Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionell eltandborste med 5 borstningslägen och SmartGuide

Oral-B TriZone TZ5000 D34.545.5

  Art.nr: 174082
 • 8800 oscillerande rörelser
 • Överlägsen plackborttagning
 • 2-minuters timer
 • 5 borstningslägen
 • Batterinivåindikator

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(11 st)

 • 2016-01-17
  Recensionen är skriven på

  Helt OK borste

  Jag fick köpa tandborsten till ett rabatterat pris (Buzzador) och har testat den under ett par veckor.
  Det är en robust eltandborste och jag uppskattar intervallsignalerna, dessa gör att man enkelt borstar jämt på alla ytor i munnen.
  Jämfört med andra borstar i toppsegmentet, upplever jag att batteritiden är lite dålig. Dessutom är det lite knepigt att stänga av borsten efter borstning, då man måste hålla inne knappen flera sekunder, men det är naturligtvis bara en vanesak. Borsten har en röd varningslampa, som signalerar tydligt, om man trycker för hårt med borsten mot tänderna, det är en utmärkt funktion, som gör att man snabbt lär sig hålla rätt tryck.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-01-15
  Recensionen är skriven på

  Trizone 5000

  Har som Buzzador fått möjlighet att köpa denna till rabatterat pris vilket jag uppskattat då jag varit lite skeptisk till alla lovord över eltandborstar. Tycker att den är riktigt bra, det känns verkligen fräschare i munnen efter användandet. Bra med tidtagare som visar hur länge man hållet på med tandborstningen

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • clca 2015-07-21

  En riktigt bra eltandborste

  En riktigt bra eltandborste, kostar lite mer men det är väl investerade pengar. Rekommenderas varmt, klart värt pengarna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2015-03-23
  Recensionen är skriven på

  Oral-B

  Jag har som en Buzzador fått tillfälle att testa denna produkt under en längre tid. Den elektriska tandborsten ger ett väldigt bra resultat. Både tänder och tandkött får en rejäl genomgång. Den medföljande displayen är ett plus, både för vuxna som för barn. Barnen tycker det är roligt att se hur glad figuren blir när 2 min har gått. Kan verkligen rekommendera denna produkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Halland 2014-12-25

  Ett bra köp

  Ett lyft för mina tänder att byta från den enklare Oral-B till denna proffs tandborste

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Oscillerande rörelser (varv/min) 40000 pulserande och 8800 oscillerande rörelser
2-minuters timer Ja
Borstningslägen 5
Trycksensor Ja
Drifttid Upp till 10 dagar
Laddningstid Information saknas
Laddningsindikator Ja
Batterityp Laddningsbart NiMh-batteri
Medföljande tillbehör Laddningsbart, ergonomiskt handtag, Oral-B TriZone-borsthuvud, Bärbar SmartPlug-laddare, Reseetui för tandborsten, Laddningsenhet med plats för borsthuvud

Produktbeskrivning

Oral-B:s mest tekniskt avancerade eltandborste i serien, TriZone 5000 med trådlös SmartGuide. Den revolutionerande teknologin kombinerar den invända tandborströrelsen från användning av en manuell tandborste med den omfattande effekten av den avancerade Triple Zone-rengöringen.

Med sin multi-dimensionella verkan, ger TriZone 5000 en grundlig och effektiv rengöring av hela munnen.

Funktioner:

