Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Våg som håller koll på din kropp, genom Bluetooth och app

Andersson MedM Health BYS 3.0

  Art.nr: 191080
 • Bluetooth 4.0
 • MedM Health App
 • Användarprofiler
 • Mäter i kg, lb och st
 • Precision: på 100 gram

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson 10 pcs AAA Alkaline battery
(9 st)

Högkvalitativa batterier med mycket lång livslängd. Perfekt för energikrävande enheter tack vare sin styrka. AAA/LR3 storlek 1,5V. Levereras i 10-pack.

20:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(26 st)

 • HeboHank 2016-07-08

  Bra våg - hygglig app

  Innan man hänvisade till medm app så var det katastrof. Ett stort syfte med att köpa en "smart" våg är ju att synka med telefonen. Allra helst med health kit om man har en iPhone.

  Skulle dock snarare rekommendera appen medm Weight då denna tar med mer än enbart vikten. Dock har man förlorat health kit integrationen.

  300kr är den defintivt värd nu när appen funkar ok, tidigare var den inte värd någonting.

  Vågen i sig gör vad den ska och vad man förvänta sig för 300kr.

  1 till Netonnet som uppdaterat med hänvisning till en fungerande app.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-06-14

  Jättebra produkt för pengarna

  Startar bara genom att ställa sig på den, tar ca fem sekunder innan den är färdig. Ha mobilen med appen liggande bredvid när du står på den så överförs det automatiskt till en graf. Fettmätningen verkar pålitlig men använd den för att jämföra med tidigare resultat och tro inte på siffran helt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ClarreFisk 2016-06-07

  Man får det man betalar för

  Vågen:
  Enkel.
  Tydlig display
  Gör det den ska.
  - Osäker på hur man faktiskt slår igång den.
  OBS man ska ha klart för sig att de här är ingen bra metod att mäta fetthalt på och duger endast att jämföra med andra mätningar på samma våg.
  Appen:
  Statistik för dag,vecka

  Eller
  Avbryt
 • Danisan 2016-06-05

  Väger inte korrekt!

  1 Appen fungerar ej
  2 vågen kan slå fel på nästan ett kg när man väger sig med 10 minuters mellanrum,typ. Kan omöjligt stämma

  Eller
  Avbryt
 • MrMatador 2016-05-07

  Bra pris, men det tar tid att hitta app som funkar

  Anderssons app fungerar ej i iOS 9!
  Det tog mycket tid att hitta app som fungerar med denna våg. Till slut hittade jag en app som heter Medicare Lifesense som verkar fungera korrekt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag har fått vissa indikationer att den skall kunna visa mer än bara vikt och BMI (t.ex. fettprocent bl.a.), men jag kan inte se något på specifikationen om det, eller i appen. Någon som vet vad exakt för data man kan få ut av den?

  tjohopp 2015-03-16
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessvärre går det inte att få ut information om kroppsfett från denna våg, och tillhörande app. Datan du kan få ut är vikt och BMI. Kombinerad med våra andra Andersson livsstilsprodukter, kan man få en komplett bild över sin kropp. Exempelvis med våra blodtrycksmätare, sportarmband, och denna våg - och en överblick i en och samma app.

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
 • Fick hem vågen igår, problemet är att den enbart visar vikt - kan inte få den att visa fettprocent t.ex. Då displayen med de stora siffrorna rimligen inte kan visa alla värden på en gång antar jag att man på något sätt ska kunna växla mellan att visa antingen vikt/fett/etc? hursomhaver finns enbart en knapp på vågen, och det enda den verkar göra är att växla mellan enheterna för vikt (kg, lb, st). Är vågen defekt, eller är det jag som är det?

  1989 2014-12-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, för att ta del av extrafunktionerna krävs att man ansluter denna våg till mobilapplikationen. Där kan man ändra lägen och begära mer information.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11
  • Du måste lägga till en användarprofil för att få upp resterande siffror, detta gör du via app i mobilen (iphone krävs, android fungerar kass).

   phromo 2015-01-18
 • Kommer det komma någon app till Android eller det finns inga sådana planer för det?

