Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull rakapparat med rengöringsstation

Braun Series 5 5050CC

  Art.nr: 176282
 • Uppladdningsbar
 • Snabbladdning
 • Svängbart rakhuvud
 • UltraActiveLift
 • Batteridisplay

Recensioner

Snittbetyg
(9 st)

 • Ratko 2016-03-08

  Högljudd men utmärkt rakapparat

  Innan denna köpte jag Philips RQ1250/16, och den hördes knappt och rakade bra, men den hade ingen nätdrift, så när batteriet tar slut kan man bara slänga den. Denna har nätdrift, känns kvalité när jag håller i den. Rakar minst lika bra som Philips, men denna är högljudd, tack och lov irriterar det mig inte mycket.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • PG91 2015-03-08

  Nöjd kund

  Denna produkt är jag väldigt nöjd med!
  Har tidigare använt ett annat märke men hade då problem med rodnad och utslag under hakan och ner på halsen. Men med denna rakapparat från Braun har jag inga problem med detta! Det var av den anledningen jag bytte och jag är väldigt nöjd med det!
  Dessutom har den en rengöringsstation som får den att kännas ny efter varje rakning.
  Om jag ska lyfta något som är negativt så skulle det väl vara att den har varit svår att kantraka med. Dvs att det är svårt att raka fram till en viss linje där skägget åter ska frodas. Lika så svårt under näsan där jag delvis ska behålla en del av mustaschen.
  Men i det stora hela är jag mycket nöjd!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Karlberg 2014-12-29

  Bra köp

  Har haft rakapparaten i ca. En månad och är fortfarande imponerad av den praktiska enkelheten till rätt pris. Jag kan rekommendera denna.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Menni 2014-10-27

  Alltid Braun

  Jag alltid köpt Braun. Den utvecklas alltid.
  Mycket nöjd

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • ErikL 2014-04-28

  Perfekt för mig

  Mycket bra rakapparat, stort lyft jämfört med min förra (som iofs var mer än 10 år gammal). Rakar närmare och det blir klart lenare efteråt. Känns fräscht med rengöringsstationen också. Skön att hålla i. Jag hade höga förväntningar med det priset och de infriades!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Display Ja
Våtrakning Ja
Trimmer Ja
Löstagbart rakhuvud Ja
Rengöringsstation Ja
Vattentät Ja
Vattentålig Ja
Antal rakhuvuden 1st
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförsörjning
Batterityp Li-Ion
Laddningstid 1 timmar
Batteridrift 45min
Snabbladdning Ja
Nätdrift Ja
Laddindikator Ja
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart/Krom/Röd
Medföljande tillbehör Rengöringstation
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Braun Series 5 5050cc

Brauns nya Series 5 rakapparat är utrustad med en unik kombination av kraft och precision för en oöverträffad prestanda utan att göra avkall på hudkomfort. Rengöringsstation som genom endast en knapptryckning rengör, avgiftar och smörjer rakapparaten så att den blir som ny.
 

Avancerad teknologi

Med FlexMotionTec ger rakapparaten markant mer hudkontakt på problemområden för effektiv rakning med mindre tryck på huden. PowerDrive ger 20 % mer motorkraft än tidigare modeller och tillför snabb rakning även av tät skäggväxt. SmartPlug justerar automatiskt spänningen beroende på var i världen du befinner dig (100 V-240 V). För optimal bekvämlighet, både hemma och på resan.
 

Rakhuvud som anpassar sig till konturerna

Skärelementen med individuell fjädring anpassar sig även till de minsta konturerna och styr automatiskt MacroMotion-systemet. Det 40° svängbara rakhuvudet navigeras enkelt längs större konturer för maximal hudkontakt.
 

UltraActiveLift med CrossHair-blad

Patenterad UltraActiveLift fångar effektivt upp problematiska hår, särskilt på halsen och hakan. En unik oscillerande trimmer lyfter och skär platt liggande hårstrån med färre drag. CrossHair-blad för en enastående närhet som varar. Fångar upp envisa strån som växer i olika riktningar och även den kortaste skäggstubben.
 

Uppladdningsbar med batteridisplay med 2 nivåer

Series 5 5030s har en avancerad batteridisplay med två nivåer som varnar vid låg batterinivå och har reselås. Rakapparaten är laddningsbar och fungerar med eller utan sladd. Komplett laddning på en timme ger upp till 45 minuter sladdlös rakning. 5 minuters snabbladdning räcker för en rakning.
 

