Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionell eltandborste med 5 borstningslägen och SmartGuide

Oral-B TriZone TZ5000 D34.545.5

  Art.nr: 174082
 • 8800 oscillerande rörelser
 • Överlägsen plackborttagning
 • 2-minuters timer
 • 5 borstningslägen
 • Batterinivåindikator

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • clca 2015-07-21

  En riktigt bra eltandborste

  En riktigt bra eltandborste, kostar lite mer men det är väl investerade pengar. Rekommenderas varmt, klart värt pengarna.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Halland 2014-12-25

  Ett bra köp

  Ett lyft för mina tänder att byta från den enklare Oral-B till denna proffs tandborste

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Marjuski 2013-07-13

  Mycket nöjd!

  Var nöjd med min förra oral-B men den var faktiskt bra mycket BÄTTRE!!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kaso 2013-06-25

  Kanon!

  Detta är den andra eltandborsten jag har använt och är efter 3 veckors användande väldigt nöjd!

  Finns flera olika lägen att välja mellan, den säger ifrån om du trycker för hårt, den visar hur länge du ska borsta de olika sektionerna i munnen och batterilampan visar hur mycket batteri du har kvar innan du måste ladda. Den sista är kanon då min förra bara kunde lägga av när det var slut, ingen tid att förbereda! Älskar dessutom att den är utformad med ett "vanligt" tandborsthuvud och inte är rund. kommer mycket bättre åt längre in i munnen!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jaken 2013-06-22

  Bästa borsten hitentills

  Har alltid år haft en vanlig Oral-B borste och har alltid tyckt att den varit det bästa sättet att hålla munnen ren och fri från tandsten.

  Med den nya trizone-borsten rengör man ännu bättre och snabbare än innan eftersom borsten är större och går fram och tillbaka upp och ned rörelse. Mycket bättre än den oscillerande, vanliga, borsten. Samt att dom gamla borstarna fungerar i denna så kan man alltid återvända till dom om man vill punktbehandla vissa områden.

  Fästet är samma så det går att köpa till trizone borsten till din gamla Oral-B men min var gammal motor (handdelen) och behövde bytas och denna har även en kraftigare motor som arbetar snabbare än min gamla borste.

  Sedan behövde jag en klocka i badrummet så den lilla SmartGuiden passar bra hos mig som förövrigt håller koll vilken sida du ska borsta vilket är helt onödigt om man inte lider av akut närminnes-störning. Än kan jag hålla koll på vilken sida jag borstat på men det kanske någon som behöver den funktionen.

  Bra med olika lägen så man kan polera framsidan med speciella pulserande rörelser. Mycket bra om man vill vara extrafin till festen.

  Förövrigt är den snygg och passar bra i mitt skåp vilket alltid är ett plus.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Oscillerande rörelser (varv/min) 40000 pulserande och 8800 oscillerande rörelser
2-minuters timer Ja
Borstningslägen 5
Trycksensor Ja
Drifttid Upp till 10 dagar
Laddningstid Information saknas
Laddningsindikator Ja
Batterityp Laddningsbart NiMh-batteri
Medföljande tillbehör Laddningsbart, ergonomiskt handtag, Oral-B TriZone-borsthuvud, Bärbar SmartPlug-laddare, Reseetui för tandborsten, Laddningsenhet med plats för borsthuvud

Produktbeskrivning

Oral-B:s mest tekniskt avancerade eltandborste i serien, TriZone 5000 med trådlös SmartGuide. Den revolutionerande teknologin kombinerar den invända tandborströrelsen från användning av en manuell tandborste med den omfattande effekten av den avancerade Triple Zone-rengöringen.

Med sin multi-dimensionella verkan, ger TriZone 5000 en grundlig och effektiv rengöring av hela munnen.

Funktioner:

 • Överlägsen plackborttagning: Trippelverkande djuprengöringsteknologi avlägsnar upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste, även mellan tänderna.
 • Professionell Triple Zone-rengöringsteknologi: 1) Rörlig power-spets för de bakre tänderna; 2) kortare, stationära borststrån för noggrann rengöring av tandytor; 3) längre, svepande borststrån för att nå in djupt mellan tänder.
 • Multi-dimensionell rengöring: pulserar 40 000 ggr och sveper 8 800 ggr i minuten.
 • Separat, trådlös SmartGuide: SmartGuide hjälper till att maximera borstningsprestandan med feedback i realtid om var du ska borsta, hur länge och som varnar om du borstar med för hårt tryck.
 • 5 anpassade borstningslägen: daglig rengöring, mjuk, polering, massage, djuprengöring.
 • Oral-B-batteriet som räcker allra längst: Vårt bästa batteri som räcker i upp till 10 dagar om du borstar 2 minuter, två gånger om dagen.
 • Professionell timer med kvadrant-signal: en 2 minuters-timer indelad i 30 sekunders-intervall hjälper dig att komma ihåg att borsta alla fyra kvadranterna i munnen och enkelt hålla reda på hur länge du borstat.
 • Visuell trycksensor: stoppar pulseringen och lyser för att visa att du borstar för hårt.
 • Digitalur: trådlös SmartGuide fungerar som klocka när den inte används
 • Användarvänlig intuitiv utformning: överlägset rengöringsresultat med samma borstningsteknik som med din vanliga manuella tandborste. Njut av en omfattande tandrengöring med vida, svepande borststrån som når 43 % mer tandyta än en manuell tandborste och har ett borsthuvud som är 20 % mindre.
 • Premiumladdningsenhet: inkluderar förvaring med skydd för borsthuvud.
 • Laddningsdisplay: så att du ser om batteriet behöver laddas.
 • Indikatorborststrån visar när det är dags att byta borsthuvud.
 • Ergonomiskt vattentätt handtag: det vattentäta handtaget har ett halkfritt grepp för att ge fullständig kontroll.

I paketet medföljer:
1 laddningsbart, ergonomiskt handtag
3 Oral-B TriZone-borsthuvud
1 Power-Tip borsthuvud 1 bärbar SmartPlug-laddare
1 reseetui för tandborsten (Utformad för att skydda din tandborste vart du än åker)
1 laddningsenhet med plats för borsthuvud


Oral-B Oral-B TriZone TZ5000 D34.545.5 057567 Oral-B:s mest tekniskt avancerade eltandborste i serien, TriZone 5000 med trådlös SmartGuide. Den revolutionerande teknologin kombinerar den invända tandborströrelsen från användning av en manuell tandborste med den omfattande effekten av den avancerade Triple Zone-rengöringen.Med sin multi-dimensionella verkan, ger TriZone 5000 en grundlig och effektiv rengöring av hela munnen.Funktioner: Överlägsen plackborttagning: Trippelverkande djuprengöringsteknologi avlägsnar upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste, även mellan tänderna. Professionell Triple Zone-rengöringsteknologi: 1) Rörlig power-spets för de bakre tänderna; 2) kortare, stationära borststrån för noggrann rengöring av tandytor; 3) längre, svepande borststrån för att nå in djupt mellan tänder. Multi-dimensionell rengöring: pulserar 40 000 ggr och sveper 8 800 ggr i minuten. Separat, trådlös SmartGuide: SmartGuide hjälper till att maximera borstningsprestandan med feedback i realtid om var du ska borsta, hur länge och som varnar om du borstar med för hårt tryck. 5 anpassade borstningslägen: daglig rengöring, mjuk, polering, massage, djuprengöring. Oral-B-batteriet som räcker allra längst: Vårt bästa batteri som räcker i upp till 10 dagar om du borstar 2 minuter, två gånger om dagen. Professionell timer med kvadrant-signal: en 2 minuters-timer indelad i 30 sekunders-intervall hjälper dig att komma ihåg att borsta alla fyra kvadranterna i munnen och enkelt hålla reda på hur länge du borstat. Visuell trycksensor: stoppar pulseringen och lyser för att visa att du borstar för hårt. Digitalur: trådlös SmartGuide fungerar som klocka när den inte används Användarvänlig intuitiv utformning: överlägset rengöringsresultat med samma borstningsteknik som med din vanliga manuella tandborste. Njut av en omfattande tandrengöring med vida, svepande borststrån som når 43 % mer tandyta än en manuell tandborste och har ett borsthuvud som är 20 % mindre. Premiumladdningsenhet: inkluderar förvaring med skydd för borsthuvud. Laddningsdisplay: så att du ser om batteriet behöver laddas. Indikatorborststrån visar när det är dags att byta borsthuvud. Ergonomiskt vattentätt handtag: det vattentäta handtaget har ett halkfritt grepp för att ge fullständig kontroll.I paketet medföljer:1 laddningsbart, ergonomiskt handtag3 Oral-B TriZone-borsthuvud1 Power-Tip borsthuvud 1 bärbar SmartPlug-laddare1 reseetui för tandborsten (Utformad för att skydda din tandborste vart du än åker)1 laddningsenhet med plats för borsthuvud Tandborste 4,8 6 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Tandvård
 3. Tandborste