Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smidig rakapparat med batteridisplay

Braun Series 5 5030s

  Art.nr: 176274
 • Uppladdningsbar
 • Snabbladdning
 • Vattentålig
 • MultiHeadLock
 • Svängbart rakhuvud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Braun Skärblad 52S 
(0 st)

Skärblad till 52S till Braun Series 5-rakapparater.

429:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(30 st)

 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  Braun 5070CC

  Supernöjd!

  för att använda ett klassiskt, lite slitet uttryck, så blir man verkligen len som en barnrumpa i ansiktet.

  Har själv problem med att skägget växer lite kors och tvärs på halsen så vissa rakapparater inte kan ta utan att man rakar mot-hårs, men med denna är det inget problem oavsett vilket håll man rakar. ligger som en vante i handen och är snygg att ha framme i badrummet också.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  Fungerar felfritt!

  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är... Den fungerar över förväntan. Har haft en gammal Philips rakapparat förut som lätt blev ingenkloggad. Med denna så görs den rent automatiskt så det känns som den är ny vid varje rakning. Enda negativa är att ställningen och rengöringsgrejen är rätt stor. Så den tar rätt mycket plats och man ska inte flytta på den enligt instruktion då rengöringsvätskan kan slippa ur. Men har man lite plats över för denna så är den super att använda. Min motprestation gentemot Buzzador är att prova produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om TRUSTED REVIEWS by Buzzador:http://www.bravardag.se/Assets/Modules/Editorial/HtmlContent/Images/Buzzador/Trusted_Reviews_by_Buzzador_SE.pdf

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2015-03-16
  Recensionen är skriven på

  Nästan som vanlig hyvel

  Tycker denna rakapparat är mycket bra ger en mycket bra och slät rakning nästan som hyvel men kan kännas lite tung och klumpig om jag jämför med min Philips förövrigt är den bra

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2015-03-15
  Recensionen är skriven på

  Braun 5030

  Jag är en buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att den inte passar mig. Jag har känslig hy med skäggstrån som växer åt olika håll. Fick köra rakapparaten flera gånger för att få bort stubben. Trots detta tog den inte allt. Dessutom fick jag irriterad hud och inåtväxande strån efter användning. Rakapparaten kan funka om man har normal hud men för dig med känslig dito rekommenderar jag inte produkten.

  Eller
  Avbryt
 • blaiker 2015-01-18

  vibrator

  Rakar ok om skäggstubben är kort men surrar väldigt högt ,vibrerar och skräpar dvs samlar upp nästan ingenting man måste stå vid tvättställ som samlar upp skäggstubben ,min 30år gamla Philips är faktiskt mycket bättre på alla punkter ,nytt är inte alltid bättre !

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Display Ja
Våtrakning Nej
Trimmer Ja
Löstagbart rakhuvud Ja
Rengöringsstation Nej
Vattentät Ja
Vattentålig Ja
Antal rakhuvuden 1st
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförsörjning
Batterityp Li-Ion
Laddningstid 1 timmar
Batteridrift 45min
Snabbladdning Ja
Nätdrift Ja
Laddindikator Ja
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart/Röd
Medföljande tillbehör Mjukt reseetui, Skyddskåpa, SmartPlug, Rengöringsborste, Oljeflaska
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Braun Series 5 5030s

Brauns nya Series 5 rakapparat är utrustad med en unik kombination av kraft och precision för en oöverträffad prestanda utan att göra avkall på hudkomfort.

Avancerad teknologi

Med FlexMotionTec ger rakapparaten markant mer hudkontakt på problemområden för effektiv rakning med mindre tryck på huden. PowerDrive ger 20 % mer motorkraft än tidigare modeller och tillför snabb rakning även av tät skäggväxt. SmartPlug justerar automatiskt spänningen beroende på var i världen du befinner dig (100 V-240 V). För optimal bekvämlighet, både hemma och på resan.

Rakhuvud som anpassar sig till konturerna

Skärelementen med individuell fjädring anpassar sig även till de minsta konturerna och styr automatiskt MacroMotion-systemet. Det 40° svängbara rakhuvudet navigeras enkelt längs större konturer för maximal hudkontakt.

UltraActiveLift med CrossHair-blad

Patenterad UltraActiveLift fångar effektivt upp problematiska hår, särskilt på halsen och hakan. En unik oscillerande trimmer lyfter och skär platt liggande hårstrån med färre drag. CrossHair-blad för en enastående närhet som varar. Fångar upp envisa strån som växer i olika riktningar och även den kortaste skäggstubben.

