Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Shiatsumassage med lufttrycksmassage!

OBH Nordica Shiatsu Deluxe Air Inflat

  Art.nr: 195478
 • Värmefunktion
 • Avslappnande lufttrycks massage
 • Autoprogram
 • Kontrollpanel
 • Lindrar muskelvärk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • psp65 2016-01-19

  Inget att ha!

  Den här massagesaken kommer överhuvudtaget inte åt att massera någonstans och det var bortkastade pengar att köpa den. Det finns ingen stol eller fåtölj ha den i som gör att den kommer till sin rätt, så tyvärr, köp inte denna, den är inte prisvärd.

  Eller
  Avbryt
 • Zukanovic 2014-02-22

  Totalt meningslöst!

  Köpte denna massagedyna för ca 2 timmar sen, då både jag och min sambo har jobb som kräver mycket av ryggen tänkte vi att detta kunde vara en bra investering. Stod länge och valde mellan denna "Deluxe-modell" och den billigare. Varför snåla? Klart vi tar den dyrare, den är ju säkert bättre. Eller?

  Har nu testat att ha den i soffan, i fåtöljen och på en köksstol. Hur man än sitter så kommer den inte åt. Glappet mellan ryggmassage och nackmassagen är enormt, ska det inte masseras där? Varken på mig (185 cm) och min sambo (160 cm) gjorde den något vidare bra jobb. Låter och gör mest ont när den väl kommer åt.

  Och där båda har ont i ryggen kom den inte åt.

  Denna åker tillbaka SÅ FORT som netonnet öppnar i morgon!

  Eller
  Avbryt
  • Tyrus 2014-05-31

   Skräp!

   Kan inte annat än hålla med Zukanovic. Hade tidigare en liten massagkudde som köptes för typ 300 kr och var 20x30 cm stor... ville uppgradera mig och fastnade för denna "Deluxe" pryl med "air inflation" det ända som händer är att du får upp en hård kloss som beroende på hur du sitter träffar mitt i daimkrysset, bollarna eller ingemanslandet däremellan. Inte särskilt bekvämt. Som tidigare skribent säger så träffar den inte alls nära partiet mellan skulderblad och nacke. På flickvännen (156 cm lång) nudder den nedersta delen av skulderbladen när inställningen "upper back" är aktiverad. På mig kommer den knappt över svanken. Nej den får inte många poäng från min sida. Vågar påstå att OBH Nordica gjort bort sig å det grövsta!

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Shiatsu Deluxe Air Inflate

Unna dig en stunds välbefinnande med OBH Nordica Shiatsu Massage 6095 kroppsmassage. Idealiskt för att få en stressad kropp att slappna av. Ger behaglig och avslappnande massage där du får rygg och nackmassage. Dynan har även exklusiv lufttrycksmassage för svank, midja och lår. Med medföljande fjärrkontroll kan du enkelt välja att fokusera massagen på extra ömma punkter.

Värmefunktion

Mjukgörande värmefunktion som ger extra avkoppling för ryggen. Kontrollampan tänds och massagehuvudena lyser röda.

Vid användning i hem eller på kontor

OBH Nordica Shiatsu Massage 6095 har ett praktiskt remsystem vilket gör att du kan fästa massagedynan på nästan vilken stol som helst. Spänn remmarna runt stolsryggen och fäst med kardborrbanden. Naturligtvis kan du även bara sätta massagedynan i stolen, fåtöljen eller soffan om du föredrar det.

Egenskaper

Ger behaglig avslappnande massage för ömma spända muskler i nacke, svank, rygg och lår.
Autofunktion för maximal lufttrycksmassage
Värmefunktion för extra avkoppling.
Massagehuvudena lyser röda då värmen är aktiverad.
Spännsystem gör att massagedynan passar de flesta stolar.
Fjärrkontroll
Vikt: 10 kg

OBH Nordica OBH Nordica Shiatsu Deluxe Air Inflat 6095 Shiatsu Deluxe Air Inflate Unna dig en stunds välbefinnande med OBH Nordica Shiatsu Massage 6095 kroppsmassage. Idealiskt för att få en stressad kropp att slappna av. Ger behaglig och avslappnande massage där du får rygg och nackmassage. Dynan har även exklusiv lufttrycksmassage för svank, midja och lår. Med medföljande fjärrkontroll kan du enkelt välja att fokusera massagen på extra ömma punkter. Värmefunktion Mjukgörande värmefunktion som ger extra avkoppling för ryggen. Kontrollampan tänds och massagehuvudena lyser röda. Vid användning i hem eller på kontor OBH Nordica Shiatsu Massage 6095 har ett praktiskt remsystem vilket gör att du kan fästa massagedynan på nästan vilken stol som helst. Spänn remmarna runt stolsryggen och fäst med kardborrbanden. Naturligtvis kan du även bara sätta massagedynan i stolen, fåtöljen eller soffan om du föredrar det. Egenskaper Ger behaglig avslappnande massage för ömma spända muskler i nacke, svank, rygg och lår. Autofunktion för maximal lufttrycksmassage Värmefunktion för extra avkoppling. Massagehuvudena lyser röda då värmen är aktiverad. Spännsystem gör att massagedynan passar de flesta stolar. Fjärrkontroll Vikt: 10 kg Massage 1 2 2390 SEK 2390 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Träning & Hälsa
 3. Massage