Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Energizer CR2 Fotobatteri är ett singelpack litiumbatteri till bland annat analoga kameror, externa blixtar, ficklampor och glasögon för mörkerseende. Fotobatterier ifrån Energizer®® ger optimal långvarig prestanda och är så pålitliga att du kan sätta din tillit till dem i allt, bild efter bild.

Vad är skillnaden mellan alkaliska batterier och litium-batterier?

Ett litiumbatteri kostar några kronor mer än ett alkaliskt batteri, men har också mer kraft, och behåller den mycket längre. Skillnaden är störst i apparater som förbrukar mycket ström. Medan alkaliska batterier successivt tappar sin spänning håller litiumbatterier kraften nästan fullt ut hela tiden och dör mer tvärt. Det innebär att exempelvis en ficklampa lyser med (nästan) full styrka ända till slutet.

Energizer Energizer CR2Foto 1-pack Energizer CR2Foto 1-pack Energizer CR2 Fotobatteri är ett singelpack litiumbatteri till bland annat analoga kameror, externa blixtar, ficklampor och glasögon för mörkerseende. Fotobatterier ifrån Energizer®® ger optimal långvarig prestanda och är så pålitliga att du kan sätta din tillit till dem i allt, bild efter bild. Vad är skillnaden mellan alkaliska batterier och litium-batterier? Ett litiumbatteri kostar några kronor mer än ett alkaliskt batteri, men har också mer kraft, och behåller den mycket längre. Skillnaden är störst i apparater som förbrukar mycket ström. Medan alkaliska batterier successivt tappar sin spänning håller litiumbatterier kraften nästan fullt ut hela tiden och dör mer tvärt. Det innebär att exempelvis en ficklampa lyser med (nästan) full styrka ända till slutet. Litium-batterier 59 SEK 59 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Batterier
  3. Litium-batterier