 • Överlägsen plackborttagning: Trippelverkande djuprengöringsteknologi avlägsnar upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste, även mellan tänderna.
 • Professionell Triple Zone-rengöringsteknologi: 1) Rörlig power-spets för de bakre tänderna; 2) kortare, stationära borststrån för noggrann rengöring av tandytor; 3) längre, svepande borststrån för att nå in djupt mellan tänder.
 • Multi-dimensionell rengöring: pulserar 40 000 ggr och sveper 8 800 ggr i minuten.
 • Separat, trådlös SmartGuide: SmartGuide hjälper till att maximera borstningsprestandan med feedback i realtid om var du ska borsta, hur länge och som varnar om du borstar med för hårt tryck.
 • 5 anpassade borstningslägen: daglig rengöring, mjuk, polering, massage, djuprengöring.
 • Oral-B-batteriet som räcker allra längst: Vårt bästa batteri som räcker i upp till 10 dagar om du borstar 2 minuter, två gånger om dagen.
 • Professionell timer med kvadrant-signal: en 2 minuters-timer indelad i 30 sekunders-intervall hjälper dig att komma ihåg att borsta alla fyra kvadranterna i munnen och enkelt hålla reda på hur länge du borstat.
 • Visuell trycksensor: stoppar pulseringen och lyser för att visa att du borstar för hårt.
 • Digitalur: trådlös SmartGuide fungerar som klocka när den inte används
 • Användarvänlig intuitiv utformning: överlägset rengöringsresultat med samma borstningsteknik som med din vanliga manuella tandborste. Njut av en omfattande tandrengöring med vida, svepande borststrån som når 43 % mer tandyta än en manuell tandborste och har ett borsthuvud som är 20 % mindre.
 • Premiumladdningsenhet: inkluderar förvaring med skydd för borsthuvud.
 • Laddningsdisplay: så att du ser om batteriet behöver laddas.
 • Indikatorborststrån visar när det är dags att byta borsthuvud.
 • Ergonomiskt vattentätt handtag: det vattentäta handtaget har ett halkfritt grepp för att ge fullständig kontroll.

I paketet medföljer:
1 laddningsbart, ergonomiskt handtag
3 Oral-B TriZone-borsthuvud
1 Power-Tip borsthuvud 1 bärbar SmartPlug-laddare
1 reseetui för tandborsten (Utformad för att skydda din tandborste vart du än åker)
1 laddningsenhet med plats för borsthuvud


Oral-B Oral-B TriZone TZ5000 D34.545.5 057567 Oral-B:s mest tekniskt avancerade eltandborste i serien, TriZone 5000 med trådlös SmartGuide. Den revolutionerande teknologin kombinerar den invända tandborströrelsen från användning av en manuell tandborste med den omfattande effekten av den avancerade Triple Zone-rengöringen.Med sin multi-dimensionella verkan, ger TriZone 5000 en grundlig och effektiv rengöring av hela munnen.Funktioner: Överlägsen plackborttagning: Trippelverkande djuprengöringsteknologi avlägsnar upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste, även mellan tänderna. Professionell Triple Zone-rengöringsteknologi: 1) Rörlig power-spets för de bakre tänderna; 2) kortare, stationära borststrån för noggrann rengöring av tandytor; 3) längre, svepande borststrån för att nå in djupt mellan tänder. Multi-dimensionell rengöring: pulserar 40 000 ggr och sveper 8 800 ggr i minuten. Separat, trådlös SmartGuide: SmartGuide hjälper till att maximera borstningsprestandan med feedback i realtid om var du ska borsta, hur länge och som varnar om du borstar med för hårt tryck. 5 anpassade borstningslägen: daglig rengöring, mjuk, polering, massage, djuprengöring. Oral-B-batteriet som räcker allra längst: Vårt bästa batteri som räcker i upp till 10 dagar om du borstar 2 minuter, två gånger om dagen. Professionell timer med kvadrant-signal: en 2 minuters-timer indelad i 30 sekunders-intervall hjälper dig att komma ihåg att borsta alla fyra kvadranterna i munnen och enkelt hålla reda på hur länge du borstat. Visuell trycksensor: stoppar pulseringen och lyser för att visa att du borstar för hårt. Digitalur: trådlös SmartGuide fungerar som klocka när den inte används Användarvänlig intuitiv utformning: överlägset rengöringsresultat med samma borstningsteknik som med din vanliga manuella tandborste. Njut av en omfattande tandrengöring med vida, svepande borststrån som når 43 % mer tandyta än en manuell tandborste och har ett borsthuvud som är 20 % mindre. Premiumladdningsenhet: inkluderar förvaring med skydd för borsthuvud. Laddningsdisplay: så att du ser om batteriet behöver laddas. Indikatorborststrån visar när det är dags att byta borsthuvud. Ergonomiskt vattentätt handtag: det vattentäta handtaget har ett halkfritt grepp för att ge fullständig kontroll.I paketet medföljer:1 laddningsbart, ergonomiskt handtag3 Oral-B TriZone-borsthuvud1 Power-Tip borsthuvud 1 bärbar SmartPlug-laddare1 reseetui för tandborsten (Utformad för att skydda din tandborste vart du än åker)1 laddningsenhet med plats för borsthuvud Tandborste 4,5 11 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Tandvård
 3. Tandborste