Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Batteridriven ladyshaver!

Braun Silk & Soft 5160

  Art.nr: 109699
 • Batteridriven
 • Rörligt skärhuvud
 • Utbytbara huvuden
 • Tvättbar
 • Tillbehör för bikinilinjen

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Totti 2013-04-26

  Prisvärt och smärtfritt ladyshaver

  Väldig nöjd med inköpet och värd pengarna. Går fort att raka ben. Enda nackdelen är batteri driven.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
  • Sssa 2015-11-24

   Smidig att använda och inte massa sladdar eller uppladdninsbara batterier som alltid är urladdade. Svårt att få helt bra resultat på benen, där manuell rakhyvel fortsatt fungerar bäst. Även blandade resultat under armarna, vilket mest resulterar i skärsår. Helt fantastisk till bikinilinjen!

Frågor & svar

Avbryt
 • Blir det någon egentlig skillnad i resultatet jämfört med en vanlig rakhyvel?

  eker 2013-09-03
  Avbryt

  Svar

  • Ja, ladyshaven har inbyggd aloe-vera i huvudet, och torkar därför inte ut huden.

   Sivan1 2014-03-01

Teknisk specifikation

System Ladyshaver
Strömkälla 2xAA-batterier
Uppladdningsbar Nej
Tål våtrakning Ja
Indikator vid laddning Nej
Indikator för fullt/lågt batteri Nej
Användningstid vid fullt uppladdat batteri -
Kan rengöras med vatten Ja
Medföljande tillbehör Utbytbara huvuden, rengöringsborste
Färg Blå

Produktbeskrivning

Batteridriven ladyshaver med utbytbara huvuden
Braun Silk & Soft 5160 är en batteridriven ladyshaver anpassad för hela kroppen! Kan användas i duschen om du så vill. En EasyGlide-kudde gör att rakningen sker så nära huden det bara går. OptiShave-tillsatsen ger rätt vinkel vid rakning av benen. OptiTrim-tillsatsen gör rakning av bikinilinjen skonsam.

Rörligt skärhuvud för extra nära rakning
Anpassar sig perfekt efter kroppens konturer och rakbladshuvudets rörelser och ger därför optimal hudkontakt.

Inbyggd SoftGrip
Den inbyggda SoftGrip:en sträcker ut huden för ännu bättre resultat.

En komplett rakning
Den inbyggda SoftStrip sträcker ut huden för att nå ännu närmare och lyfter upp problemhår så att de blir lätta att raka, och ger dig en silkeslen hud.

Glider skonsamt
EasyGlide-kudden försäkrar ett mjukare glid och mindre irritation. Huden mjukas upp av en struktur i form av en honungskaka, för ett perfekt glid.

Trimmar enkelt
Den förlängda trimmern för långt hår erbjuder enkel trimmning och optimal synlighet. Den går att anpassa för en precis styling.

Perfekt för ben
OptiShave-tillbehören försäkrar dig en optimal rakningsvinkel för en oslagbar effektivitet och komfort. Liksom SoftStrip sträcker den ut huden för en extra nära rakning.

Rundat rakbladshuvud för armhålorna
Den rundade trimsaxen med sitt upphöjda skärblad och den något runda formen hos långhårstrimmern garanterar att nå även svåråtkomliga områden på kroppen.

OptiShave-tillbehör för bikinilinjen
Precis och skonsam trimmning av bikinilinjen, tack vare OptiTrim-tillbehören. Utbytbara huvuden medföljer (4 mm och 8 mm).

Egenskaper
 • Batteridriven, drivs med 2xAA-batterier
 • Rörligt skärhuvud
 • Inbyggd SoftGrip
 • Rundat rakbladshuvud för armhålorna
 • OptiShave-tillbehör för benen
 • OptiTrim-tillbehör för bikinilinjen
 • Tvättbar
 • Färg: Blå

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Braun Braun Silk & Soft 5160 Batteridriven ladyshaver med utbytbara huvudenBraun Silk & Soft 5160 är en batteridriven ladyshaver anpassad för hela kroppen! Kan användas i duschen om du så vill. En EasyGlide-kudde gör att rakningen sker så nära huden det bara går. OptiShave-tillsatsen ger rätt vinkel vid rakning av benen. OptiTrim-tillsatsen gör rakning av bikinilinjen skonsam. Rörligt skärhuvud för extra nära rakningAnpassar sig perfekt efter kroppens konturer och rakbladshuvudets rörelser och ger därför optimal hudkontakt. Inbyggd SoftGripDen inbyggda SoftGrip:en sträcker ut huden för ännu bättre resultat. En komplett rakningDen inbyggda SoftStrip sträcker ut huden för att nå ännu närmare och lyfter upp problemhår så att de blir lätta att raka, och ger dig en silkeslen hud. Glider skonsamtEasyGlide-kudden försäkrar ett mjukare glid och mindre irritation. Huden mjukas upp av en struktur i form av en honungskaka, för ett perfekt glid. Trimmar enkeltDen förlängda trimmern för långt hår erbjuder enkel trimmning och optimal synlighet. Den går att anpassa för en precis styling. Perfekt för benOptiShave-tillbehören försäkrar dig en optimal rakningsvinkel för en oslagbar effektivitet och komfort. Liksom SoftStrip sträcker den ut huden för en extra nära rakning. Rundat rakbladshuvud för armhålornaDen rundade trimsaxen med sitt upphöjda skärblad och den något runda formen hos långhårstrimmern garanterar att nå även svåråtkomliga områden på kroppen. OptiShave-tillbehör för bikinilinjenPrecis och skonsam trimmning av bikinilinjen, tack vare OptiTrim-tillbehören. Utbytbara huvuden medföljer (4 mm och 8 mm). EgenskaperBatteridriven, drivs med 2xAA-batterierRörligt skärhuvudInbyggd SoftGripRundat rakbladshuvud för armhålornaOptiShave-tillbehör för benenOptiTrim-tillbehör för bikinilinjenTvättbarFärg: Blå Ladyshaver 5 1 279 new InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. Ladyshaver