Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stylingborste för stora lockar och maximal glans

OBH Nordica Magic Style Brush 38 / 3102

  Art.nr: 184395
 • Ø 38 mm
 • Roterande sladdfäste
 • 2,8 meter sladd
 • Joniseringsfunktion
 • Stylingguide ingår
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • AnnMargret 2015-10-20

  Bästa stylingborsten jag testat !

  Jag vill verkligen rekommendera OBH Nordicas Magic style brush. Jag köpte modellen i 38 mm storlek, och den passar verkligen perfekt till mitt axellånga hår. Håret får fina lockar och blir glansigt och fint. Dessutom mycket lång sladd på produkten, vilket jag uppskattar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nanna60 2014-05-07

  Mycket nöjd.

  Mycket nöjd med denna stylingborste. Köpte den minsta i storlek och den är perfekt på mitt axellånga hår. :-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Serina 2013-12-29

  Håller inte vad den lovar

  Köpte denna till min dotter, vilket har långt rakt hår.Efter många försök efter konstens alla regler, blev det en liten böj på håret längst ner. Inga korkskruvelockar som synes på bilden, alltså.

  Eller
  Avbryt
 • KelIy 2013-08-07

  bra produkt

  Har köpt denna för nån månad sen den funkar bra fast i bruksanvisning stod det inte så mycket som jag hade hoppats. Den kunde väl ha haft någon luft i sig men icke den funkar inte på det sättet vilket gör mig lite beskviken. I vanliga fall funkar den utmärkt på torrt hår...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Drottningen 2013-08-06

  Magic

  Denna är verkligen magisk. Blir ett fantastiskt resultatat och volym. Lätt att använda och blir fort varm. Är supernöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Värmelägen 1 st
Keramisk beläggning Ja
Tjocklek på borste 38mm
Sladdlängd 2,8meter
Roterande sladdfäste Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Stylingguide, bruksanvisning
Bruksanvisning för nedladdning Ladda ned här (PDF)

Produktbeskrivning

Magic Style Brush från OBH Nordica är en ny revolutionerande stylingborste från Björn Axén Tools! Den har roterande sladdfäste för flexibel användning och en lång sladd på 2,8 meter för stor rörelsefrihet.

2-i-1-system

Varmluftsborsten har ett 2-i-1-system som gör att du får en klassisk rundborste och stylingverkytg i ett. Locka, forma, skaffa volym, du bestämmer. Med Magic Styel Brush kan du enkelt få din frisyr lika snygg hemma som hos frisören!

Joniseringsfunktion för maximal glans

Unik revolutionerande stylingborste med integrerat värmesystem och keramisk tourmaline-beläggning. Borsten stylar och tillför ditt hår glans i varje borstdrag och med joniseringsfunktionen får du maximal glans och minimering av statisk elektricitet.

Funktioner

Titta även på

Remington AS8110 Keratin Therapy
(0 st)
 • 1000 W
 • Torka och styla ditt hår
 • Två storlekar på borsthuvuden

599:-

OBH Nordica OBH Nordica Magic Style Brush 38 / 3102 5323102 Magic Style Brush från OBH Nordica är en ny revolutionerande stylingborste från Björn Axén Tools! Den har roterande sladdfäste för flexibel användning och en lång sladd på 2,8 meter för stor rörelsefrihet. 2-i-1-system Varmluftsborsten har ett 2-i-1-system som gör att du får en klassisk rundborste och stylingverkytg i ett. Locka, forma, skaffa volym, du bestämmer. Med Magic Styel Brush kan du enkelt få din frisyr lika snygg hemma som hos frisören! Joniseringsfunktion för maximal glans Unik revolutionerande stylingborste med integrerat värmesystem och keramisk tourmaline-beläggning. Borsten stylar och tillför ditt hår glans i varje borstdrag och med joniseringsfunktionen får du maximal glans och minimering av statisk elektricitet. Funktioner Varmluftsborste 3,8 5 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Varmluftsborste