Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Epilator med extra brett huvud och medföljande precisionsepilator

Philips HP6574/20

  Art.nr: 178695
 • Extra brett huvud
 • Antal pincetter: 32
 • Keramiska pincetter
 • Tvättbart huvud
 • Opti-Light

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • misslola0813 2013-08-09

  Super bra och absolut prisvärd!

  Jag har epilatat mig i många år och haft många olika epilatorer. Denna är absolut en av de bästa! Stor plus till den lille epilator. Själv använder ag den till ansiktet istället för bikinilinjen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MammaMo 2013-07-06

  Epilator att ha

  Jag skulle starkt rekommendera denna produkt. Jag är mycket nöjd med kvalitet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • pilutta 2013-02-26

  AJ!

  Kan bara säga att det gör förskräckligt ont att använda epilator. Speciellt om hårstråt på benen blivit lite längre. Hellre epilera oftare innan det växt till sig eller skippa det helt & gå tillbaka till rakhyvel. I armhålorna funkar det inte alls. Blir bara irriterat på huden med röda fula märken som sitter längre än det tar för ett nytt hårstrå att växa ut. Vill inte ens spekulera i hur det skulle vara att använda den på bikinilinjen :/

  Eller
  Avbryt
 • Mimma 2012-12-17

  Bästa epilator jag någonsin köpt

  skulle rekommendera för alla, perfekt för både ben samt bikinilinjer. belysningen gör det enkelt att få med alla hårstrån.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ellen65 2012-11-08

  röjsåg? :)

  Jag har epilerat i 20 år. började med den första epilatorn som kom ut på marknaden, den gjorde ont. När den gick sönder köpte jag en annan philips med 2 hastigheter, tyckte den var bättre men gjorde fortfarande ont. Den var ju välanvänd så när den gick sönder var det lite svårt att välja, finns ju en uppsjö av epilatorer nu.
  Köpte denna och är helt frälst. Drog mig lte eftersom hårväxten var längre än den normalt är när jag epilerar och vet av erfarenhet att det känns mer då.

  Kände nästan ingenting! Det jobbar snabbt och tar allt direkt. Jag epilerar allt. Använde den lilla på överläpp och eftersom jag ser dåligt på ögonbryn. Nu är jag van och har en bra teknik annars kanske man ska vara försiktig med ögonbrynen. Armhålor och bikinilinje som tidigare varit svårt att se var en lätt match med lampan.

  Kort sagt, rena rama röjsågen :) Valde den nätanslutna då jag har dålig erfarenhet av uppladdningsbara batterier.

  Ett litet minus är tillhörande väska som är en påse, alltså direkt missvisande bild på hemsidan. Den "väskan" är inte bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal hastigheter 2st
Löstagbart huvud Ja
Massagesystem Ja
Integrerad rakhyvel Nej
Pincettpar 32st
Tvättbar Ja
Nätdrift Ja
Batteridrift Ja
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Vit/Mönstrad
Medföljande tillbehör Precisionsepilator
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Philips HP6574 - Epilator med extra brett huvud

Epilator från Philips med 32st keramiska pincetter och extra brett huvud för att gå med så många hårstrån som möjligt på samma gång. Opti-light hjälper dig att se varje hårstrå så att du inte missar ett enda. I paketet finns även en sladdlös precisionsepilator som drivs av 2st AA batterier för mindre svåråtkomliga ställen.

Extra brett huvud

Extra brett epileringshuvud når och tar bort mer hår i ett drag för ett varaktigt och superslätt resultat på några minuter.

Optimala prestanda

Hylsans roterande rörelse hjälper dig att hålla epilatorn i perfekt vinkel för ett optimalt resultat.

Tvättbart epileringshuvud

Huvudet kan tas bort och rengöras under rinnande vatten så det håller sig rent och fräscht.

Varsamhetssystem

En mjukt vibrerande massagestav stimulerar och lugnar huden för behaglig epilering.

Precision

En värdefull lösning för värdefulla kroppsdelar. Smidig, varsam precisionsepilator, perfekt för känsliga områden och på resan.

Skivor med hög prestanda

Strukturerade keramiska skivor med höga prestanda missar inte ens de finaste hårstråna.

Opti-light

Inbyggd Opti-light gör att du enkelt kan se små, fina hårstrån tydligt så att du inte missar ett enda.

Philips Philips HP6574/20 884657420010 Philips HP6574 - Epilator med extra brett huvud Epilator från Philips med 32st keramiska pincetter och extra brett huvud för att gå med så många hårstrån som möjligt på samma gång. Opti-light hjälper dig att se varje hårstrå så att du inte missar ett enda. I paketet finns även en sladdlös precisionsepilator som drivs av 2st AA batterier för mindre svåråtkomliga ställen. Extra brett huvud Extra brett epileringshuvud når och tar bort mer hår i ett drag för ett varaktigt och superslätt resultat på några minuter. Optimala prestanda Hylsans roterande rörelse hjälper dig att hålla epilatorn i perfekt vinkel för ett optimalt resultat. Tvättbart epileringshuvud Huvudet kan tas bort och rengöras under rinnande vatten så det håller sig rent och fräscht. Varsamhetssystem En mjukt vibrerande massagestav stimulerar och lugnar huden för behaglig epilering. Precision En värdefull lösning för värdefulla kroppsdelar. Smidig, varsam precisionsepilator, perfekt för känsliga områden och på resan. Skivor med hög prestanda Strukturerade keramiska skivor med höga prestanda missar inte ens de finaste hårstråna. Opti-light Inbyggd Opti-light gör att du enkelt kan se små, fina hårstrån tydligt så att du inte missar ett enda. Epilator 4,6 5 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. Epilator