Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ladyshaver för våt- och torranvändning!

Philips HP6341/00

  Art.nr: 151939
 • Våt och torranvändning
 • Batteridriven
 • Säkert raksystem
 • Ergonomisk design
 • Skyddshylsa medföljer
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Andersson USB fast charger + 4XAA2700
(9 st)

Smidig laddare för AA- och AAA-batterier med laddningsindikator. Praktisk USB/billaddare och fyra AA NiMH-batterier på 2700 mAh medföljer.

149:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(15 st)

 • Mariaannalisa 2016-10-18

  Den lämnar stubb

  Jag hade tänkt använda denna till bikinilinjen då jag ofta får röda prickar där men jag blev inte alls nöjd. Hur jag än trycker så är det alltid stubb kvar som om det var två dagar sen jag rakade mig. Att raka benen är värdelöst. Jag har inte prövat att raka armhålorna med apparaten men antar att resultatet är likadant. Om du kan leva med lite stubb så är det en bra produkt till ett bra pris, men det var inget för mig.

  Eller
  Avbryt
 • Lippe 2016-09-04

  Smidig

  Lättanvänd och smidig !

  Kan varmt rekommendera denna produkt !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bianka 2016-05-27

  Jättebra

  Har använt ladyshavern och är nöjd; den gör sitt jobb, är snygg och prisvärd. Har dock inte vågat använda den i annat än torrt, men den ska ju tåla vatten med - vilket givetvis är ytterligare ett plus.
  Kan rekommendera den till alla som behöver en.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • elinwa 2016-05-27

  Bra apparat till billigt pris

  Kraftfullare och bättre kvalité än jag hade förväntat mig för det mycket överkomliga priset. Hur länge den håller återstår att se men håller den bara ett år så är den fortfarande värd pengarna. Enda minus är att den inte rakar riktigt lika nära inpå i armhålan som på benen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LaLuna 2015-09-29

  Ett fynd!

  Oväntat bra med tanke på det låga priset. Rakar nära utan att göra illa huden. Enda minuset är att när man tar av skyddshylsan så lossnar gärna hela övre delen. Men det kanske är jag som fått ett dåligt exemplar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Batteridriven ladyshaver anpassad för hela kroppen
Philips HP6341/00 är en batteridriven ladyshaver för våt- och torranvändning med effektivt och säkert raksystem som följer dina kroppskonturer för maximalt resultat. Ladyshavern är sladdlös, vattentät och ger skonsamt nära rakning varje gång. Du kan använda den på torr hud eller i duschen.

Egenskaper

Komplettera ditt köp

Andersson USB fast charger + 4XAA2700
(9 st)

Smidig laddare för AA- och AAA-batterier med laddningsindikator. Praktisk USB/billaddare och fyra AA NiMH-batterier på 2700 mAh medföljer.

149:-

Titta även på

Remington WDF4840
(1 st)
 • Inbyggd aloe vera-remsa
 • Laddningsbar
 • 30 minuter sladdlös rakning

349:-

Philips Philips HP6341/00 HP6341/00 Batteridriven ladyshaver anpassad för hela kroppenPhilips HP6341/00 är en batteridriven ladyshaver för våt- och torranvändning med effektivt och säkert raksystem som följer dina kroppskonturer för maximalt resultat. Ladyshavern är sladdlös, vattentät och ger skonsamt nära rakning varje gång. Du kan använda den på torr hud eller i duschen.Egenskaper Ladyshaver 4,4 15 169 SEK 169 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. Ladyshaver