Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Megalighter från BIC är en gaständare som har alla de bekvämligheter du vill ha hos en tändare. Den 6 cm långa halsen gör det lätt att tända allt från värmeljus i ljuslyktor till grillen och kaminen. Megalighter har ett ergonomiskt grepp med en stor knapp samt barnlås för att förhindra små händer som oavsiktligt råkar tända en låga.

BIC Megalighter har in utdragbar krok för upphängning samt synlig gasnivå så du hela tiden ser hur mycket det finns kvar.

Tändaren är kvalitetstestad i över 50 kvalitetstester och kan tändas upp till 750 gånger.

Titta även på

(1 st)
  • Tänder med en elektrisk ljusbåge
  • Enkelt att tända även i storm
  • Inbyggt, uppladdningsbart Li-Polymer-batteri

98:-

Titta även på

(1 st)
  • Tänder med en elektrisk ljusbåge
  • Enkelt att tända även i storm
  • Inbyggt, uppladdningsbart Li-Polymer-batteri

98:-

Bic Bic Megalighter Design 918777 Megalighter från BIC är en gaständare som har alla de bekvämligheter du vill ha hos en tändare. Den 6 cm långa halsen gör det lätt att tända allt från värmeljus i ljuslyktor till grillen och kaminen. Megalighter har ett ergonomiskt grepp med en stor knapp samt barnlås för att förhindra små händer som oavsiktligt råkar tända en låga. BIC Megalighter har in utdragbar krok för upphängning samt synlig gasnivå så du hela tiden ser hur mycket det finns kvar. Tändaren är kvalitetstestad i över 50 kvalitetstester och kan tändas upp till 750 gånger. Bra att ha hemma 25 SEK 25 NewCondition InStoreOnly
  1. Hem & Hushåll
  2. Bra att ha hemma