Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Epilatorn för hela kroppen!

Braun SE7681WD

  Art.nr: 202968
 • 40st pincetter
 • Aktiva massagerullar
 • Driftstid: 40min
 • Laddningstid: 1 timme
 • Vattentålig

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • huggpuls 2015-01-05

  Braun SE7681WD

  Min fru blev själa glad. och jag med för att känna sådan len hud var en fröjd.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal hastigheter 2st
Löstagbart huvud Ja
Massagesystem Ja
Integrerad rakhyvel Ja
Pincettpar 40st
Tvättbar Ja
Nätdrift Nej
Batteridrift Ja
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör 4 olika huvuden (rakblad, trimmerlock, lock för känslig hud, lock för ansiktstrimning)
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Braun Silk épil Braun SE7681WD

Braun SE7681WD är en epilator från Braun med aktiva massagerullar, 40 pincetter och en bra komfort. De 40 pincetterna maximerar komfort och effektiv epilering.

Smart-Light

Epilatorn har en liten LED-lampa som lyser upp huden och ger dig en mycket bra förutsättning att se varje litet hårstrå så att du inte missar något.

Svängbart epileringshuvud

Det svängbara huvudet anpassar sig på ett idealiskt sätt till kroppens konturer för maximal noggrannhet och komfort.

Aktiva massagerullar

Epilatorn är utrustad med aktiva massagerullar vilket ser till att epilatorn glider smidigt över huden och stimulerar varsamt området på ett skonsamt sätt.

Wet & Dry

Alla Silk-épil 7-modeller har ett förseglat hölje vilket gör att du kan använda epilatorn under rinnande vatten och även rengöra den på ett snabbt och enkelt sätt.

För hela kroppen

Rakhuvud
Gör att du kan använda epilatorn som en fullfjädrad rakapparat på torr hud.

Trimkåpa
För att trimma hår i ömtåliga områden.

Huvud eller kåpa för användning i ömtåliga områden
Passar perfekt under armarna och i bikiniområdet.

Ansiktshuvud eller -kåpa
För att avlägsna oönskat hår i ansiktet.

Effektiv-kåpan
Säkerställer maximal hudkontakt för snabbare epilering.

Uppladdningsbar

Epilatorn ger dig frihet att epilera bekvämt var och när du vill. På bara en timmes laddning får du 40 minuter sladdlös frihet vilket räcker väl för en epilering. 

Individuell hastighet

Braun SE7681WD har två olika hastigheter. 1 hastighet för extra skonsam epilering och den högre hastigheten för en extra effektiv epilering.

Braun Braun SE7681WD Braun Silk épil Braun SE7681WD Braun SE7681WD är en epilator från Braun med aktiva massagerullar, 40 pincetter och en bra komfort. De 40 pincetterna maximerar komfort och effektiv epilering. Smart-Light Epilatorn har en liten LED-lampa som lyser upp huden och ger dig en mycket bra förutsättning att se varje litet hårstrå så att du inte missar något. Svängbart epileringshuvud Det svängbara huvudet anpassar sig på ett idealiskt sätt till kroppens konturer för maximal noggrannhet och komfort. Aktiva massagerullar Epilatorn är utrustad med aktiva massagerullar vilket ser till att epilatorn glider smidigt över huden och stimulerar varsamt området på ett skonsamt sätt. Wet & Dry Alla Silk-épil 7-modeller har ett förseglat hölje vilket gör att du kan använda epilatorn under rinnande vatten och även rengöra den på ett snabbt och enkelt sätt. För hela kroppen Rakhuvud Gör att du kan använda epilatorn som en fullfjädrad rakapparat på torr hud. Trimkåpa För att trimma hår i ömtåliga områden. Huvud eller kåpa för användning i ömtåliga områden Passar perfekt under armarna och i bikiniområdet. Ansiktshuvud eller -kåpa För att avlägsna oönskat hår i ansiktet. Effektiv-kåpan Säkerställer maximal hudkontakt för snabbare epilering. Uppladdningsbar Epilatorn ger dig frihet att epilera bekvämt var och när du vill. På bara en timmes laddning får du 40 minuter sladdlös frihet vilket räcker väl för en epilering.  Individuell hastighet Braun SE7681WD har två olika hastigheter. 1 hastighet för extra skonsam epilering och den högre hastigheten för en extra effektiv epilering. Epilator 5 1 849,0000 new Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. Epilator