Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull rakapparat med rengöringsstation!

Braun Series 3 Shaver 350cc box

  Art.nr: 158424
 • Hudnära rakning
 • Skärsystem i tre steg
 • Trimmer
 • Tvättbar
 • Rengöringsstation

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Braun Skärblad Keypart 30B
(0 st)

Skärblad till Braun rakapparater ur Series 3, 7000 och 4000

499:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(31 st)

 • 2016-04-15
  Recensionen är skriven på

  Braun rakapparat series 3 330S

  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Jag har nu använt den i ett par månader. Den är lättanvänd och ger en slät rakning. Den känns inte superavancerad utan snarare lite plastig men för det priset så håller den hög kvalitet.

  I början tyckte jag den var lite trög att raka med men ju mer jag lärt mig att använda den så går rakningarna väldigt smidigt och snabbt.
  Batteriet håller länge. Har bara behövt ladda de några få gånger.

  Jag skulle rekommendera den till andra. En prisvärd och väl fungerande rakapparat. Den har allt som jag behöver!

  Min motprestation gentemot Buzzador är att prova produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-07
  Recensionen är skriven på

  Mr

  Jag är en Buzzador och fick köpa denna till ett rabatterat pris. Glömde att säja det i min förra recension, men en helt OK apparat om än lite högljudd o trimmern kunde varit lite högre, men klart nöjd med köpet. Lätt att ladda o tömma. Tror det stod i manualen att man inte ska tvätta sig före rakning, men har provat både och, o finner ingen skillnad hur det blir rakat.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-02
  Recensionen är skriven på

  Braun series 3

  Helt okej rakapparat i greppvänlig design och låg ljudnivå. Batteriet håller länge och det finns en smidig grovklippare till längre hårväxt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-02-29
  Recensionen är skriven på

  Bästa köp för den pengen

  Mycket följsam och mjuk rakning. Sliter inte av håren som min tidigare Series1 gjorde(vilket gör att det tar något längre tid att raka sig). Mycket prisvärd! Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-02-17
  Recensionen är skriven på

  Recension

  Jag har genom att jag är en Buzzador fått köpa min rakapparat till ett rabatterat pris.
  Den fungerar tillfredställande, blir inte lika slätt som vid rakning med hyvel. Men för de dagarna när det är lite fr bråttom eller orken att raka sig med hyvel är den ett bra substitut.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Marielle 2013-11-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, naturligtvis. Det är bara att ladda och raka.

   AKGSJ 2013-11-28

Teknisk specifikation

Uppladdningsbar Ja
Tål våtrakning Nej
Indikator vid laddning Ja
Indikator för fullt/lågt batteri Ja
Laddningstid i timmar 1 h
Användningstid vid fullt uppladdat batteri 45 min
Kan rengöras med vatten Ja
Display Nej
Trimmer Ja
Medföljande tillbehör Rengörings/Laddningsställ
Rengöringsrefill
Färg Mörkblå

Produktbeskrivning

Den senaste versionen av Braun 350cc!

Tack vare en uppdaterad motor rakar den snabbare vilket innebär att huden blir mindre irriterad vid rakning.

Utformad för att minimera hudirritation
Njut av en smidig och bekväm start på dagen med en 3-serie rakapparat från Braun. 3-serien har utvecklats för att minimera hudirritation, särskilt vid rakning av längre stubb. Huvudet svänger efter ansiktets konturer vilket ger en effektiv och skonsam rakning.

Den senaste Braun designen skapar en helt ny och distinkt utseende. Förbättrad ergonomi gör 3-seriens rakapparater extra bekväm att hantera. Alla modeller i 3-serien är helt tvättbara.

I rengöringstationen sköljs apparaten automatiskt ren med den medföljande vätskan. Beroende på hur smutsig den är väljer stationen ett passande rengöringsprogram. Stationen laddar även batteriet och en LED-lampa indikerar laddningen. 1 timmes laddning ger 45 minuters rakning.

Bekväm rakning som är skonsam mot huden
Den Triple Action FreeFloat ™ System innehåller tre helt anpassningsbara skärelement som skär av både lång och kort hår i ett enda drag, dessutom minskas hudirritationen.

Matchar ansiktets konturer perfekt för maximal hudkomfort. Den intar automatiskt en optimal vinkel mot ansiktet och maximerar därmed rakapparatens effektivitet.

Smart Foil ™
Unikt mönster fångar upp hår som växer i olika riktningar.

Contour Hugging-huvud
Rörligt rakhuvud som automatiskt anpassar sig perfekt till ansiktets alla konturer.

Slim Precision-rakhuvud
Rakar nära på svåråtkomliga områden.

3-stegs skärsystem
Dubbla skärblad och ett integrerat skärhuvud rakar progressivt tätare.

Clean & Renew
I rengöringstationen rengörs apparaten. Beroende på hur smutsig den är väljer stationen ett passande rengöringsprogram. Stationen laddar även batteriet och en LED-lampa indikerar laddningen.
 

Komplettera ditt köp

Braun Skärblad Keypart 30B
(0 st)

Skärblad till Braun rakapparater ur Series 3, 7000 och 4000

499:-

Titta även på

Braun Braun Shaver Series 3 3050cc
(12 st)
 • Rengörande laddstation
 • Drifttid 50 minuter
 • Trippelverkande skärsystem

849:-

Braun Braun Series 3 Shaver 350cc box 33509 Den senaste versionen av Braun 350cc!Tack vare en uppdaterad motor rakar den snabbare vilket innebär att huden blir mindre irriterad vid rakning.Utformad för att minimera hudirritationNjut av en smidig och bekväm start på dagen med en 3-serie rakapparat från Braun. 3-serien har utvecklats för att minimera hudirritation, särskilt vid rakning av längre stubb. Huvudet svänger efter ansiktets konturer vilket ger en effektiv och skonsam rakning.Den senaste Braun designen skapar en helt ny och distinkt utseende. Förbättrad ergonomi gör 3-seriens rakapparater extra bekväm att hantera. Alla modeller i 3-serien är helt tvättbara.I rengöringstationen sköljs apparaten automatiskt ren med den medföljande vätskan. Beroende på hur smutsig den är väljer stationen ett passande rengöringsprogram. Stationen laddar även batteriet och en LED-lampa indikerar laddningen. 1 timmes laddning ger 45 minuters rakning.Bekväm rakning som är skonsam mot huden Den Triple Action FreeFloat ™ System innehåller tre helt anpassningsbara skärelement som skär av både lång och kort hår i ett enda drag, dessutom minskas hudirritationen.Matchar ansiktets konturer perfekt för maximal hudkomfort. Den intar automatiskt en optimal vinkel mot ansiktet och maximerar därmed rakapparatens effektivitet.Smart Foil ™Unikt mönster fångar upp hår som växer i olika riktningar.Contour Hugging-huvudRörligt rakhuvud som automatiskt anpassar sig perfekt till ansiktets alla konturer.Slim Precision-rakhuvudRakar nära på svåråtkomliga områden.3-stegs skärsystemDubbla skärblad och ett integrerat skärhuvud rakar progressivt tätare.Clean & Renew I rengöringstationen rengörs apparaten. Beroende på hur smutsig den är väljer stationen ett passande rengöringsprogram. Stationen laddar även batteriet och en LED-lampa indikerar laddningen.  Rakapparat 4 31 690 SEK 690 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för män
 3. Rakapparat