Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fotbad med vibrationsmassage och ställbar temperatur

Andersson FTB 2.0

  Art.nr: 167022
 • Utbytbara massagerullar
 • Ställbar vattentemperatur
 • Bubbeleffekt
 • Vibrationsmassage
 • 3 olika inställningar
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(23 st)

 • iseedee 2016-06-14

  Den bästa som jag har kunnat hitta online i samma prisklass.

  Efter att jag nu har använt den nästan varje kväll sen jag köpte den, måste jag säga att den är väldigt prisvärd. Den håller värmen jätte bra (man kan själv styra hur varmt man vill ha det), det finns flera alternativ mellan bubbel, massage och värme/intevärme vilket gör den ganska mångsidig.

  Tillbehören är inte lätta att använda i samband med själva fotbadet men går bra att använda vid sidan om, och massage kulorna som kommer med är rätt smärtsamma så de har jag tagit ut.

  Negativt: Man får inte använda oljor eller badsalter med denna, vilket är tråkigt tycker jag. Det finns också tidsanvisning i bruksanvisningen som säger att man får inte bubbla mer än 30 min åt gången, också väldigt tråkigt när man verkligen vill ha en lång spakväll.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Annamys 2016-02-25

  Håller värmen!

  Jag önskade mest en som hålle värmen o det gör den. prisvärd. Massagen är bra med. Verktygen till har jag lite svårt att se hur man lätt ska använda- lite onödigt. Infragrejen vet jag inte heller vad man ska ha den till men har inte heller läst på.
  Kvaliten vet jag ju inte förrän jag använt den massor så återstår att se...men de va den med bäst rekommendationer när jag letade efter en.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Alecks 2016-01-12

  Utmärkt fotspa

  Fotspa som värmer och håller värmen bra. Enkel att vända och rengöra. Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Knugenfalk 2015-05-26

  Ej för stora fötter

  Har storlek 45 och då kan jag röra fötterna ca 1cm fram, så den där massage kulan gör inget speciellt förutom att det inte är skönt. Inget ovanligt för oss med stora fötter. Termostaten funkar bra för varmt blir det och lite därtill när man vrider på max. vibrerar ganska högt men grannarna där nere har inte klagat än iallafall. Men helt klart prisvärd! 7/10

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Radera 2015-05-13

  Helt okej.

  Rätt snygg och lagom mjuka massagepiggar. Det finns vassa detaljer i baljan som jag inte uppskattar och borsten har låg kvalitet.

  I övrigt är den helt okej och ger mjuk massage och värmeinställningen är utmärkt. Hade önskat att det gick att ställa in kraftigare massage.

  Tillbehören tillför inte särskilt mycket.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hur använder jag pimpstenen och den lilla borsten? Där de är fästa på bruksanvisningen får de inga vibrationer alls och därför kan ju inte fotfilen/pimpstenen fungera särskilt effektivt(?) Är det tänkt att man ska plocka ur dem och scrubba fötterna för hand? Tacksam för svar!

  LillaCillaa 2014-01-04
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, du får skrapa för hand (eller fot rättare sagt...). Väldigt opraktiska och svåranvända redskap. Jag använder naglarna efter 40 minuters blötläggning. I värsta fall kan en potatisskalare ta det värsta... ;-)

   Waxinator 2014-02-07
  • jag har satt filen där den ska sitta (upptill, mitt på fotbadet) sen drar jag foten över där. men jag vet inte heller om det är rätt. det känns fel, men så gör jag iaf...

   edesire 2014-06-11

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 420,0 Watt
Antal hastigheter 3st
Bubbeleffekt Ja
Vibrationsmassage Ja
Stänkskydd Ja
Infraröd Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 380,0 mm
Höjd 200,0 mm
Djup 440,0 mm
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör Pimpsten och borste, 6 massagebollar
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Unna dig ett skönt och avslappnande fotbad efter en hård arbetsdag eller en tuff helg. Andersson FTB 2.0 har en värmeinställning som du kan ställa mellan 35ºC och 48ºC och tillsammans med massagerullarna i fotbadet stimuleras blodcirkulationen.

Infraröd

Det infraröda ljuset stimulerar blodcirkulationen och är perfekt om du har kalla fötter eller sämre cirkulation.

Funktionsreglage

Du kan välja mellan följande funktioner: Massage/Infraröd, Bubbelbad/Värme, Massage/Värme/Bubbelbad/Infraröd

Värmereglage

Andersson FTB 2.0 är utrustad med ställbar vattentemperatur på mellan 35ºC och 48ºC. Du kan fylla fotbadet med varmt eller kallt vatten om du önskar.

Tillbehör

 • 6 massagebollar: Masserar fotsulorna och sätter fart på blodcirkulationen
 • Pimpsten för att ta bort död hud och förhårdnader
 • Borste för att borsta fötterna rena och friska

Andersson Andersson FTB 2.0 FB 1.3 Unna dig ett skönt och avslappnande fotbad efter en hård arbetsdag eller en tuff helg. Andersson FTB 2.0 har en värmeinställning som du kan ställa mellan 35ºC och 48ºC och tillsammans med massagerullarna i fotbadet stimuleras blodcirkulationen. Infraröd Det infraröda ljuset stimulerar blodcirkulationen och är perfekt om du har kalla fötter eller sämre cirkulation. Funktionsreglage Du kan välja mellan följande funktioner: Massage/Infraröd, Bubbelbad/Värme, Massage/Värme/Bubbelbad/Infraröd Värmereglage Andersson FTB 2.0 är utrustad med ställbar vattentemperatur på mellan 35ºC och 48ºC. Du kan fylla fotbadet med varmt eller kallt vatten om du önskar. Tillbehör 6 massagebollar: Masserar fotsulorna och sätter fart på blodcirkulationenPimpsten för att ta bort död hud och förhårdnaderBorste för att borsta fötterna rena och friska Fotbad 4 23 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Träning & Hälsa
 3. Fotbad