Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Energizer Max 9v/522 är ett 9 V-batteri som är det vanligaste batteriet i brandvarnare, men också förekommer i handkontroller och leksaker med mera. Oöppnade håller Energizer Max kraften i upp till tio år så du behöver inte oroa dig om de blir liggandes på hyllan under en längre period. 

Energizer har gått i spetsen för batteriindustrin sedan de uppfann världens första konsumentbatteri 1896, och levererar "positive energy” som du kan lita på.

Titta även på

(1 st)
  • För exempelvis brandvarnare och leksaker
  • Fungerar upp till 20% längre
  • Läckagesäker konstruktion

99:-

Titta även på

(1 st)
  • För exempelvis brandvarnare och leksaker
  • Fungerar upp till 20% längre
  • Läckagesäker konstruktion

99:-

Energizer Energizer Max 9v/522 BP1 Energizer Max 9v/522 BP1 Energizer Max 9v/522 är ett 9 V-batteri som är det vanligaste batteriet i brandvarnare, men också förekommer i handkontroller och leksaker med mera. Oöppnade håller Energizer Max kraften i upp till tio år så du behöver inte oroa dig om de blir liggandes på hyllan under en längre period. Energizer har gått i spetsen för batteriindustrin sedan de uppfann världens första konsumentbatteri 1896, och levererar "positive energy” som du kan lita på. Alkaliska batterier 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Batterier
  3. Alkaliska batterier