 3099 OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099 är en plattång designad för att skapa rakt eller lockigt hår med perfekt resultat. Den inställbara temperaturen mellan 120-230°C, samt med snabb uppvärmning på ca 30 sek gör den mycket smidig att använda. Högresistent keramisk beläggning med tourmaline för bästa resultat. Exklusiv värmetålig väska medföljer. Använda tången som plattång Lägg hårslingan mellan plattorna och tryck ihop. Dra sedan apparaten neråt mot topparna i en jämn rörelse. För bästa resultat, börja nära hårbotten och arbeta utåt topparna. Använda tången som locktång Fördela håret jämnt, kläm ihop plattorna och dra sedan tången neråt mot topparna i en jämn rörelse. Om du vill ha skruvlockar, rulla upp mindre hår. Ju mindre hår du tar desto mindre och spänstigare lockar uppnås. För att få hållbara lockar, för försiktigt ut tången ur locken och vänta med att kamma eller borsta håret tills det svalnat. Keramisk beläggning med tourmaline Plattången är även utrustad med högresistent nano-keramisk beläggning med tourmaline för minskad friktion, ökad glans, skonsam behandling samt motverkar statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Vid upphettning avger negativa joner som gör håret mjukt och glansigt. Tourmaline minskar även friktionen när du drar plattången genom håret. Förutom att det minskar slitaget på håret, krävs också mindre mängd stylingprodukter för att uppnå ett blankt och jämnt resultat. Automatisk avstängning OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099 har en säkerhetsfunktion som gör att den automatiskt stängs av efter ca 1 timme. Plattång 4,7 30 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång