Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Wet&Dry epilator med SmartLight-belysning

Braun Silk-épil Xpressive 7281 WD

  Art.nr: 128461
 • Våt- och torranvändning
 • SmartLight-belysning
 • Tvättbar
 • Massagerullar
 • Close-Grip-teknologi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • JLind 2014-08-29

  Gör jobbet

  Fungerar och gör tänkt jobb att slita ut oönskat hår. Ganska lätt att rengöra med rinnande vatten och medföljande borste.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Diaaa 2014-07-06

  Rekommenderas starkt! Värt vartenda öre!

  Otroligt nöjd med mitt köp av denna epilator! Funkar hur smidigt som helst och tar bort det mesta. Skulle jag säga någon nackdel med produkten är det i sånt fall laddningen, att man inte kan använda den samtidigt som man epilerar då batteritiden är ca 45 min. Blir lite jobbigt, synd att man inte fick med någon ansiktsborste med den här, hade varit perfekt! Annars uppfyller produkten de som utlovas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • pinkline 2013-05-16
  Topp 250 skribent

  Går snabbt och smidigt att epilera

  +många pincetter
  + "massage"hylsa som dämpar smärtan
  + tål vatten
  + lampa som gör att hårstråna blir synliga och du ser vad du missat
  + hylsa för rakapparat ingår

  -Tar inte alla hårstrån (gör någon epilator det?
  - kan ej användas medan den laddas

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ninisen 2012-08-03

  Bästa hjälpmedlet mot oönskad hårväxt!

  Efter att under flera års tid provat både det ena och det andra för att vinna kampen mot allt detta jobbiga och oönskade hår på kroppen tipsade mamma mig att testa hennes epilator.Och jag kan kort och gott säga att jag fastnade direkt! Frågade mig själv varför jag inte testat detta guds gåva till människan tidigare? Varför jag kämpat på med rakhyvlar av olika slag och vaxat och klippt och kämpat.Gick in på netonnet och kikade vad det fanns för olika sorter och bestämde mig efter många om och men för denna.Och jag valde helt rätt! Den är liten och smidig och kommer åt överallt.Tar effektivt bort även de kortaste stråna.Perfekt med den lilla lampan som lyser upp området man kör över.Det gör att man inte missar ett enda strå.Jag kör den på hela kroppen.Även under armarna och i ansiktet.Hittar ingenting att anmärka på.Den är verkligen toppen och väl värd pengarna.Kan varmt rekommendera denna epilator!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Keivo 2012-06-14

  Helt ok

  Denna produkt är helt ok. Bra att kunna använda i duschen eller badet vilket minskar smärtan lite grann. Minus är att den inte tar alla hårstrån samt att den klipper av vissa hårstrån än att dra dem. Vilket medför att man får hårsäcksinflammation. Yay...

  Annars helt ok!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal hastigheter 2st
Löstagbart huvud Ja
Massagesystem Ja
Integrerad rakhyvel Nej
Pincettpar 40st
Tvättbar Ja
Nätdrift Nej
Batteridrift Ja
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Effektiv och skonsam hårborttagning

De mest skonsamma och kompletta epilatormodellerna från Braun med den innovativa Wet&Dry-teknologin.

Wet&Dry-teknologi
Speciellt designad för epilering i badet eller duschen - rekommenderad av dermatologer för en mycket skonsam epilering.

Close-Grip-teknologi
Förbättrat pincettgrepp gör det möjligt att fånga korta hår mer effektivt. Systemet lyfter och lossar mycket kort eller platt liggande hårstrån för en säker borttagning vid roten.

Fullt tvättbar
Alla Silk-épil Xpressive modeller har en försluten yta, vilket innebär att de är fullt tvättbara och enkla att rengöra med maximal hygien.

High Frequency Massage system
Massagesystemet hos Silk-épil Xpressive stimulerar huden ännu bättre för att distrahera dig från den ryckande känslan.

Flexibelt huvud
Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt upp till 15 grader. Det gör att den kan anpassa sig även på svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering.

SmartLight
Belyser det epilerade området och avslöjar även de allra minsta hårstrån.

Pre-epilation-servetter
Servetterna kyler och mjukar upp huden innan hårborttagningen, för att minska smärta under epileringen.

Effektivitetstopp
Gör att du kan epilera ett större hudområde, så att mer hårstrån avlägsnas i ett enda drag. Räfflad yta för förbättrad användning i våt miljö.

Epileringshastigheter
Epilatorn har 2 hastigheter.

Egenskaper

 • Laddningsbar
 • Svängbart huvud
 • Close-Grip-teknologi
 • Tvättbar
 • Vattentät (För att användas i eller utanför duschen)
 • Standardhuvud (40 pincetter och massagerullar)
 • SmartLight avslöjar även de finaste håren
 • High Frequency Massage system
 • Massagerullar
 • Effektivitetshuvud
 • Våtservetter för att förbereda huden för skonsam epilering
Braun Braun Silk-épil Xpressive 7281 WD 051473 Effektiv och skonsam hårborttagning De mest skonsamma och kompletta epilatormodellerna från Braun med den innovativa Wet&Dry-teknologin. Wet&Dry-teknologi Speciellt designad för epilering i badet eller duschen - rekommenderad av dermatologer för en mycket skonsam epilering. Close-Grip-teknologi Förbättrat pincettgrepp gör det möjligt att fånga korta hår mer effektivt. Systemet lyfter och lossar mycket kort eller platt liggande hårstrån för en säker borttagning vid roten. Fullt tvättbar Alla Silk-épil Xpressive modeller har en försluten yta, vilket innebär att de är fullt tvättbara och enkla att rengöra med maximal hygien. High Frequency Massage system Massagesystemet hos Silk-épil Xpressive stimulerar huden ännu bättre för att distrahera dig från den ryckande känslan. Flexibelt huvud Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt upp till 15 grader. Det gör att den kan anpassa sig även på svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering. SmartLight Belyser det epilerade området och avslöjar även de allra minsta hårstrån. Pre-epilation-servetter Servetterna kyler och mjukar upp huden innan hårborttagningen, för att minska smärta under epileringen. Effektivitetstopp Gör att du kan epilera ett större hudområde, så att mer hårstrån avlägsnas i ett enda drag. Räfflad yta för förbättrad användning i våt miljö. Epileringshastigheter Epilatorn har 2 hastigheter. Egenskaper Laddningsbar Svängbart huvud Close-Grip-teknologi Tvättbar Vattentät (För att användas i eller utanför duschen) Standardhuvud (40 pincetter och massagerullar) SmartLight avslöjar även de finaste håren High Frequency Massage system Massagerullar Effektivitetshuvud Våtservetter för att förbereda huden för skonsam epilering Epilator 4 9 879 SEK 879 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. Epilator