Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Epilator med aktiva massagerullar

Braun SE7951SPA

  Art.nr: 187743
 • 40st pincetter
 • Aktiva massagerullar
 • Driftstid: 40min
 • Laddningstid: 1 timme
 • Vattentålig

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Braun Braun 79SPA refill
(0 st)

Scrub-borsterefill till Braun SE7951

139:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  TRUSTED REVIEWS by Buzzador

  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att den är mycket prisvärd.

  Jag har provat den i både vått och torrt och kan klart rekommendera våt-epilering. När huden är fuktig gör det inte ens ont! På torrhud gör det däremot rejält ont. Visserligen missas lite småhår då man epilerar på fuktig hud men då det inte alls gör ont kan man kompensera det med att epilera oftare.
  Själva borsten tyckte jag gjorde varken till eller ifrån. Möjligtvis lindrade den smärtan lite om man tog den efter torr-epilering.
  Rakdelen fungerar utmärkt. Om man jämför dag 1 av rakning med dag 1 av epilering ger rakningen lenare resultat.

  Min motprestation gentemot Buzzador är att prova produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck.

  Läs mer om TRUSTED REVIEWS by Buzzador: http://www.bravardag.se/Assets/Modules/Editorial/HtmlContent/Images/Buzzador/Trusted_Reviews_by_Buzzador_SE.pdf

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sollentunakillen 2015-03-22

  Bra kvalitet och smidig leverans

  NetOnNet är lätt att handla på med flexibla smidiga leveranssätt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2015-03-06
  Recensionen är skriven på

  kanon

  Kanon nöjd, använder mest eppilatordelen. Batteriet håller länge.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2015-02-20
  Recensionen är skriven på

  Braun Silkepil 7/ Buzzador

  Fick köpa till bättre pris via buzzador och sedan recensera produkten.
  Mycket nöjd....bara ++++
  Grymt med lampa och att den går att använda i duschen.
  Min tonårsdotter är nog mer nöjd än jag

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HannaBanana 2015-01-07

  Tyvärr inte vad jag förväntade mig

  Har har epilerat mig sedan 2005 och jag kände att jag ville investera i en lite dyrare modell för att få det lite bekvämare.
  Förvisso är denna epilator multifunktionell då den har både trimmer och epilator, men epilatorn tycker jag inte gör ett bra jobb. Istället för att rycka hårstråna så klipper den av dem, vilket blir smärta för ogjort jobb och det känns himla onödigt. Tyvärr har jag läst på lite mer och sett att detta gäller många Braun-produkter så jag rekommenderar helt enkelt att köpa annat märke.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal hastigheter 2st
Löstagbart huvud Ja
Massagesystem Ja
Integrerad rakhyvel Ja
Pincettpar 40st
Tvättbar Ja
Nätdrift Nej
Batteridrift Ja
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör 4 olika huvuden (rakblad, trimmerlock, lock för känslig hud, lock för ansiktstrimning)
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Braun Silk épil SE7951SPA

Braun SE7951 är en epilator från Braun med aktiva massagerullar, 40 pincetter och en bra komfort. De 40 pincetterna maximerar komfort och effektiv epilering.

Smart-Light

Epilatorn har en liten LED-lampa som lyser upp huden och ger dig en mycket bra förutsättning att se varje litet hårstrå så att du inte missar något.

Svängbart epileringshuvud

Det svängbara huvudet anpassar sig på ett idealiskt sätt till kroppens konturer för maximal noggrannhet och komfort.

Aktiva massagerullar

Epilatorn är utrustad med aktiva massagerullar vilket ser till att epilatorn glider smidigt över huden och stimulerar varsamt området på ett skonsamt sätt.

Wet & Dry

Alla Silk-épil 7-modeller har ett förseglat hölje vilket gör att du kan använda epilatorn under rinnande vatten och även rengöra den på ett snabbt och enkelt sätt.

Fräschar upp huden

Med borsthuvudet som medföljer kan man enkelt massera och borsta bort döda hudceller från kroppen. Den är fyra gånger så effektiv som vanliga manuella behandlingar tack vare 3000 mikrovibrationer som hjälper till att ta bort döda hudceller och stimulera återbildningen av nya hudceller. Den har även en ergonomisk utformning för smidig behandling på alla kroppsområden.

Uppladdningsbar

Epilatorn ger dig frihet att epilera bekvämt var och när du vill. På bara en timmes laddning får du 40 minuter sladdlös frihet vilket räcker väl för en epilering. 

Individuell hastighet

Braun SE7951 har två olika hastigheter. 1 hastighet för extra skonsam epilering och den högre hastigheten för en extra effektiv epilering.

Komplettera ditt köp

Braun Braun 79SPA refill
(0 st)

Scrub-borsterefill till Braun SE7951

139:-

Titta även på

Braun Braun 79SPA refill
(0 st)

Scrub-borsterefill till Braun SE7951

139:-

Braun Braun SE7951SPA 68600 Braun Silk épil SE7951SPA Braun SE7951 är en epilator från Braun med aktiva massagerullar, 40 pincetter och en bra komfort. De 40 pincetterna maximerar komfort och effektiv epilering. Smart-Light Epilatorn har en liten LED-lampa som lyser upp huden och ger dig en mycket bra förutsättning att se varje litet hårstrå så att du inte missar något. Svängbart epileringshuvud Det svängbara huvudet anpassar sig på ett idealiskt sätt till kroppens konturer för maximal noggrannhet och komfort. Aktiva massagerullar Epilatorn är utrustad med aktiva massagerullar vilket ser till att epilatorn glider smidigt över huden och stimulerar varsamt området på ett skonsamt sätt. Wet & Dry Alla Silk-épil 7-modeller har ett förseglat hölje vilket gör att du kan använda epilatorn under rinnande vatten och även rengöra den på ett snabbt och enkelt sätt. Fräschar upp huden Med borsthuvudet som medföljer kan man enkelt massera och borsta bort döda hudceller från kroppen. Den är fyra gånger så effektiv som vanliga manuella behandlingar tack vare 3000 mikrovibrationer som hjälper till att ta bort döda hudceller och stimulera återbildningen av nya hudceller. Den har även en ergonomisk utformning för smidig behandling på alla kroppsområden. Uppladdningsbar Epilatorn ger dig frihet att epilera bekvämt var och när du vill. På bara en timmes laddning får du 40 minuter sladdlös frihet vilket räcker väl för en epilering.  Individuell hastighet Braun SE7951 har två olika hastigheter. 1 hastighet för extra skonsam epilering och den högre hastigheten för en extra effektiv epilering. Epilator 4,1 9 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. Epilator