Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Uppladdningsbara AA-batterier

Energizer Extreme AA/NH15 2300 4-pack

  Art.nr: 239807
 • 4-pack
 • 2300 mAh
 • Tillverkade av 4% återvunna batterier
 • Levereras förladdade
 • NiMH (nickel-metallhydridbatteri)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Energizer Extreme AA/NH15 är ett 4-pack uppladdningsbara AA-batterier med en batterikapacitet på 2300 mAh som är perfekt till strömkrävande prylar som digitalkameror, leksaker och spelkontroller, men även bra att ha i exempel trådlösa möss, lampor och klockor. Energizer Extreme ger upp till 6 gånger längre livslängd jämfört med vanliga alkaliska batterier.

Energizer Extreme AA/NH15 2300 4-pack

Redo att användas direkt

Energizer Extreme är världens första batterier som är tillverkade av 4% återvunna batterier för ett miljösmartare tänk. Batterierna är förladdade så du kan börja använda dem direkt efter köpet.

Komplettera ditt köp

(6 st)
 • För AA/AAA laddningsbara batterier
 • Ladda 1-4 batterier samtidigt
 • Laddas via USB-anslutning

99:-

239807 Energizer Energizer Extreme AA/NH15 2300 4-pack Energizer Extreme AA/NH15 2300 4-pack Energizer Extreme AA/NH15 är ett 4-pack uppladdningsbara AA-batterier med en batterikapacitet på 2300 mAh som är perfekt till strömkrävande prylar som digitalkameror, leksaker och spelkontroller, men även bra att ha i exempel trådlösa möss, lampor och klockor. Energizer Extreme ger upp till 6 gånger längre livslängd jämfört med vanliga alkaliska batterier. Redo att användas direkt Energizer Extreme är världens första batterier som är tillverkade av 4% återvunna batterier för ett miljösmartare tänk. Batterierna är förladdade så du kan börja använda dem direkt efter köpet. Laddningsbara batterier 5 2 139 SEK 139 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Batterier
 3. Laddningsbara batterier