Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull rakapparat med rengöringsstation!

Braun Series 3 Shaver 350cc box

  Art.nr: 158424
 • Hudnära rakning
 • Skärsystem i tre steg
 • Trimmer
 • Tvättbar
 • Rengöringsstation

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Braun Skärblad Keypart 30B
(0 st)

Skärblad till Braun rakapparater ur Series 3, 7000 och 4000

499:-

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(22 st)

 • LOL456 2015-04-02

  Braun 350cc

  Har haft Philips rakapparater i 45 år och funderade på att byta till Braun men var väldigt osäker då många sagt att har man haft ett märke så är det svårt att vänja sig. Jag blev förvånad över hur bra resultatet blev och hade inga problem med att vänja mig med det nya märket. Hälsningar LOL

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Magnus1234 2015-02-07

  Kunde till slut inte stänga av den

  Medelmåtta rakapparat som jag haft i ca 2 år. On/Off knappen började först glappa. Det började med att den stängde av sig själv sporadiskt. Vad som hände sedan var att den inte gick att stänga av - alls.
  Smått irriterad över en vibrerande värdelös rakapparat på morgonkvisten blev lösningen att klappa ihjäl den med släggan. Nu skall jag iväg och köpa en ny - och det blir INTE en likadan. Inte heller Braun.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Eller
  Avbryt
 • Stellan 2014-09-29

  Min andra Braun

  Rakar jätte bra.
  Har haft en i 7000-serien i drygt 10 år som också fungerat klanderfritt, nu var det dags att byta skärblad med sax vilket skulle kosta 499 kronor. Nu köpte jag denna maskin som utbyte för den gamla för 795:- och fick då även en rengöringspatron i paketet, värd 50:-.
  Nettopriset för den nya apparaten blev alltså 250 :-!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Daniel420 2014-07-18

  Bättre än förväntat!

  Har inte hunnit använda rakmaskinen mkt ännu men de gånger den använts har den presterar långt bättre än jag trodde någon rakmaskin skulle klara.

  Den rakar nära och är mkt skonsam för huden. Den rakar bort skägget utan att man behöver dra runt den massvis innan den får tag på de sista hårstråna vilket var ett stort problem med min förra philips.

  Den klarar av ett par dagars skäggstubb utan problem, första gången den användes rakade jag bort 4 dagar gammal stubb på nolltid.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Maxxxx 2014-10-29

   Hyfsad rakapparat med vissa brister!

   Har haft rakmaskinen i 5 år nu och min totala upplevelse är följande: Det som är plus med maskinen är: 1) Återuppladdningsbar. 2) Maskinen klarar rakning i duschen. 3) Känns fräsch efter rengöring i stationen. 4) Är lätt att hålla i handen längre tid. 5) Maskinen har bra grepp. 6) Priset ligger i paritet med kvalitén. Det som är minus med maskinen är: 1) Just kvalitén, den utfällbara trimmern. Efter något år så går den tunna plasthöljet sönder och trimmerkniv samt fjädrar hoppar ut och går ej att laga vettigt. 2) Efter något år så går även rengöringsstationen sönder då det ej längre går att ladda rakmaskinen i stationen utan enbart med medföljande sladd. 3) Sommartid avdunstar spriten i behållaren relativt snabbt vilket gör att maskinen inte blir ren ordentligt 4)Relativ hög kostnad per spritbehållare. 5)Rengöringsstationen med spritbehållare är ej praktisk att ta med på resan.

 • Skalman86 2014-07-04

  Riktigt bra!

  Har nu under en tid provat på brauns rakapparat och jag är riktigt nöjd!

  funkar bra
  lätt att använda

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Marielle 2013-11-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, naturligtvis. Det är bara att ladda och raka.

   AKGSJ 2013-11-28

Teknisk specifikation

Uppladdningsbar Ja
Tål våtrakning Nej
Indikator vid laddning Ja
Indikator för fullt/lågt batteri Ja
Laddningstid i timmar 1 h
Användningstid vid fullt uppladdat batteri 45 min
Kan rengöras med vatten Ja
Display Nej
Trimmer Ja
Medföljande tillbehör Rengörings/Laddningsställ
Rengöringsrefill
Färg Mörkblå

Produktbeskrivning

Den senaste versionen av Braun 350cc!

Tack vare en uppdaterad motor rakar den snabbare vilket innebär att huden blir mindre irriterad vid rakning.

