Kompakt och effektiv alkomätare för professionellt bruk

Dräger Alcotest 3820

  Art.nr: 231624
 • Godkänd mot professionell standard (EN 15964)
 • Enkel att använda
 • Kompakt design
 • Menyer på svenska
 • Skyddande lock och tygpåse medföljer

Kombinera med

Dräger Alcotest 3820
Kompakt och effektiv alkomätare för professionellt bruk

2 390:-


 • Pris: 2 489:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Dräger Alcotest 3820
Kompakt och effektiv alkomätare för professionellt bruk

2 390:-


 • Pris: 2 889:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bäst i Test

Dräger Alcotest 3820 är en alkotestare som är godkänd mot den stränga professionella standarden (EN 15964). Alcotest 3820 var den första alkomätaren godkändes mot den professionella standarden, och som riktar sig mot den privata marknaden. Dräger ser Sverige som ett föregångsland när det gäller säkerhetstänk runt alkohol och bilkörning.

Utmärkt kvalitet

Den här alkomätaren är mycket enkel att använda, trots att teknologin bakom är avancerad. Alcotest 3820 har menyer på svenska och du manövrerar enkelt med hjälp av en enda funktionsknapp. Instrumentet har bara någon sekunds uppstartstid och levererar korrekta resultat, oavsett om temperaturen är -5°C eller +50°C.

Diskret och ljudlös

Alcotest 3820 är så liten att den enkelt får plats i byxfickan eller handväskan. Den gör bokstavligt talat inget väsen av sig om man inte önskar det, det går utmärkt att stänga av ljudet vid utandningsprov om man vill vara diskret.

Ett skyddande lock medföljer och gör handhavande enkelt samt skyddar munstycket. Som ett extra skydd mot repor kan du förvara alkomätaren i den medföljande tygpåsen, där även ett extra munstycke får plats.

Medföljande tillbehör

 • 3 st munstycken 
 • 1 st tygpåse 
 • Visuell användarinstruktion 
 • Svensk bruksanvisning 
 • Allmän information

Vi kalibrerar den åt dig

Efter ett år påminner alkotestaren dig att det är dags att bli kalibrerad. Lämna in den i närmaste Lagershop så kalibrerar vi den åt dig. När den är klar får du en pling i telefonen som meddelar att den är klar och du kan hämta den. Kalibreringen kostar 498 kr och debiteras när man hämtar den.

231624 Dräger Dräger Alcotest 3820 KI D8324923 Dräger Alcotest 3820 är en alkotestare som är godkänd mot den stränga professionella standarden (EN 15964). Alcotest 3820 var den första alkomätaren godkändes mot den professionella standarden, och som riktar sig mot den privata marknaden. Dräger ser Sverige som ett föregångsland när det gäller säkerhetstänk runt alkohol och bilkörning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Utmärkt kvalitet Den här alkomätaren är mycket enkel att använda, trots att teknologin bakom är avancerad. Alcotest 3820 har menyer på svenska och du manövrerar enkelt med hjälp av en enda funktionsknapp. Instrumentet har bara någon sekunds uppstartstid och levererar korrekta resultat, oavsett om temperaturen är -5°C eller +50°C. Diskret och ljudlös Alcotest 3820 är så liten att den enkelt får plats i byxfickan eller handväskan. Den gör bokstavligt talat inget väsen av sig om man inte önskar det, det går utmärkt att stänga av ljudet vid utandningsprov om man vill vara diskret.Ett skyddande lock medföljer och gör handhavande enkelt samt skyddar munstycket. Som ett extra skydd mot repor kan du förvara alkomätaren i den medföljande tygpåsen, där även ett extra munstycke får plats. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Medföljande tillbehör 3 st munstycken 1 st tygpåse Visuell användarinstruktion Svensk bruksanvisning Allmän information Vi kalibrerar den åt dig Efter ett år påminner alkotestaren dig att det är dags att bli kalibrerad. Lämna in den i närmaste Lagershop så kalibrerar vi den åt dig. När den är klar får du en pling i telefonen som meddelar att den är klar och du kan hämta den. Kalibreringen kostar 498 kr och debiteras när man hämtar den. Alkomätare 4,8 9 2390 SEK 2390 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Bra att ha hemma
 3. Alkomätare