Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sonisk eltandborste med induktionsladdning

Philips Sonicare Diamond Clean HX9352/04

  Art.nr: 195106
 • Upp till 31 000 borsttag/min
 • Tar bort upp till 7x mer plack
 • Friskare tandkött på bara en vecka
 • 5 borstlägen
 • Laddningsglas och USB-laddare

Recensioner

Snittbetyg
(7 st)

 • CV007 2016-02-27

  Riktigt bra

  Mycket bra tandborste, och betydligt tystare än alla andra jag testat. Något dålig batteritid, men det skiljer nog inte från andra tandborstar.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • MaccanSth 2016-02-20

  Riktigt bra eltandborste

  Har haft Philips diamond clean i över ett år och är riktigt nöjd. Den håller vad den lovar, praktiskt att ladda är rätt snygg i sitt glas i badrummet - den känns stilren och mycket mindre plastig än andra eltandborstar. En praktisk detalj är att man kan ladda den även via resefodralet, på minuskontot har de inte använt en standard USB-kontakt, vilket hade gjort det hela ännu mer praktiskt.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Repsej 2016-02-19

  Bästa eltandborsten

  Första gången jag använde den blev jag lite överraskad över hur kraftfull den var jämfört med andra eltandborstar jag provat tidigare. Det här är verkligen ett snäpp bättre som verkligen känns efter varje borstning. Jag upplever inga problem med batteritiden även efter snart två års användning. Det jag har att anmärka på är att borshuvudena påstås hålla i tre månader innan de bör bytas, men de blir påtagligt slitna efter knappt två månader.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Magnus08 2016-02-19

  En riktigt bra el-tandborste!

  Jag har använt Brauns elektriska tandborstar innan, men jag upplever att tänderna blir mycket renare med Philips Sonicare. Dessutom är den väldigt tyst, vilket uppskattas mycket. Rekommenderas varmt!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Stellalily 2016-02-17

  Mkt bra

  Riktigt bra och ordentligt rent. Enda minus är batteri kapaciteten efter 1år. Men snygg praktisk och bättre än OralB!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Oscillerande -
Borsttag 31000borsttag/min
Rengöringsteknik Sonisk
2-minuters timer Ja
Trycksensor Nej
Borstningslägen 5st
Laddstation Ja
Laddningstid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Drifttid 84minuter
Batterityp Litiumjon
Övriga funktioner 5 lägen: Rengöra, Tandköttsvård, Polish, Sensitive och Vit.
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör 2 borsthuvuden (1 DiamonClean standard, 1 DiamondClean kompakt), 1 glasladdare, 1 resefodral/USB-laddare

Produktbeskrivning

Är du en av dem som tänker att elektriska tandborstar är onödiga och att din vanliga manuella tandborste duger så är det dags att tänka om. Philips Sonicares Diamond Clean eltandborste ger dig fler borströrelser per minut och tar bort upp till sju gånger mer plack än manuella tandborstar. Om inte det räcker för att övertyga dig så har denna läckert svarta eltandborste en prova-på-garanti som låter dig testa produkten i 60 dagar och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Prisbelönt tandborste med Sonicares-teknologi

Philips Diamond Clean HX9352/04 är en elektrisk tandborste som prisbelönats av tidningen Café, Men's Health, iF Design Award och Reddot Design Award. Eltandborsten skapar med sina 31 000 borströrelser per minut ett unikt vätskeflöde som skonsamt men effektivt gör rent mellan tänderna och längs med tandköttet. Diamond Clean tar bort upp till 7 gånger mer plack än en manuell tandborste och hjälper dig att få vitare tänder på bara en vecka! 

Bäst i Test

Philips Diamond Clean fick bäst i test när Wise Guide testade 8 olika eltandborstar.

Omdöme:
En mycket stilig tandborste med design utöver det vanliga. Ett smalt sobert handtag,
kromdetaljer och upplyst information om borstläge. Smal i botten men står ändå bra. Ett mycket snyggt laddningsglas medföljer, men det finns ingen förvaring till flera borsthuvuden. Mycket stiligt reseetui. Många olika borstlägen som möjliggör olika typer av borstning.

