Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Platt- och locktång med snabb uppvärmning

OBH Nordica B.A.T Straight & Curl 3099

  Art.nr: 155220
 • Platt- och locktång
 • Uppvärmningstid 30 sek
 • Stylingtemperatur 230°C
 • Tourmaline
 • Keramisk beläggning

Tillbehör

GA.MA Protection ION
(6 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Recensioner

Snittbetyg
(26 st)

 • Bullseye77 2016-01-28

  Jätte nöjd

  Frugan fick den i julklapp och är supernöjd med den. Rekommenderar den varmt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Spinnii 2015-04-14

  Bra och prisvärd produkt

  Har använt plattång dagligen de senaste tio åren, och då min förra från Obh Nordica gav upp köpte jag denna. Har använt den några veckor nu och är väldigt nöjd. Bra med snabb uppvärmning, lång sladd och smidig form. Inga klagomål hittills förutom att några hårstrån fastnat i kanten längst upp några gånger, men de är ju bara att rycka bort. Kvalitén verkar bra men kan inte yttra mig då jag bara använt den några veckor, måste dock klicka i stjärnorna ovan som rör kvalité så det blir väl 5/5 för vad den hittills uppvisat.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • reman 2014-11-03

  OBH Nordica B.A.T Straight & Curl 3099

  OBH plattång är jätte bra och blev glad efter att jag använd det och det tar inte mycket tid tills bli varmt det är bara 30sk

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Elisa50 2014-10-29

  Enkelt och vackert!

  Letade och jämförde plattänger, föll för denna som jag inte blev besviken på. Enkel till mitt axellånga hår med självfall. Har tjockt hår, men tunna hårstrån. Därför viktigt att kunna välja låg temp 140 C som räcker för mitt hår. Snabb uppvärmning, mjuk lång sladd. Praktisk värmeväska o cd följer med. Använder skydds/style spray. Håret blir mkt glansigt, ej statiskt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • UnderMyUmbrellase 2014-09-24

  Väldigt nöjd!

  Jag har långt och väldigt tjockt hår. Är inte van vid att platta ofta heller, men denna är så bra. Det går så fort att platta mitt hår nu och resultatet är PLATT! Väldigt lätt att göra "platttångslockar" med!
  Stort plus för underlägget som kommer till!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uppvärmningstid 30sekunder
Roterande sladdfäste Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Autoavstängning Ja
Sladdlängd 2,8meter
Temperatur (max) 230°C
Keramisk beläggning Ja
Ställbar temperatur Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Värmetålig förvaringsväska
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning


OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099 är en plattång designad för att skapa rakt eller lockigt hår med perfekt resultat. Den inställbara temperaturen mellan 120-230°C, samt med snabb uppvärmning på ca 30 sek gör den mycket smidig att använda. Högresistent keramisk beläggning med tourmaline för bästa resultat. Exklusiv värmetålig väska medföljer.

Använda tången som plattång
Lägg hårslingan mellan plattorna och tryck ihop. Dra sedan apparaten neråt mot topparna i en jämn rörelse. För bästa resultat, börja nära hårbotten och arbeta utåt topparna.

Använda tången som locktång
Fördela håret jämnt, kläm ihop plattorna och dra sedan tången neråt mot topparna i en jämn rörelse. Om du vill ha skruvlockar, rulla upp mindre hår. Ju mindre hår du tar desto mindre och spänstigare lockar uppnås. För att få hållbara lockar, för försiktigt ut tången ur locken och vänta med att kamma eller borsta håret tills det svalnat.

Keramisk beläggning med tourmaline
Plattången är även utrustad med högresistent nano-keramisk beläggning med tourmaline för minskad friktion, ökad glans, skonsam behandling samt motverkar statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Vid upphettning avger negativa joner som gör håret mjukt och glansigt. Tourmaline minskar även friktionen när du drar plattången genom håret. Förutom att det minskar slitaget på håret, krävs också mindre mängd stylingprodukter för att uppnå ett blankt och jämnt resultat.

Automatisk avstängning
OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099 har en säkerhetsfunktion som gör att den automatiskt stängs av efter ca 1 timme.

Komplettera ditt köp

GA.MA Protection ION
(6 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Titta även på

Remington S8500 Shine Therapy
(0 st)
 • Keramiska, flytande plattor
 • 9 temperaturinställningar
 • Snabb uppvärmning (15 sek)

599:-

OBH Nordica OBH Nordica B.A.T Straight & Curl 3099 OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099 är en plattång designad för att skapa rakt eller lockigt hår med perfekt resultat. Den inställbara temperaturen mellan 120-230°C, samt med snabb uppvärmning på ca 30 sek gör den mycket smidig att använda. Högresistent keramisk beläggning med tourmaline för bästa resultat. Exklusiv värmetålig väska medföljer.Använda tången som plattång Lägg hårslingan mellan plattorna och tryck ihop. Dra sedan apparaten neråt mot topparna i en jämn rörelse. För bästa resultat, börja nära hårbotten och arbeta utåt topparna.Använda tången som locktångFördela håret jämnt, kläm ihop plattorna och dra sedan tången neråt mot topparna i en jämn rörelse. Om du vill ha skruvlockar, rulla upp mindre hår. Ju mindre hår du tar desto mindre och spänstigare lockar uppnås. För att få hållbara lockar, för försiktigt ut tången ur locken och vänta med att kamma eller borsta håret tills det svalnat.Keramisk beläggning med tourmalinePlattången är även utrustad med högresistent nano-keramisk beläggning med tourmaline för minskad friktion, ökad glans, skonsam behandling samt motverkar statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Vid upphettning avger negativa joner som gör håret mjukt och glansigt. Tourmaline minskar även friktionen när du drar plattången genom håret. Förutom att det minskar slitaget på håret, krävs också mindre mängd stylingprodukter för att uppnå ett blankt och jämnt resultat.Automatisk avstängningOBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099 har en säkerhetsfunktion som gör att den automatiskt stängs av efter ca 1 timme. Plattång 4,8 26 499,0000 new InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång