Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Personligt trimningskit som kan användas i duschen

Remington WPG4030

  Art.nr: 188459
 • Intimtrimmer
 • Raka och trimma
 • Laddningsbart batteri
 • Vattentät
 • Flera tillbehör ingår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Unicorn 2015-06-26
  Topp 500 skribent

  OK trimmer.

  Snygg design och smidiga byten av de olika huvudena. Problemet är att rakbladen i huvudena är lite slöa och man måste vinkla och vinkla för att det ska bli någon effekt. Rakhuvudet för "slätrakning" är direkt dåligt. Det är en OK trimmer. Inget jag skulle köpa igen dock.

  Eller
  Avbryt
 • Marita61 2015-06-21

  Mycket nöjd!

  Denna passade mina behov perfekt!! Lätt att använda.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gandhie 2015-01-08
  Topp 500 skribent

  Prisvärt Köp

  Väldigt bra trimmer med många olika delar som möjliggör att man kan hitta den längd som passar för tillfället. Lätt att använda och den kan användas båda i och utanför duschen, vilket är ett stort plus. Enda minuset för mig är den relativt korta tiden (30 min) det står i manualen att man får ut av en relativt lång laddningstid. Man får tänka på att ladda den efter ca 1-3 användningar beroende på hur lång tid man använde den.

  Gör det den ska dock, nästan lika bra resultat som att raka med rakhyvel och mindre irritation både direkt efter och när håret växer ut igen. Lätt att rengöra dessutom.

  Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Caroline23 2014-04-30

  Liten och smidig

  Har letat efter en trimmer länge och äntligen fann jag den! Den är lagom stor och känns lätt och smidig att trimma med. Hade tänkt köpa en ladyshaver från Braun egentligen men tyckte den var lite väl stor och hade lite väl många funktioner för ändamålet. Denna funkar super till det jag vill använda den till att trimma, bikiniområdet. Är supernöjd. Stort plus att den är laddningsbar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Melina 2014-01-04

  Supernöjd!

  Jättenöjd med modigt köp. Den gör det jag vill att den ska och lämnar ett toppenresultat :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

WPG4030 är det ultimata personliga allt-i-ett kitet för hela kroppen. Med en uppsättning av tillbehör klarar den särskilt de områden som kräver extra detalj-behandling.

Den tar effektivt bort oönskat hår och ger dig ett silkeslent resultat. Du kan välja mellan torr rakning/ansning eller använda apparaten i duschen eller badet, beroende på vilket du föredrar.

Efter full laddning kan du använda trimmern sladdlöst i upp till 30 minuter. I kitet ingår minirakhuvud,  justerbar distanskam med fyra längdinställningar (2-6mm), rengöringsborste och necessär.

Remington Remington WPG4030 42045560110 WPG4030 är det ultimata personliga allt-i-ett kitet för hela kroppen. Med en uppsättning av tillbehör klarar den särskilt de områden som kräver extra detalj-behandling. Den tar effektivt bort oönskat hår och ger dig ett silkeslent resultat. Du kan välja mellan torr rakning/ansning eller använda apparaten i duschen eller badet, beroende på vilket du föredrar. Efter full laddning kan du använda trimmern sladdlöst i upp till 30 minuter. I kitet ingår minirakhuvud,  justerbar distanskam med fyra längdinställningar (2-6mm), rengöringsborste och necessär. Ladyshaver 4,2 5 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för kvinnor
 3. Ladyshaver