Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Epilatorn för hela kroppen!

Braun SE7681WD

  Art.nr: 202968
 • 40st pincetter
 • Aktiva massagerullar
 • Driftstid: 40min
 • Laddningstid: 1 timme
 • Vattentålig

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Braun Braun 79SPA refill
(0 st)

Scrub-borsterefill till Braun SE7951

139:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • 2015-01-13
  Recensionen är skriven på

  Problem med att den kapar stråna ibland annars bra

  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att jag är ganska nöjd och skulle kunna rekommendera denna epilator. Tycker att den i vissa fall inte lyckades rycka stråna och man fick en stubbkänsla redan efter en dag, som med rakning, något som blev bättre med tiden. Hade kunnat vara en aning tystare också. Min motprestation gentemot Buzzador är att prova produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2015-01-07
  Recensionen är skriven på

  Braun SE7681 W&D

  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att detta är en produkt som är enkel att använda
  ger ett bra resultat.
  Jag har inte använt epilator tidigare så jag har inte riktigt vant mig än och tycker att det gör rätt ont men det blir lite lättare för var gång jag använder den.
  Därför är det mycket bra att epilatorn har 2 hastighetslägen där det ena är lite skonsammare och uppskattar också att det väldigt enkelt att går att byta till rakhuvudet
  så att det går att ta bort allt hår även om man inte vill epilera bort det.
  Lampan är också en bra detalj när man använder epilatorn i duschen så att man verkligen ser ordentligt.

  Min motprestation gentemot Buzzador är att prova produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck.
  Läs mer om TRUSTED REVIEWS by Buzzador: http://www.bravardag.se/Assets/Modules/Editorial/HtmlContent/Images/Buzzador/Trusted_Reviews_by_Buzzador_SE.pdf

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • huggpuls 2015-01-05

  Braun SE7681WD

  Min fru blev själa glad. och jag med för att känna sådan len hud var en fröjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal hastigheter 2st
Löstagbart huvud Ja
Massagesystem Ja
Integrerad rakhyvel Ja
Pincettpar 40st
Tvättbar Ja
Nätdrift Nej
Batteridrift Ja
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör 4 olika huvuden (rakblad, trimmerlock, lock för känslig hud, lock för ansiktstrimning)
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Braun Silk épil Braun SE7681WD

Braun SE7681WD är en epilator från Braun med aktiva massagerullar, 40 pincetter och en bra komfort. De 40 pincetterna maximerar komfort och effektiv epilering.

Smart-Light

Epilatorn har en liten LED-lampa som lyser upp huden och ger dig en mycket bra förutsättning att se varje litet hårstrå så att du inte missar något.

Svängbart epileringshuvud

Det svängbara huvudet anpassar sig på ett idealiskt sätt till kroppens konturer för maximal noggrannhet och komfort.

Aktiva massagerullar

Epilatorn är utrustad med aktiva massagerullar vilket ser till att epilatorn glider smidigt över huden och stimulerar varsamt området på ett skonsamt sätt.

Wet & Dry

Alla Silk-épil 7-modeller har ett förseglat hölje vilket gör att du kan använda epilatorn under rinnande vatten och även rengöra den på ett snabbt och enkelt sätt.

För hela kroppen

Rakhuvud
Gör att du kan använda epilatorn som en fullfjädrad rakapparat på torr hud.

Trimkåpa
För att trimma hår i ömtåliga områden.

Huvud eller kåpa för användning i ömtåliga områden
Passar perfekt under armarna och i bikiniområdet.

Ansiktshuvud eller -kåpa
För att avlägsna oönskat hår i ansiktet.

Effektiv-kåpan
Säkerställer maximal hudkontakt för snabbare epilering.

Uppladdningsbar

Epilatorn ger dig frihet att epilera bekvämt var och när du vill. På bara en timmes laddning får du 40 minuter sladdlös frihet vilket räcker väl för en epilering. 

Individuell hastighet

Braun SE7681WD har två olika hastigheter. 1 hastighet för extra skonsam epilering och den högre hastigheten för en extra effektiv epilering.

Komplettera ditt köp

Braun Braun 79SPA refill
(0 st)

Scrub-borsterefill till Braun SE7951

139:-

Braun Braun SE7681WD 51558 Braun Silk épil Braun SE7681WD Braun SE7681WD är en epilator från Braun med aktiva massagerullar, 40 pincetter och en bra komfort. De 40 pincetterna maximerar komfort och effektiv epilering. Smart-Light Epilatorn har en liten LED-lampa som lyser upp huden och ger dig en mycket bra förutsättning att se varje litet hårstrå så att du inte missar något. Svängbart epileringshuvud Det svängbara huvudet anpassar sig på ett idealiskt sätt till kroppens konturer för maximal noggrannhet och komfort. Aktiva massagerullar Epilatorn är utrustad med aktiva massagerullar vilket ser till att epilatorn glider smidigt över huden och stimulerar varsamt området på ett skonsamt sätt. Wet & Dry Alla Silk-épil 7-modeller har ett förseglat hölje vilket gör att du kan använda epilatorn under rinnande vatten och även rengöra den på ett snabbt och enkelt sätt. För hela kroppen Rakhuvud Gör att du kan använda epilatorn som en fullfjädrad rakapparat på torr hud. Trimkåpa För att trimma hår i ömtåliga områden. Huvud eller kåpa för användning i ömtåliga områden Passar perfekt under armarna och i bikiniområdet. Ansiktshuvud eller -kåpa För att avlägsna oönskat hår i ansiktet. Effektiv-kåpan Säkerställer maximal hudkontakt för snabbare epilering. Uppladdningsbar Epilatorn ger dig frihet att epilera bekvämt var och när du vill. På bara en timmes laddning får du 40 minuter sladdlös frihet vilket räcker väl för en epilering.  Individuell hastighet Braun SE7681WD har två olika hastigheter. 1 hastighet för extra skonsam epilering och den högre hastigheten för en extra effektiv epilering. Epilator 4,3 3 849 SEK 849 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. Epilator