Smarta vakuumpåsar för hängande platsbesparing

Andersson Hanging vacuum bag Medium 2-pack

  Art.nr: 1007626
  • 2-pack vakuumpåsar
  • Spara 80 % plats i din garderob
  • Integrerad hängare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Vi vet att garderoben snabbt fylls upp när det är dags att stoppa undan vinterjackan inför sommaren, på samma sätt som det kan bli trångt när bad- och sommarkläderna har gjort sitt för säsongen. Med Andersson Hanging Vacuum Bag kan du få plats med 80 % mer kläder i din garderob. Få plats med alla kläder, i samma garderob, oavsett årstid.

Du stoppar dina klädesplagg i påsen och kan med hjälp av luftutsugshålet skapa ett vakuum för att uppnå ett tunt och platsbesparande resultat. Med den integrerade hängaren på påsen är kan du dessutom direkt hänga upp dina vakuumförpackade klädesplagg, utan att behöva krångla med galgar.

I förpackningen

  • 2st vakuumpåsar 70 x 105 cm

Komplettera ditt köp

(1 st)
  • 3-pack vakuumpåsar
  • Spara 75 % plats i din väska
  • Skyddar mot läckage

49:-

1007626 Andersson Andersson Hanging vacuum bag Medium 2-pack HB18-02B Vi vet att garderoben snabbt fylls upp när det är dags att stoppa undan vinterjackan inför sommaren, på samma sätt som det kan bli trångt när bad- och sommarkläderna har gjort sitt för säsongen. Med Andersson Hanging Vacuum Bag kan du få plats med 80 % mer kläder i din garderob. Få plats med alla kläder, i samma garderob, oavsett årstid.Du stoppar dina klädesplagg i påsen och kan med hjälp av luftutsugshålet skapa ett vakuum för att uppnå ett tunt och platsbesparande resultat. Med den integrerade hängaren på påsen är kan du dessutom direkt hänga upp dina vakuumförpackade klädesplagg, utan att behöva krångla med galgar. I förpackningen 2st vakuumpåsar 70 x 105 cm Förvaring 59 SEK 59 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Bra att ha hemma
  3. Förvaring