Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Eltandborste med djuprengörande funktion

Oral-B Tz700

  Art.nr: 195708
 • 8800 oscillerande rörelser
 • Överlägsen plackborttagning
 • 2-minuterstimer
 • Djuprengörande funktion
 • Batterinivåindikator

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  Oral B Trizone 4000

  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat är ...

  att detta är en mycket bra produkt."Skadar" inte tandköttet. Munnen känns fråsch.

  Min motprestation gentemot Buzzador är att skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Reviews by Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review.pdf

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  kropp & kost

  Jag har provat Oral-B Trizon 700 som Buzzador
  Tänderna känns rena och det känns som man kommer åt överallt det som är lite minus är att borsten känns lite stor

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-24
  Recensionen är skriven på

  Grym tandborste

  Jag är Buzzador och fick köpa Oral-B TriZone 6000 med 3D-rengöring till reducerat pris. Efter flera månaders användning kan jag bara säga att jag är oerhört nöjd. Att använda den känns bättre och bättre. Behaglig att hålla i, laddning håller länge, att kunna använda olika borsthuvuden, runt och vanligt är riktigt bra! Ger en fantastisk renhetskänsla i munnen, nästan som efter tandhygienist. Rekommenderas starkt till dig som tar tandhygien på allvar!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-01-13
  Recensionen är skriven på

  Buzzador

  Jag är en buzzador och fick möjlighet att pröva Oral-B TriZone 6000 med 3D-rengöring till ett reducerat pris. Jag har nu testat den i några veckor och tycker mycket bra om den och framförallt att den lyser rött om jag trycker för hårt. Det är bra att tandbortstiden är uppdelat på 4 zoner á 30x4. Blev lite besviken att dem skickade bara med 2 olika borsthuvuden så man inte kunde testa hela funktionen...det finns 7 olika borsthuvuden.
  Annars är jag helt klart nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2015-04-05
  Recensionen är skriven på

  Superbra!

  Jag fick testa denna genom Buzzador och jag är jätte nöjd!
  De minus som finns är att den är lite högljudd samt att den inte har någon tryckvarnare (detta då den har en extremt kraftig motor)
  rekommenderas skarpt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Oral-B TZ700 Black Edition

Professionell eltandborste med multi-dimensionell, trippelverkande djuprengöringsteknologi och 2-minuterstimer. Tillverkad av Oral-B, det tandborstmärke som flest tandläkare i hela världen rekommenderar.

Funktioner:

 • Överlägsen plackborttagning: Trippelverkande djuprengöringsteknologi avlägsnar upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste, även mellan tänderna.
 • Multi-dimensionell rengöring: 20 000 pulseringar och 8800 oscillerande rörelser i minuten.
 • Indikatorborststrån som visar när det är dags att byta borsthuvud.
 • Ergonomiskt vattentätt handtag: det vattentäta handtaget har ett halkfritt grepp för att ge fullständig kontroll.
 • Professionell timer med kvadrant-signal: en 2 minuters-timer indelad i 30 sekunders-intervall hjälper dig att komma ihåg att borsta alla fyra kvadranterna i munnen.
 • Användarvänlig, intuitiv utformning: överlägset rengöringsresultat med samma borstningsteknik som med din vanliga manuella tandborste. Njut av en omfattande tandrengöring med vida, svepande borststrån som når signifikant mer tandyta än en vanlig manuell tandborste.
 • Laddningsenhet: som även är en tandborsthållare.
 • Laddningsdisplay: så att du ser om batteriet behöver laddas.
 • Batteri som räcker länge: batteriet räcker i upp till 7 dagar om du borstar 2 minuter, två gånger om dagen.

I paketet medföljer:
En Oral-B TriZone 700 eltandborste.
Ett resefodral.
En laddare.
Ett borsthuvud (Precision Clean).

Oral-B Oral-B Tz700 78678 Oral-B TZ700 Black Edition Professionell eltandborste med multi-dimensionell, trippelverkande djuprengöringsteknologi och 2-minuterstimer. Tillverkad av Oral-B, det tandborstmärke som flest tandläkare i hela världen rekommenderar. Funktioner: Överlägsen plackborttagning: Trippelverkande djuprengöringsteknologi avlägsnar upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste, även mellan tänderna. Multi-dimensionell rengöring: 20 000 pulseringar och 8800 oscillerande rörelser i minuten. Indikatorborststrån som visar när det är dags att byta borsthuvud. Ergonomiskt vattentätt handtag: det vattentäta handtaget har ett halkfritt grepp för att ge fullständig kontroll. Professionell timer med kvadrant-signal: en 2 minuters-timer indelad i 30 sekunders-intervall hjälper dig att komma ihåg att borsta alla fyra kvadranterna i munnen. Användarvänlig, intuitiv utformning: överlägset rengöringsresultat med samma borstningsteknik som med din vanliga manuella tandborste. Njut av en omfattande tandrengöring med vida, svepande borststrån som når signifikant mer tandyta än en vanlig manuell tandborste. Laddningsenhet: som även är en tandborsthållare. Laddningsdisplay: så att du ser om batteriet behöver laddas. Batteri som räcker länge: batteriet räcker i upp till 7 dagar om du borstar 2 minuter, två gånger om dagen. I paketet medföljer: En Oral-B TriZone 700 eltandborste. Ett resefodral. En laddare. Ett borsthuvud (Precision Clean). Tandborste 4,1 9 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Tandvård
 3. Tandborste