Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vit personvåg med LCD-display och 5mm härdat glas

Andersson BYS 1.1

  Art.nr: 174236
 • 5 mm härdat glas
 • Vit stilren design
 • LCD-display
 • Sensorsystem
 • Automatisk avstängning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson CR2032 battery 4pcs
(0 st)
 • 4 st
 • CR2032 3 V
 • Lång livslängd

30:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • Martchii 2014-02-17

  Bra!

  Bra, snygg och smidig liten våg.
  Det enda negativa är att den är lite känslig! Flyttar man sig lite ändrar den sig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mange65 2014-01-30

  Prisvärd Våg !

  BYS 1.1är en mycket lättanvänd samt även lättavläst våg , som man enkelt kan "komma upp" på för att snabbt notera hur det ligger till med vikten . Att den är låg är suveränt så man inte riskerar att slå i tårna om man skulle ha lite brått ... Kanon helt enkelt !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LW21 2013-08-28

  Bra!

  Plus:
  Mycket enkel att använda. För att mäta vikten är det bara att ställa sig på vågen. Siffrorna är stora och tydliga. Designen är stilren och i mitt tycke extremt snygg.

  Minus:
  Det negativa med vågen är att mävärdet kan förändras om vågen förflyttas. När vågen har förflyttats kan det första mätvärdet skilja sig mer än ett kilo från mätningarna som följer. Jag ser därför till att alltid väga mig en eller två gånger extra om jag flyttat på vågen. Om vågen däremot inte har flyttats, blir värdet detsamma vid flera vägningar efter varandra. Vågen är inte helt tillförlitlig med andra ord. Men såvitt jag vet, så är detta inte alltför ovanligt bland digitala vågar. Lite synd, men kanske något man får räkna med.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Krissy 2013-08-27

  Sämst

  Visar olika vikt hela tiden, så du kan "gå upp" 5 kg på 5 sekunder enligt den här vågen.

  Eller
  Avbryt
 • Uttern 2013-08-25

  Andersson BYS 1.1

  Snygg och smidig våg, men tyvärr inte särskilt pålitlig. Den visar olika vikt (+- 0,2 kg) när man väger sig flera gånger med endast några sekunder eller minuter emellan. Den är väldigt känslig för hur man står på den. Även om man står "normalt" med båda fötterna på vågen, men på olika sätt så kan den visa olika resultat.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson BYS 1.1

En elegant, stilren och enkel personvåg i 5 mm härdat glas som är väldigt användarvänlig. Överdelen är vågen är präglad med ett snyggt och stilrent motiv vilket gör att du kan placera den var du vill. Designen på personvågen kan likväl matcha i ditt badrum som sängkammare. Personvågen blir heller inte en extra arbetsbörda för dig att ta med eftersom den endast vägen 1,4 kg vilket gör den enkel och smidig att bära med.

Andersson BYS 1.1 har ett intervall från 5kg upp till 150kg och etapper om 100 gram. Viktenheter kan visas i både Kg, lb och st.

Sensorsystem
Personvågen har ett sensorsystem som hjälper till och underlättar för att du ska få den perfekta indikatorn och mätintervall för din vikt just nu. På så sätt kan du snabbt och smidigt få en överblick hur mycket du gått ner i vikt via LCD-displayen på ovansidan av vågen. Sensorsystemet tillsammans med den höga precisionen fördelar din kroppsvikt utöver plattan och ser till att du kan mäta av din vikt korrekt utan missvisande gram eller kilo.

Automatisk avstängning
Personvågen drivs av ett batteri. Dock varar livstiden för detta batteri längre än vad man skulle kunna tro. Det på grund av att personvågen har en automatisk avstängningsfunktion som ser till att stängas av efter du kollat din vikt. För att få igång vågen har den också en rörelseaktivering som reagerar snabbt när du pekat eller vidrört vågen med foten. Vågen har även en överlastningsindikator som ser till att vågen inte går sönder om den belastas fel där du kanske har en fel position på vågen.

I förpackningen
Våg
Bruksanvisning
1 st batteri (CR2032)

Komplettera ditt köp

Andersson CR2032 battery 4pcs
(0 st)
 • 4 st
 • CR2032 3 V
 • Lång livslängd

30:-

Andersson Andersson BYS 1.1 Andersson BYS 1.1 En elegant, stilren och enkel personvåg i 5 mm härdat glas som är väldigt användarvänlig. Överdelen är vågen är präglad med ett snyggt och stilrent motiv vilket gör att du kan placera den var du vill. Designen på personvågen kan likväl matcha i ditt badrum som sängkammare. Personvågen blir heller inte en extra arbetsbörda för dig att ta med eftersom den endast vägen 1,4 kg vilket gör den enkel och smidig att bära med. Andersson BYS 1.1 har ett intervall från 5kg upp till 150kg och etapper om 100 gram. Viktenheter kan visas i både Kg, lb och st. Sensorsystem Personvågen har ett sensorsystem som hjälper till och underlättar för att du ska få den perfekta indikatorn och mätintervall för din vikt just nu. På så sätt kan du snabbt och smidigt få en överblick hur mycket du gått ner i vikt via LCD-displayen på ovansidan av vågen. Sensorsystemet tillsammans med den höga precisionen fördelar din kroppsvikt utöver plattan och ser till att du kan mäta av din vikt korrekt utan missvisande gram eller kilo. Automatisk avstängning Personvågen drivs av ett batteri. Dock varar livstiden för detta batteri längre än vad man skulle kunna tro. Det på grund av att personvågen har en automatisk avstängningsfunktion som ser till att stängas av efter du kollat din vikt. För att få igång vågen har den också en rörelseaktivering som reagerar snabbt när du pekat eller vidrört vågen med foten. Vågen har även en överlastningsindikator som ser till att vågen inte går sönder om den belastas fel där du kanske har en fel position på vågen. I förpackningen Våg Bruksanvisning 1 st batteri (CR2032) Personvåg 3,2 6 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Träning & Hälsa
 3. Personvåg