Tar bort 7x mer plack

Tar bort upp till 7x mer plack

Tar bort upp till 5 gånger mer plack från svåråtkomliga ställen än en manuell tandborste.

Förbättrar munhälsan

Optimal rengöring förbättrar munhälsan på bara två veckor.

Kliniskt bevisat vitare tänder

Med Sonicare DiamondClean får du kliniskt bevisat vitare tänder efter bara en veckas användning jämfört med en manuell tandborste.

DiamondClean borsthuvud

Sonicares bästa borsthuvuden DiamondClean har diamantformade, medelhårda borststrån som effektivt men skonsamt skrapar bort plack. De ger en utomordentlig rengöring och vitare tänder jämfört med en manuell tandborste

Patenterad sonisk teknologi

Den unika teknologin i Sonicare pressar in vatten och tandkräm mellan tänderna och längst tandköttranden för effektiv och djupgående rengöring.

Borstning anpassad till dina behov

Välj mellan fem rengöringsprogram för just dina behov och önskemål. En upplyst display indikerar det valda programmet och släcks sedan eltandborsten stängts av. De fem lägena är: Rengöra, Tandköttsvård, Polish, Sensitive och Vit. 

 • Rengöra - för överlägsen daglig rengöring
 • Tandköttsvård - masserar varsamt tandköttet 
 • Polish - gör tänderna vita och rena
 • Sensitive - skonsam rengöring av tänder och tandkött 
 • Vit - tar bort missfärgningar

Unikt laddsystem i glas

Det finns två sätt att ladda din Philips Sonicare-tandborste; antingen via laddningsglaset eller med laddningsfodralet. Philips har tagit fram ett unikt induktionsglas som du placerar din tandborste i. Glaset kan även användas som vanligt dricks- eller sköljglas. Det andra sättet att ladda tandborsten är med laddningsfodralet som ansluts till datorn via USB eller till ett vägguttag. 

Laddningsfodralet är perfekt som resefodral när du ska ut på resande fot. Fulladdad ger Philips DiamondCare upp tills tre veckors drifttid (baserat på tvåminuters-borstningar två gånger om dagen).

Tvåminuterstimer med 30-sekundersintervaller

Den rekommenderade tiden för tandborstning är minst två minuter och Philips Sonicare DiamondClean hjälper dig hålla tiden. En timer med 30-sekundersintervaller anger när du är klar med varje fjärdedel av munnen och indikerar slutligen efter två minuter. Allt för en konsekvent och noggrann rengöring av alla tänder.

Prova hemma i 60 dagar

Om du köpt en produkt som omfattas av Philips Nöjdhetsgaranti får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till Philips och de betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.
Ladda ned PDF här.

Prova i 60 dagar

Titta även på

Oral-B Pro 7000
(3 st)
 • Bluetooth 4.0
 • 3D-rengöring
 • Trådlös Smartguide

1 590:-

Köp en Sonicare DiamondClean i valfri färg - få en snygg vatten­flaska på köpet!

Registrera samt bifoga ett kvitto på din Philips Sonicare DiamondClean på philips.se/myphilips, så skickar Philips dig vattenflaskan inom 2-4 veckor. Värde 149:- 

Gäller Philips Sonicare DiamondClean i valfri färg och så länge lagret räcker. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2016

Köp en Sonicare DiamondClean i valfri färg - få en snygg vatten­flaska på köpet!

