Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårtrimmer med LED-display

Remington HC5810 Cord / Cordless Hair Cl

  Art.nr: 175402
 • 2 kammar med 15 lås-i-längdinställningar
 • Upp till 50 min sladdlös användningstid
 • Auto styrkeökning och snabbtvättsystem
 • 1 stubbkam (1,5 mm)
 • Avancerad keramik
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Gillette Mach3 Turbo
(1 st)

Raka närmare med 3-bladsteknik och greppvänligt mönstrat gummihandtag.

179:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(15 st)

 • Nikkesvens 2016-03-28

  LÅT ER INTE LURAS!!!!

  Jag köpte denna för ca 1år sedan. Jättebra maskin i början.... Tills nu. Batteriet är FULLLADDAT och så fort man drar ur sladden lyser den röd = batterierna döda. Även under sladd låter den som att den ska dö. Kort och gott maskinen har gjort sitt och tyvärr dött efter 1år

  Tyvärr hittar jag inte kvittot, men nästa köp blir nog Philips 1000kr

  Eller
  Avbryt
 • simbarr 2015-11-11
  Topp 1000 skribent

  Underbart produkt!

  Jag gillar Remingtons produkter - alltid bra kvalité och känslan.

  Denna var inte ett undantag :)

  Bra laddningstid och väldigt användarvänlig. Den rakar bra och blad nyper inte håret alls i skägget eller håret - mycket nöjd.
  Massor med tillbehör i en monster stor låda som kändes en aning onödig. Men det var fint med en mini variant av en nackborste - najs touch :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • SirFredde 2015-10-26
  Topp 1000 skribent

  Bra!!

  Lättanvänd och är väldigt smidig. Bara glider genom håret utan att luggas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • xtatic 2015-09-23

  Bra köp!

  Vass maskin med många accessoarer och tilbehör. Den enda anmärkning är att det inte går att ställa ner den till noll utan bara till 0,8mm. Philips i andra hand kan trimmar från 0,5mm.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Andreas75 2015-08-02

  Bra klippare

  Efter att ha haft två Philips så bytte jag till denna. Överlägsen de tidigare jag haft. Stark, bra batteritid samt rycker inte i håret.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Display Ja
Antal hastigheter 1st
Klippbredd 42mm
Längdinställningar 15st
Längdinställning lägst 0,8mm
Längdinställning högst 40mm
Självslipande blad Ja
Vattentålig Nej
Vattentät Nej
Strömförsörjning
Batterityp Lithium
Batteridrift 50min
Laddningstid 2 timmar
Snabbladdning Nej
Nätdrift Ja
Laddstation Ja
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt 227 gram
Övrigt
Färg Svart/Silver
Medföljande tillbehör Förvaringsväska, Saxar, nackborste, kam, rengöringsborste, oljeflaska
Bruksanvisning för nedladdning Klicka här

Produktbeskrivning

Trimmer med automatisk styrkeökning beroende på motstånd i håret. Innovativ teknik i kombination med komfort och tidlös design gör hårtrimmern HC5810 till din bästa kompis när det kommer till att styla och klippa ditt hår.

HC5810 Genius

Om du gillar att ligga steget före i utvecklingen och efterfrågar högsta kvalitet på alla områden i ditt liv, då du kommer att uppskatta ett spännande tillvägagångssätt när det kommer till ditt hår. Inspirerad av toppsalongsstylister, innehåller den här hårklipparen ett antal professionella funktioner för att säkerställa en hög kvalitet och lång livslängd.

För teknik-älskaren

För män som vill ha den yppersta tekniken i kombination med komfort och tidlös design. Dessa produkter är utrustade med självslipande blad med avancerad keramikbeläggning som är starkare och håller längre

LED-display

Efter en full laddning på 90 minuter så kan den användas i upp till 50 minuter. En praktisk LED-display indikerar beräknad återstående tid och laddstatus.

Avancerad Keramik

Remingtons rakblad med avancerad keramikbeläggning är impregnerade med silica, ett material som är känt för sin hårdhet och elasticitet. Silica ger hårdare blad som varar längre och har en professionell skärprestanda. Dessutom slipar bladen sig själva vid användning för en prestanda som räcker länge.
 

Komplettera ditt köp

Gillette Mach3 Turbo
(1 st)

Raka närmare med 3-bladsteknik och greppvänligt mönstrat gummihandtag.

179:-

Titta även på

Philips HC9450/15
(4 st)
 • Effektiv trimmer med DualCut
 • Självslipande titanblad
 • Längder: 0,5 - 42 mm

799:-

Remington Remington HC5810 Cord / Cordless Hair Cl HC5810 Cord / Cordless Ha Trimmer med automatisk styrkeökning beroende på motstånd i håret. Innovativ teknik i kombination med komfort och tidlös design gör hårtrimmern HC5810 till din bästa kompis när det kommer till att styla och klippa ditt hår.HC5810 GeniusOm du gillar att ligga steget före i utvecklingen och efterfrågar högsta kvalitet på alla områden i ditt liv, då du kommer att uppskatta ett spännande tillvägagångssätt när det kommer till ditt hår. Inspirerad av toppsalongsstylister, innehåller den här hårklipparen ett antal professionella funktioner för att säkerställa en hög kvalitet och lång livslängd.För teknik-älskarenFör män som vill ha den yppersta tekniken i kombination med komfort och tidlös design. Dessa produkter är utrustade med självslipande blad med avancerad keramikbeläggning som är starkare och håller längreLED-displayEfter en full laddning på 90 minuter så kan den användas i upp till 50 minuter. En praktisk LED-display indikerar beräknad återstående tid och laddstatus.Avancerad KeramikRemingtons rakblad med avancerad keramikbeläggning är impregnerade med silica, ett material som är känt för sin hårdhet och elasticitet. Silica ger hårdare blad som varar längre och har en professionell skärprestanda. Dessutom slipar bladen sig själva vid användning för en prestanda som räcker länge.  Hårtrimmer 4,3 15 599 SEK 599 NewCondition PreOrder
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för män
 3. Hårtrimmer