Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Våg som håller koll på din kropp, genom Bluetooth och app

Andersson Transhealth BYS 3.0

  Art.nr: 191080
 • Bluetooth 4.0
 • Transhealth App
 • Användarprofiler
 • Mäter i kg, lb och st
 • Precision: på 100 gram

Recensioner

Snittbetyg
(21 st)

 • rskolden 2016-01-06

  Bra våg men...

  Anderssons egna app fungerar ju inte över huvud taget, men ett råd är att tanka "NER health" till iPhone och "Lifesense International" till Android-enheter.

  Med dessa appar har jag lyckats registrera en användarprofil, lägga till vågen och få korrekta avläsningar.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • CC72 2016-01-05

  Nöjd!

  Laddade ner appen Lifesense international isf den rekommenderade så nu fungerar den som förväntat och visar vikt, bmi och fettprocent.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Dannemannennr1 2015-12-30

  Bra

  Tycker denna är bra och appen funkar bra. Kan lägga till några extra gånger som jag inte har använt. Men annars klagar jag inte.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Naffats123 2015-12-20

  Appen aldrig fungerat

  Haft vågen i över ett år och appen har aldrig fungerat

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Bonjon 2015-11-23

  Kanon bra våg men appen funkar inte alls

  sedan jag uppgraderade till IOS 9 vilket är jättetråkigt :( till en annars bra produkt

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Jag har fått vissa indikationer att den skall kunna visa mer än bara vikt och BMI (t.ex. fettprocent bl.a.), men jag kan inte se något på specifikationen om det, eller i appen. Någon som vet vad exakt för data man kan få ut av den?

  tjohopp 2015-03-16
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessvärre går det inte att få ut information om kroppsfett från denna våg, och tillhörande app. Datan du kan få ut är vikt och BMI. Kombinerad med våra andra Andersson livsstilsprodukter, kan man få en komplett bild över sin kropp. Exempelvis med våra blodtrycksmätare, sportarmband, och denna våg - och en överblick i en och samma app.

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
 • Fick hem vågen igår, problemet är att den enbart visar vikt - kan inte få den att visa fettprocent t.ex. Då displayen med de stora siffrorna rimligen inte kan visa alla värden på en gång antar jag att man på något sätt ska kunna växla mellan att visa antingen vikt/fett/etc? hursomhaver finns enbart en knapp på vågen, och det enda den verkar göra är att växla mellan enheterna för vikt (kg, lb, st). Är vågen defekt, eller är det jag som är det?

  1989 2014-12-18
  Avbryt

  Svar

  • Hej, för att ta del av extrafunktionerna krävs att man ansluter denna våg till mobilapplikationen. Där kan man ändra lägen och begära mer information.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11
  • Du måste lägga till en användarprofil för att få upp resterande siffror, detta gör du via app i mobilen (iphone krävs, android fungerar kass).

   phromo 2015-01-18
 • Kommer det komma någon app till Android eller det finns inga sådana planer för det?

  Lauderfeldt 2014-03-24
  Avbryt

  Svar

  • Nej, dessvärre kan jag inte se att det är planerat för tillfället. /Samuel

   Samuelh 2014-04-02
  • Lyckades koppla ihop vågen med Appen Lifesense till Android

   Svenskboskap 2015-04-09
  • Finns app i Google play - Lifesense.

   humbleman 2015-05-18
 • app för android-telefoner?

  poemp 2014-01-23
  Avbryt

  Svar

  • Japp, Lifesense heter äpplen.

   humbleman 2015-05-18

Teknisk specifikation

Allmänt
Display Ja
Löstagbar display Nej
Min vikt 5kg
Max vikt 180kg
Mätintervall 100gram
Autoavstängning Ja
Indikator överbelastning Ja
Batteri AAA-batterier
BMI uträkning Ja
Antal profiler -
Övriga funktioner Kompabilitet: iPhone 4S, iPad 3, iPad mini och nyare
Dimensioner
Bredd 320,0 mm
Höjd 27,0 mm
Djup 330,0 mm
Vikt 1,7 kg
Övrigt
Färg Blå/Svart
Medföljande tillbehör Batterier, Manual

Produktbeskrivning

Personvåg med "Transhealth" applikation som gratis hämtas ned från App Store och Google Play. Vågen har bluetooth 4.0 vilket gör att du parar ihop vågen med din telefon eller surfplatta för att i den läsa av dina resultat och följa kurvor och diagram för alla dina värden. 

Transhealth App

Denna appen använder du för att hålla koll på din vikt, bmi, aktivitet och blodtryck. Sätt dina egna mål för viktminskning och för dagbok om dina framsteg. Restultat och framsteg får du i detaljerade vyer med omfattande grafer. Du kan även dela med dig av dina resultat till sociala nätverk så som Twitter och Facebook. Finns på både App Store och Google play.

Transhealth ersätter den tidigare appen som hette Andersson Lifesense.

Användarprofiler

Med Andersson BYS 3.0 kan hela familjen använda vågen. Den känner automatiskt av vem som står på den och du kan skapa obegränsat med användare i appen du laddat ner från App Store.

Tydlig display och precision

På vågen som har fyra stycken sensorplattor sitter en tydlig display som gör att du kan läsa av dina värden dirkekt när du står på vågen och måste inte använda applikationen i din telefon. Med en precision på 100 gram får du ett säkert och exakt resultat. 

Sense-ON

Personvågen använder sig av Sense-ON-teknologi. Du behöver inte starta eller stänga av den utan behöver bara ställa dig barfota på den för att starta den och väga dig. Dessutom känner vågen av via din profil att det är du som står på den.

Kompabilitet: iPhone 4S, iPad 3, iPad mini och nyare, Android-enheter

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson Lifesense POM 1.0
(1 st)
 • Lång batteritid
 • Steg- & kaloriräknare
 • 3D-sensor

149:-

Andersson Andersson Transhealth BYS 3.0 Personvåg med "Transhealth" applikation som gratis hämtas ned från App Store och Google Play. Vågen har bluetooth 4.0 vilket gör att du parar ihop vågen med din telefon eller surfplatta för att i den läsa av dina resultat och följa kurvor och diagram för alla dina värden.  Transhealth App Denna appen använder du för att hålla koll på din vikt, bmi, aktivitet och blodtryck. Sätt dina egna mål för viktminskning och för dagbok om dina framsteg. Restultat och framsteg får du i detaljerade vyer med omfattande grafer. Du kan även dela med dig av dina resultat till sociala nätverk så som Twitter och Facebook. Finns på både App Store och Google play. Transhealth ersätter den tidigare appen som hette Andersson Lifesense. Transhealth Google PlayTranshealth App Store Användarprofiler Med Andersson BYS 3.0 kan hela familjen använda vågen. Den känner automatiskt av vem som står på den och du kan skapa obegränsat med användare i appen du laddat ner från App Store. Tydlig display och precision På vågen som har fyra stycken sensorplattor sitter en tydlig display som gör att du kan läsa av dina värden dirkekt när du står på vågen och måste inte använda applikationen i din telefon. Med en precision på 100 gram får du ett säkert och exakt resultat.  Sense-ON Personvågen använder sig av Sense-ON-teknologi. Du behöver inte starta eller stänga av den utan behöver bara ställa dig barfota på den för att starta den och väga dig. Dessutom känner vågen av via din profil att det är du som står på den. Kompabilitet: iPhone 4S, iPad 3, iPad mini och nyare, Android-enheter Personvåg 3,6 21 299,0000 new InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Träning & Hälsa
 3. Personvåg