  Lauderfeldt 2014-03-24
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej, dessvärre kan jag inte se att det är planerat för tillfället. /Samuel

   Samuelh 2014-04-02
  • Lyckades koppla ihop vågen med Appen Lifesense till Android

   Svenskboskap 2015-04-09
  • Finns app i Google play - Lifesense.

   humbleman 2015-05-18
 • app för android-telefoner?

  poemp 2014-01-23
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Japp, Lifesense heter äpplen.

   humbleman 2015-05-18

Teknisk specifikation

Allmänt
Display Ja
Löstagbar display Nej
Min vikt 5kg
Max vikt 180kg
Mätintervall 100gram
Autoavstängning Ja
Indikator överbelastning Ja
Batteri AAA-batterier
BMI uträkning Ja
Antal profiler -
Övriga funktioner Kompabilitet: iPhone 4S, iPad 3, iPad mini och nyare
Dimensioner
Bredd 320,0 mm
Höjd 27,0 mm
Djup 330,0 mm
Vikt 1,7 kg
Övrigt
Färg Blå/Svart
Medföljande tillbehör Batterier, Manual

Produktbeskrivning

Personvåg med "MedM Health" applikation som gratis hämtas ned från App Store och Google Play. Vågen har bluetooth 4.0 vilket gör att du parar ihop vågen med din telefon eller surfplatta för att i den läsa av dina resultat och följa kurvor och diagram för alla dina värden. 

MedM Health App

Denna appen använder du för att hålla koll på din vikt, bmi, aktivitet och blodtryck. Sätt dina egna mål för viktminskning och för dagbok om dina framsteg. Restultat och framsteg får du i detaljerade vyer med omfattande grafer. Du kan även dela med dig av dina resultat till sociala nätverk så som Twitter och Facebook. Finns på både App Store och Google play.

MedM Health ersätter den tidigare appen som hette Transhealth.

Användarprofiler

Med Andersson BYS 3.0 kan hela familjen använda vågen. Den känner automatiskt av vem som står på den och du kan skapa obegränsat med användare i appen du laddat ner från App Store.

Tydlig display och precision

På vågen som har fyra stycken sensorplattor sitter en tydlig display som gör att du kan läsa av dina värden dirkekt när du står på vågen och måste inte använda applikationen i din telefon. Med en precision på 100 gram får du ett säkert och exakt resultat. 

Sense-ON

Personvågen använder sig av Sense-ON-teknologi. Du behöver inte starta eller stänga av den utan behöver bara ställa dig barfota på den för att starta den och väga dig. Dessutom känner vågen av via din profil att det är du som står på den.

Kompabilitet: iPhone 4S, iPad 3, iPad mini och nyare, Android-enheter

Komplettera ditt köp

Andersson 10 pcs AAA Alkaline battery
(9 st)

Högkvalitativa batterier med mycket lång livslängd. Perfekt för energikrävande enheter tack vare sin styrka. AAA/LR3 storlek 1,5V. Levereras i 10-pack.

20:-

Titta även på

Andersson BYS 3.1 Black
(0 st)
 • Mäter vikt, BMI, fettprocent, vätska, muskler och benmängd
 • Bluetooth 4.0 & tillhörande mobilapp
 • Maxkapacitet: 180 kg

399:-

Andersson Andersson MedM Health BYS 3.0 Personvåg med "MedM Health" applikation som gratis hämtas ned från App Store och Google Play. Vågen har bluetooth 4.0 vilket gör att du parar ihop vågen med din telefon eller surfplatta för att i den läsa av dina resultat och följa kurvor och diagram för alla dina värden.  MedM Health App Denna appen använder du för att hålla koll på din vikt, bmi, aktivitet och blodtryck. Sätt dina egna mål för viktminskning och för dagbok om dina framsteg. Restultat och framsteg får du i detaljerade vyer med omfattande grafer. Du kan även dela med dig av dina resultat till sociala nätverk så som Twitter och Facebook. Finns på både App Store och Google play. MedM Health ersätter den tidigare appen som hette Transhealth. MedM Health Google PlayMedM Health App Store Användarprofiler Med Andersson BYS 3.0 kan hela familjen använda vågen. Den känner automatiskt av vem som står på den och du kan skapa obegränsat med användare i appen du laddat ner från App Store. Tydlig display och precision På vågen som har fyra stycken sensorplattor sitter en tydlig display som gör att du kan läsa av dina värden dirkekt när du står på vågen och måste inte använda applikationen i din telefon. Med en precision på 100 gram får du ett säkert och exakt resultat.  Sense-ON Personvågen använder sig av Sense-ON-teknologi. Du behöver inte starta eller stänga av den utan behöver bara ställa dig barfota på den för att starta den och väga dig. Dessutom känner vågen av via din profil att det är du som står på den. Kompabilitet: iPhone 4S, iPad 3, iPad mini och nyare, Android-enheter Personvåg 3,5 26 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Träning & Hälsa
 3. Personvåg