Uppladdningsbar med batteridisplay med 2 nivåer

Series 5 5030s har en avancerad batteridisplay med två nivåer som varnar vid låg batterinivå och har reselås. Rakapparaten är laddningsbar och fungerar med eller utan sladd. Komplett laddning på en timme ger upp till 45 minuter sladdlös rakning. 5 minuters snabbladdning räcker för en rakning.

Vattentålig ned till 5 m för tvättbarhet.

Brauns rakapparater har ett helt förslutet hölje (IPX7-testat) och kan snabbt och enkelt sköljas under rinnande vatten.

Nytt MultiHeadLock

Series 5 har ett system som gör det möjligt att låsa rakhuvudet i fem olika vinklar för perfekt anpassning till svåråtkomliga områden, som t ex under näsan.
 

I paketet medföljer:

Mjukt reseetui, Skyddskåpa, SmartPlug, Rengöringsborste, Oljeflaska

Komplettera ditt köp

Braun Skärblad 52S 
(0 st)

Skärblad till 52S till Braun Series 5-rakapparater.

429:-

Titta även på

Braun Series 5 5050CC
(10 st)
 • Snabbladdning
 • Svängbart rakhuvud
 • UltraActiveLift

1 490:-

100 % nöjd eller pengarna tillbaka* - 60 dagars köp och prova-garanti

Om du av någon anledning önskar att återlämna din nya Braun-produkt, även om du har använt den, så ger Braun dig pengarna tillbaka utan att ställa några frågor.

* ’Köp och prova’- garantin gäller för: Series 5, 7, 9 Rakapparat och Silk-épil 7, 9 Epilators - t.o.m. 30.06.2017.

Klicka här för att ladda ner 60 dagars köp och prova-garanti-foldern

100 % nöjd eller pengarna tillbaka - 60 dagars köp och prova-garanti

100 % nöjd eller pengarna tillbaka* - 60 dagars köp och prova-garanti

Om du av någon anledning önskar att återlämna din nya Braun-produkt, även om du har använt den, så ger Braun dig pengarna tillbaka utan att ställa några frågor.

* ’Köp och prova’- garantin gäller för: Series 5, 7, 9 Rakapparat och Silk-épil 7, 9 Epilators - t.o.m. 30.06.2017.

Klicka här för att ladda ner 60 dagars köp och prova-garanti-foldern

Braun Braun Series 5 5030s 068846 Braun Series 5 5030sBrauns nya Series 5 rakapparat är utrustad med en unik kombination av kraft och precision för en oöverträffad prestanda utan att göra avkall på hudkomfort. Avancerad teknologi Med FlexMotionTec ger rakapparaten markant mer hudkontakt på problemområden för effektiv rakning med mindre tryck på huden. PowerDrive ger 20 % mer motorkraft än tidigare modeller och tillför snabb rakning även av tät skäggväxt. SmartPlug justerar automatiskt spänningen beroende på var i världen du befinner dig (100 V-240 V). För optimal bekvämlighet, både hemma och på resan. Rakhuvud som anpassar sig till konturerna Skärelementen med individuell fjädring anpassar sig även till de minsta konturerna och styr automatiskt MacroMotion-systemet. Det 40° svängbara rakhuvudet navigeras enkelt längs större konturer för maximal hudkontakt. UltraActiveLift med CrossHair-blad Patenterad UltraActiveLift fångar effektivt upp problematiska hår, särskilt på halsen och hakan. En unik oscillerande trimmer lyfter och skär platt liggande hårstrån med färre drag. CrossHair-blad för en enastående närhet som varar. Fångar upp envisa strån som växer i olika riktningar och även den kortaste skäggstubben. Uppladdningsbar med batteridisplay med 2 nivåer Series 5 5030s har en avancerad batteridisplay med två nivåer som varnar vid låg batterinivå och har reselås. Rakapparaten är laddningsbar och fungerar med eller utan sladd. Komplett laddning på en timme ger upp till 45 minuter sladdlös rakning. 5 minuters snabbladdning räcker för en rakning. Vattentålig ned till 5 m för tvättbarhet. Brauns rakapparater har ett helt förslutet hölje (IPX7-testat) och kan snabbt och enkelt sköljas under rinnande vatten. Nytt MultiHeadLockSeries 5 har ett system som gör det möjligt att låsa rakhuvudet i fem olika vinklar för perfekt anpassning till svåråtkomliga områden, som t ex under näsan. I paketet medföljer:Mjukt reseetui, Skyddskåpa, SmartPlug, Rengöringsborste, Oljeflaska Rakapparat 4,2 30 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för män
 3. Rakapparat