Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

AA-batterier med lång hållbarhet

Energizer Max AA/E91 BP 16

  Art.nr: 239803
  • 16-pack
  • AA / LR6 1,5 V
  • Garanterat läckfri
  • Håller kraften i upp till 10 år
  • För leksaker, fjärrkontroller, lampor, klockor mm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Energizer Max AA/E91 Bigpack är ett 16-pack AA-batterier av hög kvalitet som ger dig pålitlig kraft för dina vardagsprodukter, som exempelvis väggklockor, lampor, ljusslingor, fjärrkontroller och leksaker. Oöppnade håller Energizer Max kraften i upp till tio år så du behöver inte oroa dig om de blir liggandes på hyllan under en längre period. 

Tack vare +PowerSeal-teknologi kommer batterierna inte läcka i din apparat i upp till 2 år efter full urladdning, för att skydda dina prylar och elektriska apparater från batterisyra. Energizer har gått i spetsen för batteriindustrin sedan de uppfann världens första konsumentbatteri 1896, och levererar "positive energy” som du kan lita på.

239803 239803 Energizer Energizer Max AA/E91 BP 16 Energizer Max AA/E91 BP 16 12+4 free Energizer Max AA/E91 Bigpack är ett 16-pack AA-batterier av hög kvalitet som ger dig pålitlig kraft för dina vardagsprodukter, som exempelvis väggklockor, lampor, ljusslingor, fjärrkontroller och leksaker. Oöppnade håller Energizer Max kraften i upp till tio år så du behöver inte oroa dig om de blir liggandes på hyllan under en längre period. Tack vare +PowerSeal-teknologi kommer batterierna inte läcka i din apparat i upp till 2 år efter full urladdning, för att skydda dina prylar och elektriska apparater från batterisyra. Energizer har gått i spetsen för batteriindustrin sedan de uppfann världens första konsumentbatteri 1896, och levererar "positive energy” som du kan lita på. Alkaliska batterier 5 1 69 SEK 69 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Batterier
  3. Alkaliska batterier