Utformad för att minimera hudirritation
Njut av en smidig och bekväm start på dagen med en 3-serie rakapparat från Braun. 3-serien har utvecklats för att minimera hudirritation, särskilt vid rakning av längre stubb. Huvudet svänger efter ansiktets konturer vilket ger en effektiv och skonsam rakning.

Den senaste Braun designen skapar en helt ny och distinkt utseende. Förbättrad ergonomi gör 3-seriens rakapparater extra bekväm att hantera. Alla modeller i 3-serien är helt tvättbara.

I rengöringstationen sköljs apparaten automatiskt ren med den medföljande vätskan. Beroende på hur smutsig den är väljer stationen ett passande rengöringsprogram. Stationen laddar även batteriet och en LED-lampa indikerar laddningen. 1 timmes laddning ger 45 minuters rakning.

Bekväm rakning som är skonsam mot huden
Den Triple Action FreeFloat ™ System innehåller tre helt anpassningsbara skärelement som skär av både lång och kort hår i ett enda drag, dessutom minskas hudirritationen.

Matchar ansiktets konturer perfekt för maximal hudkomfort. Den intar automatiskt en optimal vinkel mot ansiktet och maximerar därmed rakapparatens effektivitet.

Smart Foil ™
Unikt mönster fångar upp hår som växer i olika riktningar.

Contour Hugging-huvud
Rörligt rakhuvud som automatiskt anpassar sig perfekt till ansiktets alla konturer.

Slim Precision-rakhuvud
Rakar nära på svåråtkomliga områden.

3-stegs skärsystem
Dubbla skärblad och ett integrerat skärhuvud rakar progressivt tätare.

Clean & Renew
I rengöringstationen rengörs apparaten. Beroende på hur smutsig den är väljer stationen ett passande rengöringsprogram. Stationen laddar även batteriet och en LED-lampa indikerar laddningen.
 

Komplettera ditt köp

Braun Skärblad Keypart 30B
(0 st)

Skärblad till Braun rakapparater ur Series 3, 7000 och 4000

499:-

Titta även på

Braun Braun Shaver Series 3 3050cc
(1 st)
 • Rengörande laddstation
 • Drifttid 50 minuter
 • Trippelverkande skärsystem

849:-

Braun Braun Series 3 Shaver 350cc box 33509 Den senaste versionen av Braun 350cc!Tack vare en uppdaterad motor rakar den snabbare vilket innebär att huden blir mindre irriterad vid rakning.Utformad för att minimera hudirritationNjut av en smidig och bekväm start på dagen med en 3-serie rakapparat från Braun. 3-serien har utvecklats för att minimera hudirritation, särskilt vid rakning av längre stubb. Huvudet svänger efter ansiktets konturer vilket ger en effektiv och skonsam rakning.Den senaste Braun designen skapar en helt ny och distinkt utseende. Förbättrad ergonomi gör 3-seriens rakapparater extra bekväm att hantera. Alla modeller i 3-serien är helt tvättbara.I rengöringstationen sköljs apparaten automatiskt ren med den medföljande vätskan. Beroende på hur smutsig den är väljer stationen ett passande rengöringsprogram. Stationen laddar även batteriet och en LED-lampa indikerar laddningen. 1 timmes laddning ger 45 minuters rakning.Bekväm rakning som är skonsam mot huden Den Triple Action FreeFloat ™ System innehåller tre helt anpassningsbara skärelement som skär av både lång och kort hår i ett enda drag, dessutom minskas hudirritationen.Matchar ansiktets konturer perfekt för maximal hudkomfort. Den intar automatiskt en optimal vinkel mot ansiktet och maximerar därmed rakapparatens effektivitet.Smart Foil ™Unikt mönster fångar upp hår som växer i olika riktningar.Contour Hugging-huvudRörligt rakhuvud som automatiskt anpassar sig perfekt till ansiktets alla konturer.Slim Precision-rakhuvudRakar nära på svåråtkomliga områden.3-stegs skärsystemDubbla skärblad och ett integrerat skärhuvud rakar progressivt tätare.Clean & Renew I rengöringstationen rengörs apparaten. Beroende på hur smutsig den är väljer stationen ett passande rengöringsprogram. Stationen laddar även batteriet och en LED-lampa indikerar laddningen.  Rakapparat 4 22 690 SEK 690 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för män
 3. Rakapparat