Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Laserprojicering på husväggen för den perfekta julkänslan

Laser Magic Star Shower

  Art.nr: 246839
  • Projicerar laserfigurer på husväggen
  • För den rätta julkänslan
  • För inom- och utomhusbruk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Andra alternativ för dig

Julebelysning

(1 st)
  • Grön och röd laser som rör sig
  • Täcker en yta upp till 330m²
  • Lättplacerad och enkel att installera

499:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Laser Magic Star Shower låter dig ersätta alla gamla ljusslingor som kanske inte ens fungerar längre. Genom att projicera laser på husväggen skapar du snabbt den stämning alla älskar. Välj mellan en mängd olika såsom tomtar, stjärnor och snögubbar eller varför inte det klassiska mönstret med rörliga laserpunkter.

Laser Magic Star Shower är busenkel att installera och använda. Plugga in den i ett strömuttag och du är igång. Produkten är givetvis godkänd för utomhusbruk men kan även användas inomhus, året runt.

Others Laser Magic Star Shower 10-00284 Laser Magic Star Shower låter dig ersätta alla gamla ljusslingor som kanske inte ens fungerar längre. Genom att projicera laser på husväggen skapar du snabbt den stämning alla älskar. Välj mellan en mängd olika såsom tomtar, stjärnor och snögubbar eller varför inte det klassiska mönstret med rörliga laserpunkter. Laser Magic Star Shower är busenkel att installera och använda. Plugga in den i ett strömuttag och du är igång. Produkten är givetvis godkänd för utomhusbruk men kan även användas inomhus, året runt. Julbelysning 699 SEK 699 NewCondition SoldOut
  1. Hem & Hushåll
  2. Belysning
  3. Julbelysning