Registrera samt bifoga ett kvitto på din Philips Sonicare DiamondClean på philips.se/myphilips, så skickar Philips­ dig vattenflaskan inom 2-4 veckor. Värde 149:- 

Gäller Philips Sonicare DiamondClean i valfri färg och så länge lagret räcker. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2016

Philips Philips Sonicare Diamond Clean HX9352/04 Är du en av dem som tänker att elektriska tandborstar är onödiga och att din vanliga manuella tandborste duger så är det dags att tänka om. Philips Sonicares Diamond Clean eltandborste ger dig fler borströrelser per minut och tar bort upp till sju gånger mer plack än manuella tandborstar. Om inte det räcker för att övertyga dig så har denna läckert svarta eltandborste en prova-på-garanti som låter dig testa produkten i 60 dagar och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Prisbelönt tandborste med Sonicares-teknologiPhilips Diamond Clean HX9352/04 är en elektrisk tandborste som prisbelönats av tidningen Café, Men's Health, iF Design Award och Reddot Design Award. Eltandborsten skapar med sina 31 000 borströrelser per minut ett unikt vätskeflöde som skonsamt men effektivt gör rent mellan tänderna och längs med tandköttet. Diamond Clean tar bort upp till 7 gånger mer plack än en manuell tandborste och hjälper dig att få vitare tänder på bara en vecka!  Bäst i TestPhilips Diamond Clean fick bäst i test när Wise Guide testade 8 olika eltandborstar.Omdöme:En mycket stilig tandborste med design utöver det vanliga. Ett smalt sobert handtag,kromdetaljer och upplyst information om borstläge. Smal i botten men står ändå bra. Ett mycket snyggt laddningsglas medföljer, men det finns ingen förvaring till flera borsthuvuden. Mycket stiligt reseetui. Många olika borstlägen som möjliggör olika typer av borstning. Tar bort upp till 7x mer plack Tar bort upp till 5 gånger mer plack från svåråtkomliga ställen än en manuell tandborste. Förbättrar munhälsan Optimal rengöring förbättrar munhälsan på bara två veckor. Kliniskt bevisat vitare tänder Med Sonicare DiamondClean får du kliniskt bevisat vitare tänder efter bara en veckas användning jämfört med en manuell tandborste. DiamondClean borsthuvud Sonicares bästa borsthuvuden DiamondClean har diamantformade, medelhårda borststrån som effektivt men skonsamt skrapar bort plack. De ger en utomordentlig rengöring och vitare tänder jämfört med en manuell tandborste Patenterad sonisk teknologi Den unika teknologin i Sonicare pressar in vatten och tandkräm mellan tänderna och längst tandköttranden för effektiv och djupgående rengöring. Borstning anpassad till dina behov Välj mellan fem rengöringsprogram för just dina behov och önskemål. En upplyst display indikerar det valda programmet och släcks sedan eltandborsten stängts av. De fem lägena är: Rengöra, Tandköttsvård, Polish, Sensitive och Vit.  Rengöra - för överlägsen daglig rengöringTandköttsvård - masserar varsamt tandköttet Polish - gör tänderna vita och renaSensitive - skonsam rengöring av tänder och tandkött Vit - tar bort missfärgningar Unikt laddsystem i glas Det finns två sätt att ladda din Philips Sonicare-tandborste; antingen via laddningsglaset eller med laddningsfodralet. Philips har tagit fram ett unikt induktionsglas som du placerar din tandborste i. Glaset kan även användas som vanligt dricks- eller sköljglas. Det andra sättet att ladda tandborsten är med laddningsfodralet som ansluts till datorn via USB eller till ett vägguttag.  Laddningsfodralet är perfekt som resefodral när du ska ut på resande fot. Fulladdad ger Philips DiamondCare upp tills tre veckors drifttid (baserat på tvåminuters-borstningar två gånger om dagen). Tvåminuterstimer med 30-sekundersintervaller Den rekommenderade tiden för tandborstning är minst två minuter och Philips Sonicare DiamondClean hjälper dig hålla tiden. En timer med 30-sekundersintervaller anger när du är klar med varje fjärdedel av munnen och indikerar slutligen efter två minuter. Allt för en konsekvent och noggrann rengöring av alla tänder. Prova hemma i 60 dagar Om du köpt en produkt som omfattas av Philips Nöjdhetsgaranti får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till Philips och de betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.Ladda ned PDF här. Tandborste 4,7 7 1490,0000 new InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Tandvård
 3. Tandborste