Vattentålig ned till 5 m för tvättbarhet.

Brauns rakapparater har ett helt förslutet hölje (IPX7-testat) och kan snabbt och enkelt sköljas under rinnande vatten.
 

Rengöringsstation

En knapptryckning rengör, avgiftar och smörjer. Livslängden förlängs och du får uppleva känslan av en ny rakapparat varje dag!
 

Nytt MultiHeadLock

Series 5 har ett system som gör det möjligt att låsa rakhuvudet i fem olika vinklar för perfekt anpassning till svåråtkomliga områden, som t ex under näsan.

100 % nöjd eller pengarna tillbaka** - 60 dagars köp och prova-garanti

Om du av någon anledning önskar att återlämna din nya Braun-produkt, även om du har använt den, så ger Braun dig pengarna tillbaka utan att ställa några frågor.

’Köp och prova’- garantin gäller för utvalda Braun ’Beauty Care’ -produkter** och elektriska tandborstar från Oral-B**, t.o.m. 30 juni 2016.**

** Gäller ej stavmixer, köksmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, strykjärn, juicemaskin, mixer, refiller eller tillbehör.

Klicka här för att ladda ner 60 dagars köp och prova-garanti-foldern

100 % nöjd eller pengarna tillbaka - 60 dagars köp och prova-garanti

100 % nöjd eller pengarna tillbaka** - 60 dagars köp och prova-garanti

Om du av någon anledning önskar att återlämna din nya Braun-produkt, även om du har använt den, så ger Braun dig pengarna tillbaka utan att ställa några frågor.

’Köp och prova’- garantin gäller för utvalda Braun ’Beauty Care’ -produkter** och elektriska tandborstar från Oral-B**, t.o.m. 30 juni 2016.

** Gäller ej stavmixer, köksmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, strykjärn, juicemaskin, mixer, refiller eller tillbehör.

Klicka här för att ladda ner 60 dagars köp och prova-garanti-foldern

Braun Braun Series 5 5050CC Braun Series 5 5050ccBrauns nya Series 5 rakapparat är utrustad med en unik kombination av kraft och precision för en oöverträffad prestanda utan att göra avkall på hudkomfort. Rengöringsstation som genom endast en knapptryckning rengör, avgiftar och smörjer rakapparaten så att den blir som ny.  Avancerad teknologi Med FlexMotionTec ger rakapparaten markant mer hudkontakt på problemområden för effektiv rakning med mindre tryck på huden. PowerDrive ger 20 % mer motorkraft än tidigare modeller och tillför snabb rakning även av tät skäggväxt. SmartPlug justerar automatiskt spänningen beroende på var i världen du befinner dig (100 V-240 V). För optimal bekvämlighet, både hemma och på resan.   Rakhuvud som anpassar sig till konturerna Skärelementen med individuell fjädring anpassar sig även till de minsta konturerna och styr automatiskt MacroMotion-systemet. Det 40° svängbara rakhuvudet navigeras enkelt längs större konturer för maximal hudkontakt.   UltraActiveLift med CrossHair-blad Patenterad UltraActiveLift fångar effektivt upp problematiska hår, särskilt på halsen och hakan. En unik oscillerande trimmer lyfter och skär platt liggande hårstrån med färre drag. CrossHair-blad för en enastående närhet som varar. Fångar upp envisa strån som växer i olika riktningar och även den kortaste skäggstubben.   Uppladdningsbar med batteridisplay med 2 nivåer Series 5 5030s har en avancerad batteridisplay med två nivåer som varnar vid låg batterinivå och har reselås. Rakapparaten är laddningsbar och fungerar med eller utan sladd. Komplett laddning på en timme ger upp till 45 minuter sladdlös rakning. 5 minuters snabbladdning räcker för en rakning.   Vattentålig ned till 5 m för tvättbarhet. Brauns rakapparater har ett helt förslutet hölje (IPX7-testat) och kan snabbt och enkelt sköljas under rinnande vatten.   RengöringsstationEn knapptryckning rengör, avgiftar och smörjer. Livslängden förlängs och du får uppleva känslan av en ny rakapparat varje dag! Nytt MultiHeadLockSeries 5 har ett system som gör det möjligt att låsa rakhuvudet i fem olika vinklar för perfekt anpassning till svåråtkomliga områden, som t ex under näsan. Rakapparat 4,8 9 1490,0000 new SoldOut
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för män
 3. Rakapparat