Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bestway Aeroluxe Airbed Twin är en skön självuppblåsande luftmadrass som ger dig eller dina gäster en god natts sömn och är den perfekta resesängen när du ska åka bort. Koppla bara in kontakten och på fyra minuter är madrassen uppblåst och klar. Den 97 cm breda sängen har integrerad kudde och mjuk ovansida i velour. Förvaringsväska och lagningslapp medföljer. 

För en god natts sömn

Bestway luftmadrass är tillverkad i kraftig vinyl i en stadig konstruktion och bredd på 97 cm. Ovansidan har en mjuk och skön velouryta som förhindrar att eventuellt lakan inte halkar omkring, plus att ytan inte blir så kall att ligga på. En förhöjd kant på ena kortsidan fungerar som en integrerad kudde.

Låt madrassen göra jobbet

Aeroluxe Airbed har tubformade luftkammare och en inbyggd elektrisk luftpump på 220-240 V som är TUV-godkänd. Ett fack på kortsidan fungerar som smart förvaring för sladden. Koppla in kontakten i ett vägguttag, vrid på knappen och luta dig tillbaka medan Bestway luftmadrass sköter uppblåsningen helt själv (veckla alltid ut hela madrassen innan du kopplar in den). Det tar bara 180 sekunder (3 minuter) att blåsa upp madrassen. När Aeroluxe Airbed inte ska användas mer är det lika enkelt att tömma den igen.

Medföljande tillbehör

Även om Aeroluxe Airbed är tålig och hållbar så kan olyckan vara framme. Därför ingår ett ordentligt reparationskit med lagningslapp. Även en förvaringspåse ingår.

Titta även på

(6 st)
  • Automatisk uppblåsning och tömning
  • Mjuk ovansida i velour
  • 152 x 203 x 46 cm

399:-

Titta även på

(6 st)
  • Automatisk uppblåsning och tömning
  • Mjuk ovansida i velour
  • 152 x 203 x 46 cm

399:-

Bestway Bestway Aeroluxe Airbed Twin Single 67401 Bestway Aeroluxe Airbed Twin är en skön självuppblåsande luftmadrass som ger dig eller dina gäster en god natts sömn och är den perfekta resesängen när du ska åka bort. Koppla bara in kontakten och på fyra minuter är madrassen uppblåst och klar. Den 97 cm breda sängen har integrerad kudde och mjuk ovansida i velour. Förvaringsväska och lagningslapp medföljer.  För en god natts sömn Bestway luftmadrass är tillverkad i kraftig vinyl i en stadig konstruktion och bredd på 97 cm. Ovansidan har en mjuk och skön velouryta som förhindrar att eventuellt lakan inte halkar omkring, plus att ytan inte blir så kall att ligga på. En förhöjd kant på ena kortsidan fungerar som en integrerad kudde. Låt madrassen göra jobbet Aeroluxe Airbed har tubformade luftkammare och en inbyggd elektrisk luftpump på 220-240 V som är TUV-godkänd. Ett fack på kortsidan fungerar som smart förvaring för sladden. Koppla in kontakten i ett vägguttag, vrid på knappen och luta dig tillbaka medan Bestway luftmadrass sköter uppblåsningen helt själv (veckla alltid ut hela madrassen innan du kopplar in den). Det tar bara 180 sekunder (3 minuter) att blåsa upp madrassen. När Aeroluxe Airbed inte ska användas mer är det lika enkelt att tömma den igen. Medföljande tillbehör Även om Aeroluxe Airbed är tålig och hållbar så kan olyckan vara framme. Därför ingår ett ordentligt reparationskit med lagningslapp. Även en förvaringspåse ingår. Bra att ha hemma 4,5 2 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Bra att ha hemma