Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ny förbättrad IPL-maskin för silkeslen hud

Me My Elos ProUltra

  Art.nr: 192701
 • Energinivå: upp till 9 J/cm2
 • Inga föberedelser krävs
 • Våglängder: 550-1200 nm
 • 89% hårreducering
 • Långvarigt resultat

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • sportgurl 2014-03-12

  Känns bra än så länge!

  Jag har precis börjat använda maskinen och det står att man måste använda den upp mot 7 gånger för att se resultat. Men än så länge har jag använt den 3 gånger och sett minimala förändringar, men fortfarande förändring!
  Jag tror på denna produkt och rekomenderar den till folk med mörk hy och mörkare hår!

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Drift Nätström
Lampans livslängd 120000 ljuspulser
Behandlingsområden Ansikte, Armhålor, Ben, Bikinilinje
Behandlingsfönster Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggd hudtonssensor Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Energinivåer Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Kombinerar både IPL (Intensivt pulserande ljus) och RF (radiovågor)
Medföljande tillbehör Rengöringsborste, användarhandbok och DVD-skiva med instruktionsfilmer för användning

Produktbeskrivning

Hårborttagning med IPL

me my elos ProUltra är ett unikt all-in-one system för permanent hårreducering. Samma teknik som används i salonger världen över kan du nu använda själv hemma. Ett helt ben gör du på mindre än 10 minuter. Den nya och förbättrade me my elos levereras med en patron som räcker till 120,000 ljusimpulser.

Nytt med me my elos ProUltra är att du får en ansiktsadapter med vilket du kan använda IPL maskinen i ansiktet. Dessutom är den framtagen för att klara alla hudtoner

mē my elōs är den enda produkten som kombinerar både IPL (Intensivt pulserande ljus) och RF (radiovågor) för att epilera och reducera hårväxt med upp till 89%.

Snabb och säker för hemanvändning

Ett ben tar mindre än 10 minuter och hela kroppen c:a 32 minuter. De första sex veckorna gör du behandlingen varannan vecka och efter det gör man en behandling när man märker att hårväxten börjar återvända vilket brukar vara c:a 12 veckor.

Använda mē my elos kan inte vara enklare! Istället för att lära sig nya tekniker, beslutade forskare och läkare bakom mē för att skapa ett intuitivt lätt sätt att använda apparaten, bara glida över din hud som en rakapparat eller epilator och sen tar den blinkande elōs energin hand om resten. Istället för en besvärlig och långsam process, räcker en smidig mjuk rörelse över huden och skapar ett perfekt resultat.

3-in-1-system

mē kan användas i 3 olika kombinationer tack vare två olika tillbehör. Rakhuvud (köpes separat) om du samtidigt vill raka som du använder IPL eller ett epileringshuvud för att epilera samtidigt. Med i paketet följer rengöringsborste, användarhandbok och en DVD-skiva med instruktionsfilmer för användning.

Skillnaden mellan IPL och Laser

Skillnaden mellan laser och IPL-teknik är att laser producerar ljus av en våglängd, medan en IPL-maskin producerar ljus med många våglängder. Ljuset absorberas av t ex pigment i hår eller i de röda pigmenten i blodkärlet och omvandlas till värme. Detta gör att hårroten förstörs, blodet i kärlet koagulerar och kärlet tillbakabildas.

För användaren innebär detta att IPL-tekniken täcker ett större område vilket gör att behandlingen går snabbare jämfört med Laser. Dock är IPL-tekniken något begränsad när det kommer till användarens hudtyp vilket beror på att ljuset produceras med flera våglängder. När du använder IPL får du en effektiv och långvarig hårborttagning som kräver viss efterhållning.

När du använder Laser behandlar du ett betydligt mindre område och behandlingen tar därmed längre tid, samtidigt som du får en effektivare hårborttagning. Laser kan användas av fler hudtyper, bör dock ej användas av människor med afrikanskt eller karibiskt hudton. Med Laser är hårborttagningen permanent och kräver ingen efterhållning.

Titta även på

Braun IPL BD5009
(0 st)
 • Den snabbaste och säkraste IPL-tekniken
 • Inga dolda kostnader för gel, lampor etc
 • Sonisk kroppsexfoliator medföljer

4 990:-

Me My Elos Me My Elos ProUltra Hårborttagning med IPL me my elos ProUltra är ett unikt all-in-one system för permanent hårreducering. Samma teknik som används i salonger världen över kan du nu använda själv hemma. Ett helt ben gör du på mindre än 10 minuter. Den nya och förbättrade me my elos levereras med en patron som räcker till 120,000 ljusimpulser. Nytt med me my elos ProUltra är att du får en ansiktsadapter med vilket du kan använda IPL maskinen i ansiktet. Dessutom är den framtagen för att klara alla hudtoner mē my elōs är den enda produkten som kombinerar både IPL (Intensivt pulserande ljus) och RF (radiovågor) för att epilera och reducera hårväxt med upp till 89%. Snabb och säker för hemanvändning Ett ben tar mindre än 10 minuter och hela kroppen c:a 32 minuter. De första sex veckorna gör du behandlingen varannan vecka och efter det gör man en behandling när man märker att hårväxten börjar återvända vilket brukar vara c:a 12 veckor. Använda mē my elos kan inte vara enklare! Istället för att lära sig nya tekniker, beslutade forskare och läkare bakom mē för att skapa ett intuitivt lätt sätt att använda apparaten, bara glida över din hud som en rakapparat eller epilator och sen tar den blinkande elōs energin hand om resten. Istället för en besvärlig och långsam process, räcker en smidig mjuk rörelse över huden och skapar ett perfekt resultat. 3-in-1-system mē kan användas i 3 olika kombinationer tack vare två olika tillbehör. Rakhuvud (köpes separat) om du samtidigt vill raka som du använder IPL eller ett epileringshuvud för att epilera samtidigt. Med i paketet följer rengöringsborste, användarhandbok och en DVD-skiva med instruktionsfilmer för användning. Skillnaden mellan IPL och Laser Skillnaden mellan laser och IPL-teknik är att laser producerar ljus av en våglängd, medan en IPL-maskin producerar ljus med många våglängder. Ljuset absorberas av t ex pigment i hår eller i de röda pigmenten i blodkärlet och omvandlas till värme. Detta gör att hårroten förstörs, blodet i kärlet koagulerar och kärlet tillbakabildas. För användaren innebär detta att IPL-tekniken täcker ett större område vilket gör att behandlingen går snabbare jämfört med Laser. Dock är IPL-tekniken något begränsad när det kommer till användarens hudtyp vilket beror på att ljuset produceras med flera våglängder. När du använder IPL får du en effektiv och långvarig hårborttagning som kräver viss efterhållning. När du använder Laser behandlar du ett betydligt mindre område och behandlingen tar därmed längre tid, samtidigt som du får en effektivare hårborttagning. Laser kan användas av fler hudtyper, bör dock ej användas av människor med afrikanskt eller karibiskt hudton. Med Laser är hårborttagningen permanent och kräver ingen efterhållning. IPL/Laser 4 1 3290,0000 new InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. IPL/Laser