Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårtrimmer med digital inställning

Philips Qc5390/80

  Art.nr: 178445
 • Driftstid: 60min
 • Laddningstid: 1tim
 • Tvättbar
 • Digital längdinställning
 • Blad med titanbeläggning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(58 st)

 • autoulle1 2015-06-05

  Mycket bra köp!

  Är du ute efter en bra hårklippare för att klippa dig själv är detta ett riktigt bra köp. Rekomenderas

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Trimmer2015 2015-05-16

  Bra köp!

  Bra köp och bra pris.
  Fick dessutom en ny när jag råkade tappade den i golvet så den gick sönder.
  Var bara att åka dit och fixa ut en ny..
  Kanonbra garanti!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • crillefly 2015-04-29

  helnöjd

  använder den utan distanskammar och den klipper kort på ett suveränt sätt. batterier räcker länge. kanske något plastig men ger ändå känslan av kvalité. prisvärd som tusan !!.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tnfire32 2015-04-21

  Hårtrimmer

  Mycket prisvärd maskin:) klipper mycket bra och ganska tyst oxå!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • farjestad 2015-04-18

  smidig hårtrimmer

  Har endast använt hårtrimmern 1 ggr.

  Var inte 100% möjd med resultatet då, men dock 95% nöjd. De sista 5% beror på oerfarenhet av användande av hårtrimmers. Kände inget behov av att justera hos en frisör efterpå ;)

  Tycket den är smidig med många inställningsnivåer men ändå lättanvänd.

  Om man jämför med andra produkter så kanske denna känns lite dyr, men det har man igen på kvaliten. Sedan räcker det att använda trimmern 1-2 ggr, för att tjäna igen pengarna, jämfört med vad du får betala till din frisör.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Display Nej
Antal hastigheter 1st
Klippbredd 41mm
Längdinställningar 41st
Längdinställning lägst 0,5mm
Längdinställning högst 42mm
Självslipande blad Ja
Vattentålig Ja
Vattentät Nej
Strömförsörjning
Batterityp Li-Ion
Batteridrift 60min
Laddningstid 1 timmar
Snabbladdning Nej
Nätdrift Ja
Laddstation Nej
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Rengöringsborste, Premiumfodral för förvaring och resa, sax och kam
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Philips QC5390

Sladdlös hårtrimmer från Philips med en driftstid på 60 minuter och 41 längdinställningar med intervall om 1mm. Medföljer gör även en sax, kam och förvaringsväska, allt för en professionell klippning hemma.

Överlägsen klippprestanda

Philips QC5390 är utrustad med avancerade titanblad för överlägsen klippprestanda och långvarig skärpa utan att bli slöa.

Användning i hela världen

Alla Philips trimningsprodukter omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.

Öppningsbart rakhuvud

QC5390 har ett öppningsbart rakhuvud för att göra rengöringen så enkel som möjligt. Bara att öppna och skölja under kranen efter användning så håller den sig ren och fräsch.

Konturföljande kam

Följer varsamt huvudets konturer för en snabb, jämn och bekväm hårklippning.

Batteristatus

När batteriet är fulladdat lyser lampan med ett fast sken, och den blinkar med ett orangefärgat sken när du har ca 10 minuters användning kvar.

Digitalt teckenfönster

Det digitala teckenfönstret visar den valda längdinställningen i millimeter, så du har alltid kontroll över stilen. Det anger även om batteriet behöver laddas, så du aldrig står där utan batteri.

41 längdinställningar

Vrid zoomhjulet för att välja och låsa den längdinställning du vill ha. Två justerbara kammar ger 41 längdinställningar från 3 till 42 mm, med exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.

60 min sladdlös användning

Du kan använda apparaten med eller utan sladd. Det kraftfulla litiumjonbatteriet räcker i 60 minuter efter 1 timmes laddning. Efter 10 minuters snabbladdning kan du använda apparaten i 10 minuter, så den är alltid redo när du behöver den.

Innehåll i kartongen

Innehåller allt du behöver för en professionell klippning hemma. Kam och sax medföljer, och även en premiumpåse så att du kan förvara hårklipparen och alla tillbehör på en och samma plats.

Philips Philips Qc5390/80 QC5390/80 Philips QC5390Sladdlös hårtrimmer från Philips med en driftstid på 60 minuter och 41 längdinställningar med intervall om 1mm. Medföljer gör även en sax, kam och förvaringsväska, allt för en professionell klippning hemma.Överlägsen klippprestandaPhilips QC5390 är utrustad med avancerade titanblad för överlägsen klippprestanda och långvarig skärpa utan att bli slöa.Användning i hela världenAlla Philips trimningsprodukter omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.Öppningsbart rakhuvudQC5390 har ett öppningsbart rakhuvud för att göra rengöringen så enkel som möjligt. Bara att öppna och skölja under kranen efter användning så håller den sig ren och fräsch.Konturföljande kamFöljer varsamt huvudets konturer för en snabb, jämn och bekväm hårklippning.BatteristatusNär batteriet är fulladdat lyser lampan med ett fast sken, och den blinkar med ett orangefärgat sken när du har ca 10 minuters användning kvar.Digitalt teckenfönsterDet digitala teckenfönstret visar den valda längdinställningen i millimeter, så du har alltid kontroll över stilen. Det anger även om batteriet behöver laddas, så du aldrig står där utan batteri.41 längdinställningarVrid zoomhjulet för att välja och låsa den längdinställning du vill ha. Två justerbara kammar ger 41 längdinställningar från 3 till 42 mm, med exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.60 min sladdlös användningDu kan använda apparaten med eller utan sladd. Det kraftfulla litiumjonbatteriet räcker i 60 minuter efter 1 timmes laddning. Efter 10 minuters snabbladdning kan du använda apparaten i 10 minuter, så den är alltid redo när du behöver den.Innehåll i kartongenInnehåller allt du behöver för en professionell klippning hemma. Kam och sax medföljer, och även en premiumpåse så att du kan förvara hårklipparen och alla tillbehör på en och samma plats. Hårtrimmer 4,6 58 495 SEK 495 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för män
 3. Hårtrimmer