Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Två engångsalkotest för säkra beslut

SaveLivesNow Alco Single-use Alcohol Test 0,2 2-pack

  Art.nr: 1007763
 • 2-pack
 • EU-godkänd
 • Enkel att använda och resultat på en minut
 • Får lätt plats i fickan, väskan & handskfacket
 • Sorteras som restavfall efter användning

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ta ett smart och säkert beslut "dagen efter" med Alco Single-use som är ett smidigt och lättanvänt alkotest i fickformat för engångsanvändning. Alco är ett EU-godkänt alkotest som på en minut ger dig ett tillförlitligt svar på om du bör låta bilen stå. Alkotestets kompakta storlek och gör att den lätt får plats i fickan, väskan eller i bilen. Alco Single-use säljs i 2-pack vilket ger dig möjligheten att dela testet med en vän för att ta hand om dig själv och alla runt omkring dig. Efter användning sorteras engångstestet som restavfall.

Instruktioner

Vänta tio minuter efter intag av mat, dryck, medicin och rökning innan du använder testet. Använd inte testet om kristallerna redan är gröna.

 1. Säkerställ först att temperaturen i teströret är rätt genom att hålla det i din slutna hand i 15 sekunder. Testet ska endast användas mellan +10°C och +40°C.
 2. Tryck sedan hårt på plastspetsarna som är vardera ände av teströret för att tränga igenom aluminiummembranet och använd sedan testet omedelbart.
 3. Ta ett djupt andetag och blås sedan långsamt och kontinuerligt in i röret i pilens riktning tills den röda rektangeln bleknar.
 4. Vänta tills den bleka rektangeln blir röd igen, och inte längre än tio minuter innan du tolkar resultatet. Använd färgkartan för att kontrollera din alkoholnivå. Om det finns närvara av alkohol kommer kristallerna bli gröna.
 5. Resultat: Om färgen matchar bild 1 på färgkartan har du under 0,2‰. Om färgen matcher bild 2 har du 0,2‰ eller över. 

Produktinformation

Risken för olyckor ökar med alkohol i blodet och tänk på den maximala nivån kan öka upp till en timme efter sista förtäringen. Resultatet av testet kan inte användas som motbevis mot myndighetstester och beslutet föraren tar på grund av testet är på eget ansvar. Produkttillverkaren och distributören kan inte hållas ansvariga för oaktsam användning av produkten.  

Testet innehåller kemikalier och bör inte komma i kontakt med hud eller kläder. Vid ögon- eller hudkontakt, skölj med rent vatten och be om medicinsk rådgivning. Håll alltid testet utom räckhåll för barn och djur. Testet slängs som restavfall efter användning. Denna produkt är gjord av glas och är ömtålig.

1007763 1007763 SaveLivesNow SaveLivesNow Alco Single-use Alcohol Test 0,2 2-pack SLN021 Ta ett smart och säkert beslut "dagen efter" med Alco Single-use som är ett smidigt och lättanvänt alkotest i fickformat för engångsanvändning. Alco är ett EU-godkänt alkotest som på en minut ger dig ett tillförlitligt svar på om du bör låta bilen stå. Alkotestets kompakta storlek och gör att den lätt får plats i fickan, väskan eller i bilen. Alco Single-use säljs i 2-pack vilket ger dig möjligheten att dela testet med en vän för att ta hand om dig själv och alla runt omkring dig. Efter användning sorteras engångstestet som restavfall. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Instruktioner Vänta tio minuter efter intag av mat, dryck, medicin och rökning innan du använder testet. Använd inte testet om kristallerna redan är gröna. Säkerställ först att temperaturen i teströret är rätt genom att hålla det i din slutna hand i 15 sekunder. Testet ska endast användas mellan +10°C och +40°C.Tryck sedan hårt på plastspetsarna som är vardera ände av teströret för att tränga igenom aluminiummembranet och använd sedan testet omedelbart.Ta ett djupt andetag och blås sedan långsamt och kontinuerligt in i röret i pilens riktning tills den röda rektangeln bleknar.Vänta tills den bleka rektangeln blir röd igen, och inte längre än tio minuter innan du tolkar resultatet. Använd färgkartan för att kontrollera din alkoholnivå. Om det finns närvara av alkohol kommer kristallerna bli gröna.Resultat: Om färgen matchar bild 1 på färgkartan har du under 0,2‰. Om färgen matcher bild 2 har du 0,2‰ eller över.  Produktinformation Risken för olyckor ökar med alkohol i blodet och tänk på den maximala nivån kan öka upp till en timme efter sista förtäringen. Resultatet av testet kan inte användas som motbevis mot myndighetstester och beslutet föraren tar på grund av testet är på eget ansvar. Produkttillverkaren och distributören kan inte hållas ansvariga för oaktsam användning av produkten.   Testet innehåller kemikalier och bör inte komma i kontakt med hud eller kläder. Vid ögon- eller hudkontakt, skölj med rent vatten och be om medicinsk rådgivning. Håll alltid testet utom räckhåll för barn och djur. Testet slängs som restavfall efter användning. Denna produkt är gjord av glas och är ömtålig. Alkomätare 5 1 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Bra att ha hemma
 3. Alkomätare